Rabbim nasip ettikten sonra a imiş b imiş hiç farkı yok canım . Haftaya cuma da kese için kontrolümüz var umarım bundan sonra da herşey yolunda gider
Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda . Olmazsa olmaz yaptığım şeyler kabız olmamaya gayret etsem de kabız oldum . O yüzden bu konuya çok donanımlı ol . Lifli beslenmek , bol su , sabah aç karnına kayısı vs . Her sabah iki tane haşlanmış yumurta yedim üç litre su içtim çiğ badem kabak çekirdeği yedim kış mevsiminin meyvelerini yedim ilk üç gün namazları oturarak kıldım . Öne eğilmedim yüz üstü yatmadım . İlk üç gün evde kısa yürüyüşler yaptım ama geneli istirahat ettim . Üç gün sonra biraz daha hareketli oldum yürüdüm . Yoksa kabız oluyorsun . Yaş nane maydonoz paketli tüm market gıdaları Mısır turşu sirke hamur işi çayın her türlüsü kahve asitli içecekler bundan uzak durdum . Bol bol ayran içtim . Kırmızı et ve balık da tükettim . Birde bahçeci de verilen iki tane gıda takviyesi ilaç var onları mutlaka içtim . Dua ya en önemlisi dua .