Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben de ilk zamanlar sürekli uyuyordum 13.haftadan sonra kendime geldim. Şimdi de ara ara uyuyorum da her gün olmuyor.
Canim cok sagolasin, ben de oyle tahmin ediyordum, imkanim olsa sbhtan aksama kdr yatarim ama is olunca zorlaniyorum, insallah biz de gorurz o gunleri saglikla 🥰

Aslnda cok istahsizim. Zorla az az atistryorum. Tuzla hic aramda yok. Neden boyle oldu anlamadm. 14 e bilmem kac dedi. Tansiyon ilaci vericekmis 2 gunluk takipten sonra gerek duyarsa. Hayirlisi artik napalim cikiyor hergun biseyler
Allah yardımcın olsun hayatım, sen biraz araştır bakalım tansiyonu yüksek hamişler ne yapıyorlarmış.

Allah hayirlisini ve gonlunuze gore olanini versin canim, herkes Cin takvimi cok gecerli diyor, benim kizim da tutmustu, onunla uyumunu da yazin pleasee 😍
Benim âdet tarihi biraz karışık oldu. Tahminen baktığımda kız çıkmıştı. Inan hiç kız erkek bi tercihim yok. Hayırlı sağlıklı olsun tamamdır benim için ♥️ bakalım takvim mi tutucak, yoksa benim hesap mı😁

Benim âdet tarihi biraz karışık oldu. Tahminen baktığımda kız çıkmıştı. Inan hiç kız erkek bi tercihim yok. Hayırlı sağlıklı olsun tamamdır benim için ♥️ bakalım takvim mi tutucak, yoksa benim hesap mı😁
Keşke benimde karissa adet tarihim😁senin sanstan istiyorum kendime sokturuculer kullanacak kadar😊

Canim benim amin insalllah, hayirli ve saglikli olmalari en en onemlisi ☺️cinsiyetleri espri ve heyecan bize iste 🥰

Kızlar trombofili paneli test sonucum çıktı, henüz doktorlar görüşmedim, anlayan var mı bi bakabilir misiniz bacılarım🙏🏻

Eklentiler

• 80BCD7CB-BF90-48CE-A52D-CA26A911EEE8.jpeg
    80BCD7CB-BF90-48CE-A52D-CA26A911EEE8.jpeg
    233,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben salı gidiyorum değişti planlar 😅
Hahah benim planlarda değişti şimdi doktordan geliyorum oksapar rapor çıkarmak için gittim gitmişken de usg ye koydu hatta bebek için tahmin de bulundu 😅 erkeğe benziyo dedi 1-2 hafta daha geçsin net belli olur dedi bakalım değişecek mi😁

Eklentiler

• IMG_20210322_161152.jpg
    IMG_20210322_161152.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 56
Yazarım mutlaka :) Çin takvimine göre erkek ama bilemiyorum bunlarda müdahale olunca :)
Ay cinsiyet mi öğrencen ben az önce doktordan çıktım daha 12 haftayyım doktor erkeğe benzettim dedi değişedebilir belki dedi bilmiyom 😅 senin ne çıkacak merak ettim

Ay cinsiyet mi öğrencen ben az önce doktordan çıktım daha 12 haftayyım doktor erkeğe benzettim dedi değişedebilir belki dedi bilmiyom 😅 senin ne çıkacak merak ettim
Evet ya 15. hafta da dememişti , herhalde bu hafta söyler artık :) Erkeğe benziyorsa erkektir :) tam kaçıncı haftadasın şu an ?

X