- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
Vajinalde kaç olması gerekmiş canım görünmesi için şuan kaçsınKızlar sonuç 3476 çıktı. 21.gün bugün. Olması gerektiği gibi mi bilemedim. Doktordan haber gelsin yazarım kızçelerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinalde kaç olması gerekmiş canım görünmesi için şuan kaçsınKızlar sonuç 3476 çıktı. 21.gün bugün. Olması gerektiği gibi mi bilemedim. Doktordan haber gelsin yazarım kızçelerim.
Dondırmuşum yokBulana kadar denemeye devam herkesin süreci farklı belki 2belki üç belkide beş bilemeyiz yaşayıp göreceğiz dondurulmusun yokmu
Bende Antep norfetil yaptım tutmadı dondurulmuş embriyom yokİlk tedavimdi ancak 2. Transferimdi ilk transferim kimyasal gerçekleşince kalan diğer embriyolarım konuldu. Antep te Umay tüp bebekte yaptırdım
Norfetikde yaptıran bir kaç arkadaşla tanıştım ben umayda tutmamışlardı Umay daha iyi tavsiye ederim ilk seferde tutan ççom duydumBende Antep norfetil yaptım tutmadı dondurulmuş embriyom yok
Masallah canim minnoslar büyüyorDoktordan çıktım şimdi biri 310 biri 320 gram olmuşlar. Ikisinin de kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonları değişmezse normal doğum yapabilme şansım artar. Soldaki bebeğin plasentasi da yukarı çıkmış. Magnezyumu arttırdı serviks yine kısalmış. Tahmin ediyordum zaten 10 gündür doğru dürüst uzanmamıştım bile gün içinde. Artık sonraki kontrolde detaylı ultrason var
Ben bidaha yapsam kayseride prof gökalp hoca yapmayı düşünüyorumNorfetikde yaptıran bir kaç arkadaşla tanıştım ben umayda tutmamışlardı Umay daha iyi tavsiye ederim ilk seferde tutan ççom duydum
İnşAllah bu sefer pozitifi görürsün Allah gönlüne göre versin cnmBen bidaha yapsam kayseride prof gökalp hoca yapmayı düşünüyorum
Ay ben de seni merak ediyordum bugğn kontrolün vardı sanırım herşey yolunda şükürler olsun helal olsun ikiz olup da hem de normal doğum istiyorsun takdir ettim seni ben tekle sezeryancıyım sanırımDoktordan çıktım şimdi biri 310 biri 320 gram olmuşlar. Ikisinin de kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonları değişmezse normal doğum yapabilme şansım artar. Soldaki bebeğin plasentasi da yukarı çıkmış. Magnezyumu arttırdı serviks yine kısalmış. Tahmin ediyordum zaten 10 gündür doğru dürüst uzanmamıştım bile gün içinde. Artık sonraki kontrolde detaylı ultrason var
Amin amin inş canımİnşAllah bu sefer pozitifi görürsün Allah gönlüne göre versin cnm
Bacım korkuyorum sezaryenden korkmasam hiç sıkıntı değil daha önce bi yerimi kesip dikiş bile attırmadım acısı sancısı nasıl olur hiç bilmiyorum ama normal doğumda sancının doğumdan sonra kesildiğini biliyorumAy ben de seni merak ediyordum bugğn kontrolün vardı sanırım herşey yolunda şükürler olsun helal olsun ikiz olup da hem de normal doğum istiyorsun takdir ettim seni ben tekle sezeryancıyım sanırım
Anladım sıfırdan başlayacaksın rabbim yardimetsin benden tavsiye eşinin sperm sorunu varsa düzeltmeden tedaviye baslamaDondırmuşum yok
Ay bende öyle hiç ufak kesik dikiş bile yaşamadım ama ben normal doğumdan korkuyorum nedense ama sezaryen zor ya ne bilim. Doktor bana dire sezaryen dedi sanırım bel fıtığımdan dolayıBacım korkuyorum sezaryenden korkmasam hiç sıkıntı değil daha önce bi yerimi kesip dikiş bile attırmadım acısı sancısı nasıl olur hiç bilmiyorum ama normal doğumda sancının doğumdan sonra kesildiğini biliyorum
Doğrudur canım fitik daha kötü olabilir haklisin öyle bi durumda riske atmaya hiç gerek yok. Benim normal doğuma engel bi sağlık sorunum yok işte tek sıkıntı ikiz olması ikiz gebeliklerde normal doğum oranının az olması. Adam zaten kesin konuşmuyor büyük ihtimalle sezaryen olur diyor. Onun da sonrasından korkuyorum zaten iki bebekle dikişli ağrılı nasıl yaparım diye bebek olmasa kesip biçebilirler sorun değilAy bende öyle hiç ufak kesik dikiş bile yaşamadım ama ben normal doğumdan korkuyorum nedense ama sezaryen zor ya ne bilim. Doktor bana dire sezaryen dedi sanırım bel fıtığımdan dolayı
Hadi gozun aydin noskingcim bebisler iyi mashaAllah kizceler benimde dun detaylim vardi sukur hersey yolunda bizdede.. darisi sana inshaAllah atlatirsin hayirlisiyla epey bi surebilir onu soyleyimde doya doya izle bebislerini nisandi demi seninki yanlis hatirlamiyorsam?Doktordan çıktım şimdi biri 310 biri 320 gram olmuşlar. Ikisinin de kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonları değişmezse normal doğum yapabilme şansım artar. Soldaki bebeğin plasentasi da yukarı çıkmış. Magnezyumu arttırdı serviks yine kısalmış. Tahmin ediyordum zaten 10 gündür doğru dürüst uzanmamıştım bile gün içinde. Artık sonraki kontrolde detaylı ultrason var
Ay maşallah her sey yolunda çok şükür çok sevindim ne kadar sürdü cd renkli fotoğraf falan verdiler mi?Hadi gozun aydin noskingcim bebisler iyi mashaAllah kizceler benimde dun detaylim vardi sukur hersey yolunda bizdede.. darisi sana inshaAllah atlatirsin hayirlisiyla epey bi surebilir onu soyleyimde doya doya izle bebislerini nisandi demi seninki yanlis hatirlamiyorsam?
Bizim oglan durmadi yerinde normalde yarim saat de bitiyor cogu kiside.. muayene toplam 45 dkk surdu.. yuzunu kapatti sipa dudakla buruna bakmak istedi dr epey bi zorlandi bakarken, sonlara dogru gozuktu sukur olcumler felan hersey normaldi haftasiylada uyumluydu.. 3d li cekim yapti ama pek net birsey gozukmedi.. goruntuleri flash bellege aldirdim aklinda bulunsun yaninda gotur.. az kalmis sanada zaten bu detayli 24.cu haftaya kadar bakiliyor senin ikizlerde 1bucuk saat felan surer gibiAy maşallah her sey yolunda çok şükür çok sevindim ne kadar sürdü cd renkli fotoğraf falan verdiler mi?
Benimki evet 5 nisanda canım.
22+1 oluyorum galiba tam bakmadım da. Biri daha demişti tam 1 saat 10 dakika sürmüşBizim oglan durmadi yerinde normalde yarim saat de bitiyor cogu kiside.. muayene toplam 45 dkk surdu.. yuzunu kapatti sipa dudakla buruna bakmak istedi dr epey bi zorlandi bakarken, sonlara dogru gozuktu sukur olcumler felan hersey normaldi haftasiylada uyumluydu.. 3d li cekim yapti ama pek net birsey gozukmedi.. goruntuleri flash bellege aldirdim aklinda bulunsun yaninda gotur.. az kalmis sanada zaten bu detayli 24.cu haftaya kadar bakiliyor senin ikizlerde 1bucuk saat felan surer gibi
İnşallah canım. Sabredip bekleyeceğimTamam kuzum o zaman 1 hafta 10 güne inşallah hem kese , hem bebek net görünür inşallah :)
Öyle mi canım bilmiyordum. En yakın zamanda kavuşursunuz o zaman. Arkadaşların ağzından kaçmasın o zamanAilelerimiz yurt dışında olduğu için bir ay sonra yüzyüze söylemek istiyoruz inşallah amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza