- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Koyu çizgiyi gördüm, çatlamanın tam gününü. hergün kocayı yatağa attımpiki yakaladın mı sen
Tüp bebek olunca hassas oluyor herşey. Ve beklenmedik kötü sonuçlarda. Alışıyoruz bir şekilde.Bu süreçte heran herşey olabiliyor gerçekten işimiz zorAllah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer hayırlı güzel haberler alırsınız
Öyle tabi, ilk gün tutamıyorsun kendini sürekli ağlıyorsun. O da geçiyor işte. Sağlıklı değildi diyor avutuyorsun kendini.Yaaa kalbi duyup kaybetmek çok daha zordur, hep ondan korkuyorum bende. İnşallah bu sefer ki sağlıklıca tutunsun gelsin inşallah :)
Çok sevindimMerhaba kızlar. Grubumuzun tekrar aktif olmasından dolayı ben de çok mutluyum. İnşallah hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır, bekleyen transfer olanlar da pozitifleri görür. Ben de kontrolden geliyorum. İkisi de iyi bebeklerin baya büyümüşler artık bebek gibi görünüyorlarkalpleri de pırpır. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
Sağlıkla büyüsünler, yaramaz bebişlerBende yeni çıktım geçen hafta çarşamba kanama gelmişti kesildi anında pazara kadar lekelenme olmuştu pazartesi kalbinin attığını görmüştük dün gene kanama gibi geldi o da hemen kesildi şuan ikiside iyi rahim içinde kanama alanı gözükmüyor nerden geliyor anlamadım kalpleri atıyor sıkıntı yok dedi biraz yaramaz olucaklar herhalde korkutuyorlar beni her hafta yüreğim ağzımda yaşıyorum bişey olacak diye
Ben seninle etmedim mi onubende onu etiketlicektim unutmuştum :)
Aynen boşver kapat o mevzuyuBenim üzüldüğüm o işte ben 2150 olmuştu beta baya yükselmişti neyse geçmişi konuşmak faydasız olsun bakalım hayırlısı şimdi yenisi için hazırlanmaya başlayayım kilo vereyim
etmemişsin canım :)Ben seninle etmedim mi onuaklımdaydı halbu ki
Öyle tabi zaten o kürtajdan çıkmış olmanın psikolojisi ile insan kendini garip hissediyor. Vakti zamanı gelince oluyor ama ,sizin içinde o vakit gelmiştir inşallah :)Öyle tabi, ilk gün tutamıyorsun kendini sürekli ağlıyorsun. O da geçiyor işte. Sağlıklı değildi diyor avutuyorsun kendini.
Umarım canım, kimse bunu yaşamasın sağlıkla devam etsin gebelikleri.
Aynen canım aynı yollardan imtehanlardan geciyoruz sen beta takibinde ne kadar sonra gördün sıfır değeriGeçmiş olsun diyecek pek bişey olmuyor malesef hakkında hayırlısı
3fena değil zaten normalide 4ve üzeri sanırsam yinede sperm sağlıklı değilse gebelik devam etmiyor sankiEvet eşimde morfoloji ( %3 ) sorunu vardı ama genetik testlerimiz de hiçbir sorun çıkmadı, Her şey olması gerektiği gibiydi o yüzden doktorlar normal yolla denemeye devam etmemizi söylediler. Morfoloji sorununda sadece gebe kalmamda gecikme olacağını ,morfolojik sorunlu bir spermin yumurtayı dölleyemeyeceğini söyledi gittiğim tüm doktorlarda.
Belki gerek kalmaz test yaptırmaya almışım oo hiç soran olurmu bacım kimin umrunda yemin ediyorum tüp bebek mesela 20bin senin 19.999 paran olsun o 1lira için bile işlemin yarım kalır buna kanaat getirdim ben gördüklerimden bizde bir Dr kada bilgilendik klomeni bende düşündüm kendim kullansam mi falan cahil cesareti benimkisimuayneye gidiyorum direk tüpe yolluyorlar .buna maddi gücün yetiyormu manevi olarak hazırmısın diyen yok.
bu ay doktora gitmeden klomen bile kullanmayı düşünüyorum hatta sordum ona kullnabilirsin dedi . ek olarak yukarda yazdıklarımı denicem bakalım ne olacak . he birde eşime çakşır suyu kendimde hayıt suyu içicem. bu ay fena planlar yaptım RABBİM boş çıkarmasın emeklerimizi
Ahahaha birde koca seni ataydi belki değişirdi sonuçKoyu çizgiyi gördüm, çatlamanın tam gününü. hergün kocayı yatağa attımyine olmadı yine olmadı
Bı an aklıma geldin bu düşen arkadaştı onuda ekleyelim diye aklımıza geleni ekledik hepinizden haber almak güzelYaa arkadaslar cok tesekkur ederim beni de gruba eklediginiz icin, 2 gun kimse bir sey yazmadi snradan anladim mesaj gonderimine kapali oldugunu ve forumda cok aktif olamasam da buradaki herkesi cok merak ettm o 2 gunde, cok tesekkur ediyorum grubu tekrardan kuran arkdsima
valla aynen öyle 1 lira için bile yapmazlar . bana klomeni kendin kullanabilirsin dedi doktor . hafta sonu adet olmazsam pazartesi kan vericem canım .Belki gerek kalmaz test yaptırmaya almışım oo hiç soran olurmu bacım kimin umrunda yemin ediyorum tüp bebek mesela 20bin senin 19.999 paran olsun o 1lira için bile işlemin yarım kalır buna kanaat getirdim ben gördüklerimden bizde bir Dr kada bilgilendik klomeni bende düşündüm kendim kullansam mi falan cahil cesareti benimkisimerak ettim senin durum nasıl olacak testle takip edecekmisin koyulasmayi
Tamam canım inşallah bize umut ol güzel haberler vermen dileğiyle adetin beşinci günü baslaniyordu sanırım demi günde 1 klomenvalla aynen öyle 1 lira için bile yapmazlar . bana klomeni kendin kullanabilirsin dedi doktor . hafta sonu adet olmazsam pazartesi kan vericem canım .
Eklediler onu yani etiketlediler ama girmedi henüzkıbrıslı biri vardı yakın zmanada negatifi görmüştü unuttum o da vardı ekleyelim