- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Çarşamba büyük gün ikimiz içindeHayırlısıyla saglikla gelsin inşallah
Çarşamba gidicem inşallah tekrar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba büyük gün ikimiz içindeHayırlısıyla saglikla gelsin inşallah
Çarşamba gidicem inşallah tekrar cnm
İnşallah canım hayırlı güzel haberler alalımÇarşamba büyük gün ikimiz içinde
Doktorunuzla vitamin konusunu kesin konuşun bence. Omega 3 bebeğin zekası için çok önemli. Uygun bir vitamin kullanmak gerekli imiş. Naçizane bir tavsiyeAmin amin önümüzdeki cuma giderim canım. Vitamin kullanıyormusun. Bende omega varda kullanmaya çekiniyorum birşey olur mu. Folik zaten kullanıyorum. Ekstra olur mu acaba.
İnşallah çok sağol canımGenelde sabah kalktığında oluyor öğlene doğru geçiyo muhtemelen öyledir seninde
Al benden de o kadar oturmak bile yorucu mutlaka yatmam lazım. günde kaç saat uyuduğumu bilmiyorum o kadar fazla ki.. bir de mide bulantısı yiyemiyorum yiyemedikçe bulanıyor taamam zorla yiyim diyorum hop istifra. dönüyorum başa tam bir bitki gibiyim evin içinde.. gece olsun gün bitsin uyıym diye bekliyorum sadeceCanim arkdslar nasilsiniz? ben kafami kaldiramiyorum, surekli uyumak istyrm, uyusam yetmiyor, ilk gebeligimde hic boyle olmamisti, onda da mide bulantisi fenaydi, gereckten her gebelik farkliymis lakin bu durum ne zaman geciyor? tecrube eden oldu mu? calisiyorum ayni zamanda, bir de evde kizim var zorlanmaya basladim ozellijle bu hfta, daha da 9 haftaligim
Mide bulantisina acik hava ve hatta yapabiliyorsan yuruyus cok iyi geliyor, ben midem bulandikca kndimi disari atardim kizimda, bunda da bi anda tiksinti geliyor yiyemiyorum ama mide bulantisi yok sukur, enerjimizi arttiracak seyler de olsa keske, uyusam da bir de cok tuhaf bi duny ruya goruyorum degisik seyler, II. trimestrda cok daha rahat olacagiz, su gibi aksin insallah su 1-1,5 ayAl benden de o kadar oturmak bile yorucu mutlaka yatmam lazım. günde kaç saat uyuduğumu bilmiyorum o kadar fazla ki.. bir de mide bulantısı yiyemiyorum yiyemedikçe bulanıyor taamam zorla yiyim diyorum hop istifra. dönüyorum başa tam bir bitki gibiyim evin içinde.. gece olsun gün bitsin uyıym diye bekliyorum sadece
Evet canım sormakta fayda var. Whatshapp tan yazayım bari. Daha duymadım kalp atışını bakalım başla diyecek mi.Doktorunuzla vitamin konusunu kesin konuşun bence. Omega 3 bebeğin zekası için çok önemli. Uygun bir vitamin kullanmak gerekli imiş. Naçizane bir tavsiye
Ben de ilk zamanlar sürekli uyuyordum 13.haftadan sonra kendime geldim. Şimdi de ara ara uyuyorum da her gün olmuyor.Canim arkdslar nasilsiniz? ben kafami kaldiramiyorum, surekli uyumak istyrm, uyusam yetmiyor, ilk gebeligimde hic boyle olmamisti, onda da mide bulantisi fenaydi, gereckten her gebelik farkliymis lakin bu durum ne zaman geciyor? tecrube eden oldu mu? calisiyorum ayni zamanda, bir de evde kizim var zorlanmaya basladim ozellijle bu hfta, daha da 9 haftaligim
Oooo zeyni görüşmeyeli nasılsın? Büyütmüşsün bebişi inşaallah gösterir senin ki de. Cikolata ye de kıpırdansın unutmaBnmkide blli değil cumartesi gitcem
Covit testi yaptm. Negatif.. progestandanda deglmis. Yuksek tansiyon varmis dikkat edin szlerdeBu aralar bende zorlanıyorum içerisi şişmeye başladı kapanacak neredeyse
Iyi cnm ben bildiğin gbi yatarak geçiriyorum tekrar kanama yaşadım lekelenme ile sürekli uğraşıyorum 3 ayı devirdim iğne ilanlar az azaldı ama süreç basından beri aynıOooo zeyni görüşmeyeli nasılsın? Büyütmüşsün bebişi inşaallah gösterir senin ki de. Cikolata ye de kıpırdansın unutma
Benim geçen seferki hamilelikte düşüktü tansiyon. Şimdikini takip etmedim ama yüksek tansiyon tehlikeli canım. Yemene dikkat etmen lazım.Covit testi yaptm. Negatif.. progestandanda deglmis. Yuksek tansiyon varmis dikkat edin szlerde
Aslnda cok istahsizim. Zorla az az atistryorum. Tuzla hic aramda yok. Neden boyle oldu anlamadm. 14 e bilmem kac dedi. Tansiyon ilaci vericekmis 2 gunluk takipten sonra gerek duyarsa. Hayirlisi artik napalim cikiyor hergun biseylerBenim geçen seferki hamilelikte düşüktü tansiyon. Şimdikini takip etmedim ama yüksek tansiyon tehlikeli canım. Yemene dikkat etmen lazım.
Güzel haberlerini bekliyorum kaçıncı günündesin ?Çok teşekkürler inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın. Önceden tedbirimi aldım şükür kabız olmadım hoşaftı kuru kaysıydı hergün düzenli tüketiyorum ben ilk günden itibaren Normal ayakta namazımı kıldım Bi zararı olmaz dedi doktorum Allah a emanet i e tutunmuştur benim miniğim de
Bazısının da böyle oluyo canım. Olsun geçici süre sonuçta. Yat gitsin ne olucakIyi cnm ben bildiğin gbi yatarak geçiriyorum tekrar kanama yaşadım lekelenme ile sürekli uğraşıyorum 3 ayı devirdim iğne ilanlar az azaldı ama süreç basından beri aynı
Günaydın bende öyleydim , çalışıyordum ve kalkıp tuvalete gitmek bile öyle zordu . Akşam 9a kadar anca duruyordum 12-13 azalıyor ama . 1 aya geçer sizin de :)Canim arkdslar nasilsiniz? ben kafami kaldiramiyorum, surekli uyumak istyrm, uyusam yetmiyor, ilk gebeligimde hic boyle olmamisti, onda da mide bulantisi fenaydi, gereckten her gebelik farkliymis lakin bu durum ne zaman geciyor? tecrube eden oldu mu? calisiyorum ayni zamanda, bir de evde kizim var zorlanmaya basladim ozellijle bu hfta, daha da 9 haftaligim
İNŞALLAH Allah razı olsun transfer sonrası 4. Günüm bugün.Güzel haberlerini bekliyorum kaçıncı günündesin ?
Çarşamba ben de gidiyorum ikili testeÇarşamba büyük gün ikimiz içinde