- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
Gerçekten çok fazla asgari ücretle çalışan bir insan için birtane göndermiştik 3bin elli TL idi aslında maddiyatim olsa hepsini göndermek isterdim yada İstanbul'da yaşasam düşünmez gonderirdim ama biliyorsunki bizim yol parası tüp parasinida geçti onun için Allah'a emanet dedik transfer ettirmiştik şükür tutmuştu ama düşünce acaba budami sagliksizmi diye düşünmeye başladım ya diyorum ordakilerde sagliksizsa hiç transfer işine girismeyeyim diyorum kafamda çok soru yani inşallah Rabbimden hep onu istiyorum daha fazla yıpranmadan kendiliğinden gelsin mucizemiz ayıp olmazsa siz nasıl değerlendirdinuz ovulasyon testi falanmi yaptın eşinde problem varmiydi özelde de cevaplayabilirsin.birde ngs sağlıklı gelende düşük olabiliyormuş onun içinde kafam karışık yoksa bir şekilde gondersekmi diyorumCanım ne desem bilmiyorum maddiyat olarak çok fazla ben 2 tanesini yolladim biri sağlıksız cıktı. Işte tam sağlıklı olan transfer edilecektiki gebe kaldım. Sen coraspirin kullanıyor musun? Inşallah gerek kalmaz tüpeyaa