Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Amin amin 🤲 önümüzdeki cuma giderim canım. Vitamin kullanıyormusun. Bende omega varda kullanmaya çekiniyorum birşey olur mu. Folik zaten kullanıyorum. Ekstra olur mu acaba.
Doktorunuzla vitamin konusunu kesin konuşun bence. Omega 3 bebeğin zekası için çok önemli. Uygun bir vitamin kullanmak gerekli imiş. Naçizane bir tavsiye ☺️

Canim arkdslar nasilsiniz? ben kafami kaldiramiyorum, surekli uyumak istyrm, uyusam yetmiyor, ilk gebeligimde hic boyle olmamisti, onda da mide bulantisi fenaydi, gereckten her gebelik farkliymis lakin bu durum ne zaman geciyor? tecrube eden oldu mu? calisiyorum ayni zamanda, bir de evde kizim var zorlanmaya basladim ozellijle bu hfta, daha da 9 haftaligim

Canim arkdslar nasilsiniz? ben kafami kaldiramiyorum, surekli uyumak istyrm, uyusam yetmiyor, ilk gebeligimde hic boyle olmamisti, onda da mide bulantisi fenaydi, gereckten her gebelik farkliymis lakin bu durum ne zaman geciyor? tecrube eden oldu mu? calisiyorum ayni zamanda, bir de evde kizim var zorlanmaya basladim ozellijle bu hfta, daha da 9 haftaligim
Al benden de o kadar oturmak bile yorucu mutlaka yatmam lazım. günde kaç saat uyuduğumu bilmiyorum o kadar fazla ki.. bir de mide bulantısı😔 yiyemiyorum yiyemedikçe bulanıyor taamam zorla yiyim diyorum hop istifra. dönüyorum başa 🤷‍♂️ tam bir bitki gibiyim evin içinde.. gece olsun gün bitsin uyıym diye bekliyorum sadece

Al benden de o kadar oturmak bile yorucu mutlaka yatmam lazım. günde kaç saat uyuduğumu bilmiyorum o kadar fazla ki.. bir de mide bulantısı😔 yiyemiyorum yiyemedikçe bulanıyor taamam zorla yiyim diyorum hop istifra. dönüyorum başa 🤷‍♂️ tam bir bitki gibiyim evin içinde.. gece olsun gün bitsin uyıym diye bekliyorum sadece
Mide bulantisina acik hava ve hatta yapabiliyorsan yuruyus cok iyi geliyor, ben midem bulandikca kndimi disari atardim kizimda, bunda da bi anda tiksinti geliyor yiyemiyorum ama mide bulantisi yok sukur, enerjimizi arttiracak seyler de olsa keske, uyusam da bir de cok tuhaf bi duny ruya goruyorum degisik seyler, II. trimestrda cok daha rahat olacagiz, su gibi aksin insallah su 1-1,5 ay

Ben de ilk zamanlar sürekli uyuyordum 13.haftadan sonra kendime geldim. Şimdi de ara ara uyuyorum da her gün olmuyor.

Oooo zeyni görüşmeyeli nasılsın? Büyütmüşsün bebişi 😁 inşaallah gösterir senin ki de. Cikolata ye de kıpırdansın unutma 😊
Iyi cnm ben bildiğin gbi yatarak geçiriyorum tekrar kanama yaşadım lekelenme ile sürekli uğraşıyorum 3 ayı devirdim iğne ilanlar az azaldı ama süreç basından beri aynı

Benim geçen seferki hamilelikte düşüktü tansiyon. Şimdikini takip etmedim ama yüksek tansiyon tehlikeli canım. Yemene dikkat etmen lazım.
Aslnda cok istahsizim. Zorla az az atistryorum. Tuzla hic aramda yok. Neden boyle oldu anlamadm. 14 e bilmem kac dedi. Tansiyon ilaci vericekmis 2 gunluk takipten sonra gerek duyarsa. Hayirlisi artik napalim cikiyor hergun biseyler

Çok teşekkürler inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın. Önceden tedbirimi aldım şükür kabız olmadım hoşaftı kuru kaysıydı hergün düzenli tüketiyorum ben ilk günden itibaren Normal ayakta namazımı kıldım Bi zararı olmaz dedi doktorum Allah a emanet i e tutunmuştur benim miniğim de
Güzel haberlerini bekliyorum 🤲 kaçıncı günündesin ?

Iyi cnm ben bildiğin gbi yatarak geçiriyorum tekrar kanama yaşadım lekelenme ile sürekli uğraşıyorum 3 ayı devirdim iğne ilanlar az azaldı ama süreç basından beri aynı
Bazısının da böyle oluyo canım. Olsun geçici süre sonuçta. Yat gitsin ne olucak 😁

Günaydın bende öyleydim , çalışıyordum ve kalkıp tuvalete gitmek bile öyle zordu . Akşam 9a kadar anca duruyordum 12-13 azalıyor ama . 1 aya geçer sizin de :)

X