Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen canım bide sanki zorunluymus gibi konusuyoo..Ahh ahh 6 yıldır 3 defa düşük yaptım 4 tane evladımı kaybettim karnimda ..İsmini koymak en çok benim hakkım diye düşünüyorum 😔Sağlıkla hayırla gelsin de inşallah yavrularımız ...
Ama kimsenin mudahele etmesine izin vermem eşimde vermez ..
Tabikide senin hakkın o kadar emek veriliyor acı cekiliyor pskolojik boyutu hiç soylemiyorum bile iyi eşinde seninle aynı fikirde TSE güzel bı üslupla soylerisiniz oda susar

Solgarin yine canim. Ama şöyle metilkobalamin b12 ve metilfolat folik asit :) Hadi inşallah yaa. Çok çok sevinirim inan. 💕🎊
Tabiki inanırım tatlım Allah razı olsun senin ne kadar güzel kalpli biri olduğunu biliyorum bunu gösterdin 🙏

Ben asistana sorduğumda her embriyo kendine özgü hepsi sağlıksız olacak diye bir kaide yok dedi bazende şöyle düşünüyorum küçük merkezlerde yapanların daha ngs den haberleri bileyok tutacağı varsa tutuyor benim tek merak ettiğim şimdi benim sonucumda anöploidi diyor onuda araştırdım embriyo kromozom sayısında eksiklik yada fazlalikmis sağolsun(!)koskoca marka bir tüp bebek merkezi yapmıyor açıklamayı ben kendim arastiriyoum sadece sağlıksız sagliksizsa ne yani dusermi tutmazmi tutarsa Allah korusun down sendromu falanmi yani neresinde ne var anlamadım
Yok bacım açıklama yapmıyorlar maalesef fazla bişey bilelim istenmiyor bence. Bana da öyle denmişti her embriyo kendine özgü dediler

Ay ne garip insana trombofili testi olmadan neden verilir ki . Ben o testi de yaptırdım 2 genimde heterozigot ( mtfr 677/mtfr 1298a ) olmasına rağmen , homosistein normal çıktığı için ve mutasyon homozigot olmadığı için hiç gerek yok dediler ve kullanmadım . Sonuçta bir sorun sıkıntı yoksa gerek yoktur. Yazık değil mi hem maddi hem manevi her gün vuruyorsunuz kendinize.
Aynen ya bende anlamıyorum valla sonuöta insanın canı yanıyor inan üşeniyorum resmen iğne yapmaya maddiyata şurada dursun yani anlamış değilim bende

Aynen ya bende anlamıyorum valla sonuöta insanın canı yanıyor inan üşeniyorum resmen iğne yapmaya maddiyata şurada dursun yani anlamış değilim bende
Acaba sorsan mı tüp bebek doktoruna , ya da bu testi yaptırıp ona göre mi devam etsen . sonuçta 3-5 günlük bir şey değil ki, aylar sürüyor.

Canım benim Allah razı olsun. Burda kimden gebelik haberi alırsam yine yeniden ben gebe kalmışım gibi mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah 🙏
Amin inşallah 🤲 canım sizlerede hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim.

Ay beni bir heyecanlandırdın canım ben 30 eşim 32 yaşında suandada hala tüp Dr verdiği vitaminleri kullanıyor neden olmasın demi ben bu ay adetimle bir yumurtlama takibi yaptırayım olmazsa birşey kaybetmem zamanı gelince oluyor tabiki
Aynen öyle bu ay olmazsa da dinlenmiş olursun öyle düşün. Inşallah olur 🤗

Benim mtfr 677c/mtfr1298 a heterozigot. Doktorum homosistein değerin normal olduğu için , heterozigot olmadığın için bu bir pıhtılaşma değildir dedi. Hem tüp bebek doktorum gerek duymadı hem normal doktorum . 16. haftayada sorunsuz geldik şükür.
Maşallah canım. Allah sağlıcakla kucağına versin yavrunu. 🤲🏻
Benimde heterozigot 3 benim. Homosisteinim de normal ama 4 kimyasal gebeligim olduğu için hem perinatoloğum hem de kadın doğum doktorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmami önerdi. Bu konuda dr lar arasında çok ayriliklar var biliyorum. Ama bana böylesi denk geldi. Inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz evlatlarimiza 🤗🙏🎊

Maşallah canım. Allah sağlıcakla kucağına versin yavrunu. 🤲🏻
Benimde heterozigot 3 benim. Homosisteinim de normal ama 4 kimyasal gebeligim olduğu için hem perinatoloğum hem de kadın doğum doktorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmami önerdi. Bu konuda dr lar arasında çok ayriliklar var biliyorum. Ama bana böylesi denk geldi. Inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz evlatlarimiza 🤗🙏🎊
Saol kuzum sende sağlıcakla al inşallah , 3 gende mi heterozigot var yani. Homozigotun daha tehlikeli olduğunu söylüyorlar. Evet doktorlar arasında bu konuda çok fikir ayrılığı var . Benim 1 kimyasal var , 1 boş gebelik ,1 kalp atışı olmamasından da 2 kürtajım var . Bunların sonucunda genetiğe gittik biz , 2 heterozigot dışında bir şey çıkmayınca sorun yok dediler. Güvendik valla onlara ne diyelim :) inşallah sağlıcakla alırız :)

Ay beni bir heyecanlandırdın canım ben 30 eşim 32 yaşında suandada hala tüp Dr verdiği vitaminleri kullanıyor neden olmasın demi ben bu ay adetimle bir yumurtlama takibi yaptırayım olmazsa birşey kaybetmem zamanı gelince oluyor tabiki
Tedaviye ara vermişken mutlaka bu arayı değerlendirin, bir çok kişi tedaviden sonra doğal yollarla hamile kalıyor hepimiz duyuyoruz. Nasip kısmet hiç beklemediğin an olur. İnşallah yakında çok güzel haberlerini alırız 🤲🥰

Tedaviye ara vermişken mutlaka bu arayı değerlendirin, bir çok kişi tedaviden sonra doğal yollarla hamile kalıyor hepimiz duyuyoruz. Nasip kısmet hiç beklemediğin an olur. İnşallah yakında çok güzel haberlerini alırız 🤲🥰
Evet bende onu duyuyorum belki kullanılan ilaçların etkisi halada devam ediyor olabilir inşallah rabbim herkese nasip etsin 🙏

Ben önceliği aileme verirdim canım. Bugün ailene yarında arkadaşlarına söyle. 3 aya birşey kalmamış zaten. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘
Ailelerimiz yurt dışında olduğu için bir ay sonra yüzyüze söylemek istiyoruz inşallah 😊🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲💕

X