Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Öğleden sonra gideceğim ben 4-5 gibi filan , benden önce senin haberini alacağız o halde :)
Evet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acaba 😝 eşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam 🤣🤣🤣 dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım 😊

Kado topigin adını değiştir bence 🤣🤣🤣 bu ne ya herkes pipili 😁 ben pipiyi göremedim foto.da 😳
He kız pipili topik koycam adını 😅😅 ya doktor benim doktorum değildi tesadüfen gittim pek de hastası olmayan doktor sıra beklememek için hemen gittim 😅 biz biraz ısrarla sorduk o da erkeğe benzettim dedi net bişey demedi galiba kemik yapısını benzetti. Çarşamba kendi doktoruma geri gitcem belki o da der bişey

Evet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acaba 😝 eşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam 🤣🤣🤣 dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım 😊
Sana kaçıncı hafta da erkek dedi

12. haftada bana net değil daha küçük demişti, 15te gittim yine yok :) , 12. haftada ki doktorumla 15. haftada ki doktorum farklıydı ama. Çikolata yiyip girin diyorlar, o zaman hareket ediyormuş..
Ben 12.haftada sordum kıza benziyorlar dedi. 14te ikisi de kız dedi. 16da başka doktora gittim ikisi de kız dedi. 20de kendi doktoruma kesin kız mı diye sordum niye inanmıyonuz kız dedi 🤣
Ama ben hala detaylı ultrasonu bekliyorum 🤣🤣

He kız pipili topik koycam adını 😅😅 ya doktor benim doktorum değildi tesadüfen gittim pek de hastası olmayan doktor sıra beklememek için hemen gittim 😅 biz biraz ısrarla sorduk o da erkeğe benzettim dedi net bişey demedi galiba kemik yapısını benzetti. Çarşamba kendi doktoruma geri gitcem belki o da der bişey
Yarın da gitsene birilerine ya ne oturcan evde 😝 hanimefendi türlü katekullilerle dr dr geziyor 🤣🤣🤣

Ben 12.haftada sordum kıza benziyorlar dedi. 14te ikisi de kız dedi. 16da başka doktora gittim ikisi de kız dedi. 20de kendi doktoruma kesin kız mı diye sordum niye inanmıyonuz kız dedi 🤣
Kız anacım seninkiler kız daha yanılma olmaz 🤩🤩

Yarın da gitsene birilerine ya ne oturcan evde 😝 hanimefendi türlü katekullilerle dr dr geziyor 🤣🤣🤣
Hahahah ay sesli güldüm 🤣 tabi canım yarın mesai saatleri içinde ben Bi daha çıkım gidim hatta cihazı söküp eve getirecem🤩

Yemin etmiyolar ondan inanamadın herhalde 🤣🤣🤣 sen de haklısın anacım baksana herkesin oğlu oluyo 🤓

12+4 idi ama bana atıyorum bakalim tutucak mı dedi. Ben ısrarla sorunca, kadın yakasından atmak istedi 🤣🤣🤣 erken dönemdekiler yanıltıcı olabiliyor. Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 arkadaşa da kız demişlerdi erken dönem.
Erkek denenlerde kordon erkek zannedilebiliyormuş hadi bakalım seni de merak ediyorum valla çarşamba netleşir belki senin biraz. 😁 Biz de bugün doktora ısrar etti belki dakikalarca bize cinsiyet için bişey demeye çabaladı öksürttü beni cihazı bastırdı falan kaç dakika hemde 🤣🤣 tamam neyse neyse rahat bırak çocuğu diyecektim

Erkek denenlerde kordon erkek zannedilebiliyormuş hadi bakalım seni de merak ediyorum valla çarşamba netleşir belki senin biraz. 😁 Biz de bugün doktora ısrar etti belki dakikalarca bize cinsiyet için bişey demeye çabaladı öksürttü beni cihazı bastırdı falan kaç dakika hemde 🤣🤣 tamam neyse neyse rahat bırak çocuğu diyecektim
Ne inatçı dr öyle 😅 yarin benim 16+3 oluyor. Yani 17. Haftamdayim. Artık nettir ya 🤔

Yazarım mutlaka :) Çin takvimine göre erkek ama bilemiyorum bunlarda müdahale olunca :)
Canım 2 genimiz farkli bende mthfra66g normal, faktör 5 leiden heterozigot ve gerisi aynı. Bana bu şekilde dr gebelik oncesi metilfolat formlu folik asit ve coraspirin 100 mg, gebelik oluşuncada kan sulandırıcı iğne önerdi. Bu şekilde ilk ay spontan gebe kaldim ve hemen oksapar 4 binlik kullanmaya basladim16.haftadayız çok şükür. Bakalım Senin dr ne diyecek merak ettim. Çünkü arkadaşında dediği gibi her dr farklı söylüyor.
Senin öykün neydi 1 başarısız tüp bebek denemen vardi diye hatirliyorum başka bişi var mıydı? Düşük, kimyasal vs

Canım 2 genimiz farkli bende mthfra66g normal, faktör 5 leiden heterozigot ve gerisi aynı. Bana bu şekilde dr gebelik oncesi metilfolat formlu folik asit ve coraspirin 100 mg, gebelik oluşuncada kan sulandırıcı iğne önerdi. Bu şekilde ilk ay spontan gebe kaldim ve hemen oksapar 4 binlik kullanmaya basladim16.haftadayız çok şükür. Bakalım Senin dr ne diyecek merak ettim. Çünkü arkadaşında dediği gibi her dr farklı söylüyor.
Senin öykün neydi 1 başarısız tüp bebek denemen vardi diye hatirliyorum başka bişi var mıydı? Düşük, kimyasal vs
Canım bana yazdın sanırım☺️
Sonuçlarımız benzermiş evet, doktorla henüz görüşmedik ben de merak ediyorum, bana hiç aspirin kullandırtmadı tüp bebek doktorum, ben burdan sizden duyduklarımla geçen tedavimde günde 1 tane aspirin almıştım transfer sürecinde ama yine de negatifle sonuçlandı. 1 düşük 2 negatif tüp bebek deneyimim var, kendiliğinden hiç gebe kalamadım, sebepsiz infertilite, bilinen hiç bir rahatsızlığımız yok, kromozom test sonuçları da çıkınca anlamış olacağız bakalım belki genetik bir sorun vardır

Canım bana yazdın sanırım☺️
Sonuçlarımız benzermiş evet, doktorla henüz görüşmedik ben de merak ediyorum, bana hiç aspirin kullandırtmadı tüp bebek doktorum, ben burdan sizden duyduklarımla geçen tedavimde günde 1 tane aspirin almıştım transfer sürecinde ama yine de negatifle sonuçlandı. 1 düşük 2 negatif tüp bebek deneyimim var, kendiliğinden hiç gebe kalamadım, sebepsiz infertilite, bilinen hiç bir rahatsızlığımız yok, kromozom test sonuçları da çıkınca anlamış olacağız bakalım belki genetik bir sorun vardır
Evet sana yazmıştım kusura bakmasin yanlışlıkla başka arkadaşa alıntı yapmışım 🙈 Inşallah hiç bir sorun yoktur canim. Dr la görüşmeni haberdar edersin.🙏

Hahah benim planlarda değişti şimdi doktordan geliyorum oksapar rapor çıkarmak için gittim gitmişken de usg ye koydu hatta bebek için tahmin de bulundu 😅 erkeğe benziyo dedi 1-2 hafta daha geçsin net belli olur dedi bakalım değişecek mi😁
😍 AA çok şaşırdım hadi hayırlı olsun şimdiden öğrenmiş oldun belkide👶 🤗

Aynen ama iki öksürmeyle hemen uyandı hareketlendi zaten 😅 aklında bulunsun orda uyuyo olursa öksür. O zaman kız olabilir senin göstermiyorsa 😊 gerçi 12. Hafta çok erken deniliyor görünmemesi normal ama bu doktor neye göre benzetti bilmiyom bakalım 2 haftaya daha net olur dedi bana 😁
Doktor gerçi tecrübeli olunca keseden falanda anlıyor benim ilk çocuğumda da 12. Haftada erkek tahmin etmişti erkek oldu gerçekten 😊

X