- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Bu aralar bende zorlanıyorum içerisi şişmeye başladı kapanacak neredeyseSokamiyom iste sorun orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar bende zorlanıyorum içerisi şişmeye başladı kapanacak neredeyseSokamiyom iste sorun orda
5+2 olarak gittim hayatım iki gün daha geç gitseydim gözükürdü sanırım. Haftaya sağlıkla devam ederse kalbini bile duyabiliriz diye düşünüyorumVajinalde kaç olması gerekmiş canım görünmesi için şuan kaçsın
Bu saatten sonra Daha da dikkat etmen gerekiyor. Hamilelik günlüğünde ayakların şişmeye başlıyormuş. Sağlıklılar maşallah duymak istediğimizde bu zaten sonraki kontrol ne zaman pekiDoktordan çıktım şimdi biri 310 biri 320 gram olmuşlar. Ikisinin de kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonları değişmezse normal doğum yapabilme şansım artar. Soldaki bebeğin plasentasi da yukarı çıkmış. Magnezyumu arttırdı serviks yine kısalmış. Tahmin ediyordum zaten 10 gündür doğru dürüst uzanmamıştım bile gün içinde. Artık sonraki kontrolde detaylı ultrason var
Gözün aydın canım. Büyüyor maşallahHadi gozun aydin noskingcim bebisler iyi mashaAllah kizceler benimde dun detaylim vardi sukur hersey yolunda bizdede.. darisi sana inshaAllah atlatirsin hayirlisiyla epey bi surebilir onu soyleyimde doya doya izle bebislerini nisandi demi seninki yanlis hatirlamiyorsam?
5 nisanda detaylı var gülüm inşallah o günlere sağ salim gelirizBu saatten sonra Daha da dikkat etmen gerekiyor. Hamilelik günlüğünde ayakların şişmeye başlıyormuş. Sağlıklılar maşallah duymak istediğimizde bu zaten sonraki kontrol ne zaman peki
Gelirsiniz canım sen dikkat et kendine yeter. 15 gün göz açıp kapayıncaya kadar gelir5 nisanda detaylı var gülüm inşallah o günlere sağ salim geliriz
Biz iyi olalım ki bebeklerimiz iyi olsunGelirsiniz canım sen dikkat et kendine yeter. 15 gün göz açıp kapayıncaya kadar gelir
Bir hafta sonra gideceğim. Erken gitmişim gözükmedi. Kızların isimlerine karar verdiniz mi bacımBiz iyi olalım ki bebeklerimiz iyi olsun
Sen naptın kese görmeye gidecektin en son?
Yok kız hala bir sey olur korkusuyla düşünmedik. Eşim beni dedirtiyor tabi fanatik beşiktaşlı siyahla beyaz koycam diyorBir hafta sonra gideceğim. Erken gitmişim gözükmedi. Kızların isimlerine karar verdiniz mi bacım
Düselmesi için ne yapmam gerekiyorAnladım sıfırdan başlayacaksın rabbim yardimetsin benden tavsiye eşinin sperm sorunu varsa düzeltmeden tedaviye baslama
Varsa bir problem mesela varikosel ameliyatliksa ameliyat hız yada sayıda varsa problem bunun için özel üretilmiş vitaminler kullanılmalı en az 3alti ayDüselmesi için ne yapmam gerekiyor
Anladım hayatım inşallah duyarsın ben gittiğimde kadın içimde o aleti çevire çevire bulmuş göstermişti küçükte olsa iyi olmuş fazla ellemedigi baya acimisti5+2 olarak gittim hayatım iki gün daha geç gitseydim gözükürdü sanırım. Haftaya sağlıkla devam ederse kalbini bile duyabiliriz diye düşünüyorum
Yok bacım o değer transferden 21 gün sonra çıkan değer. Tek olsun birşey olmaz arkasından hemen kardeş yapacağım ikiz gibi olurlar iyi ki erkek değillermiş futbolcuların adını koyarmışYok kız hala bir sey olur korkusuyla düşünmedik. Eşim beni dedirtiyor tabi fanatik beşiktaşlı siyahla beyaz koycam diyor
Haftaya kalbi de duyarsın inşallah ama senin değerin yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum 3500lerde. Kız ikiz olmasın
Alttan sokuyorsan bayağı dikkat etmesi lazım. Hem daha az sokuyor hemde çok karıştırmıyor.Anladım hayatım inşallah duyarsın ben gittiğimde kadın içimde o aleti çevire çevire bulmuş göstermişti küçükte olsa iyi olmuş fazla ellemedigi baya acimisti
Al benden de o kadar benimki de fanatık bjk li. Soyismimiz K harfiyle başlıyor kız olursa ismini Başak Jülide koyalım parafi BJK olsun diyor ama erkek olursaya j harfiyle isim bulamadi Alem.bunlaryaaYok kız hala bir sey olur korkusuyla düşünmedik. Eşim beni dedirtiyor tabi fanatik beşiktaşlı siyahla beyaz koycam diyor
Haftaya kalbi de duyarsın inşallah ama senin değerin yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum 3500lerde. Kız ikiz olmasın
Ne bileyim çorba gibi karıştırdı durduAlttan sokuyorsan bayağı dikkat etmesi lazım. Hem daha az sokuyor hemde çok karıştırmıyor.
Umut bebişim 2 embriyoyu ngsye gönderseniz be kadar tutuyor, bi de transfer ücreti ne kadar. Aralarında fark yoksa ben transfer olmayı tercih ederdim şahsen. Hangi embriyonun tutacağını kimse bilemez Allahtan başka. Sonuçta ngsden sağlam gelip tutmayan embriyolar da var. Bebelerini karnına al ve onlara bir şans ver bence en olumsuz bakılan embriyolar tutunuyor Allah izin verdikten sonraBilmiyorum ya kafam çok karışık Dr bize bıraktı karari yapılırsa iyi olur demişti öncekinde yine bize bırakır heralde araştırdığımda kromozomlarda sorun yoksa gerek yok deniyor bilemedim çift transfer olacak ya sansimmi daha yüksek olur riskimi?
Embriyo tanesi 325euro yani ucbin elli TL vermiştik geçen göndereceğim günkü kurla alakalı ama yine aynı 3.100 falan heralde çift transfer olacağı için ikisinide gönderirsek 6.200 tutuyor transfer ücreti 5.750 TL yani 12bin falan toplamda nerdeyse bir tüp bebek parasi okadar çok kafam karisikki ne yapacağım şaşırmış durumdayım ya Allah'a emanet transfer ettirecegiz birde şöyle düşünüyorum ALLAH korusun sagliksizsa zaten düşecek her düşük diğer kez gebe kaldığında düşük ihtimalini arttiriyormus bosa riske girmesekmi birde diyorum ya saglikliysa Allah'ım yardım etUmut bebişim 2 embriyoyu ngsye gönderseniz be kadar tutuyor, bi de transfer ücreti ne kadar. Aralarında fark yoksa ben transfer olmayı tercih ederdim şahsen. Hangi embriyonun tutacağını kimse bilemez Allahtan başka. Sonuçta ngsden sağlam gelip tutmayan embriyolar da var. Bebelerini karnına al ve onlara bir şans ver bence en olumsuz bakılan embriyolar tutunuyor Allah izin verdikten sonra
Öf sorma bi gün tavayla kafasına burçak dayanamayıpYok bacım o değer transferden 21 gün sonra çıkan değer. Tek olsun birşey olmaz arkasından hemen kardeş yapacağım ikiz gibi olurlar iyi ki erkek değillermiş futbolcuların adını koyarmış
Senin hamilelik günlüğünü okumaya bayılıyorum. Dün başka bugün başka bilgi kardeş şart ya büyük konuşmayayımda Allah’ın da izniyle istiyorumÖf sorma bi gün tavayla kafasına burçak dayanamayıp
Kardeş olması bence kesinlikle daha iyi ilk bebekte tecrübe edinirsin