Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acaba 😝 eşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam 🤣🤣🤣 dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım 😊
Ay aynı psikolojideyim bende 🤣 herkesin erkek olunca bizimkide öyle olur herhalde diyorum i🤣

Doktor gerçi tecrübeli olunca keseden falanda anlıyor benim ilk çocuğumda da 12. Haftada erkek tahmin etmişti erkek oldu gerçekten 😊
Doktor ilk defa gittiğim Bi doktordu pek tercih edilmeyen doktor ama tabi anlamışta olabilir biz çok ısrar edince tahmin de bulundu bakalım hayırlısı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat versin 😊 ya kese nub geçen haftaya kadsr anlayan arkadaşlar hep baktı kız dediler ben biraz kız bekliyordum tabi şok etkisi oldu bende 🤣

En son 11+5'te gitmiştim. O gün 12+4 çıktı toraman 😅 demiştim sana ya unutmuşsun 😁
Kesin demişsindir canim ama sor dün ne yedin 🤣
Tam 1 hf öndesin maşallah bebişimize 💕
Hadi bakalim yarın pipisini de göstersin annesine artık alış veriş başlasın dimi yavaştan örülsün yelekler patikler ohhh maşallah 😍😍

Kesin demişsindir canim ama sor dün ne yedin 🤣
Tam 1 hf öndesin maşallah bebişimize 💕
Hadi bakalim yarın pipisini de göstersin annesine artık alış veriş başlasın dimi yavaştan örülsün yelekler patikler ohhh maşallah 😍😍
Dr.'dan alışverişe gidicez zaten 😁 ileri çıkınca ben de şaşırdım valla hiç beklemiyordum. Bakalım yarın kaç çıkıcak 🤓

Valla hiç anlamadım aygülüm, biraz yorumları okudum homozigot olunca risk daha fazla oluyormuş, heterozigot olunca daha az riskliymiş. Eşimle birlikte bi de kromozom testi de yaptırmıştık onun sonucu da çıksın hepsini bir göstereceğim farklı doktorlara
İnşallah güzel sonuçların olur canım. Gönlünce transferini olursun. Bir ay daha beklemen iyi oldu bence. Sonuçlara göre tedavi uygulanır o şekilde daha sağlıklı transferden sonra bekleme sürecin olur.

Evet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acaba 😝 eşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam 🤣🤣🤣 dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım 😊
Yaaaa çevremde herkes erkek diyor ama benim de umudum var kız diye 😂😂 sağlıklı ve hayırlısı en önemlisi ama gönlüm kızdan yana 😁

X