Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yaaa kalbi duyup kaybetmek çok daha zordur, hep ondan korkuyorum bende. İnşallah bu sefer ki sağlıklıca tutunsun gelsin inşallah :)
Öyle tabi, ilk gün tutamıyorsun kendini sürekli ağlıyorsun. O da geçiyor işte. Sağlıklı değildi diyor avutuyorsun kendini.
Umarım canım, kimse bunu yaşamasın sağlıkla devam etsin gebelikleri.

Çok sevindim nasıl güzeldir şimdi ultrason fotoları

Sağlıkla büyüsünler, yaramaz bebişler

Öyle tabi, ilk gün tutamıyorsun kendini sürekli ağlıyorsun. O da geçiyor işte. Sağlıklı değildi diyor avutuyorsun kendini.
Umarım canım, kimse bunu yaşamasın sağlıkla devam etsin gebelikleri.
Öyle tabi zaten o kürtajdan çıkmış olmanın psikolojisi ile insan kendini garip hissediyor. Vakti zamanı gelince oluyor ama ,sizin içinde o vakit gelmiştir inşallah :)

3fena değil zaten normalide 4ve üzeri sanırsam yinede sperm sağlıklı değilse gebelik devam etmiyor sanki

Belki gerek kalmaz test yaptırmaya almışım oo hiç soran olurmu bacım kimin umrunda yemin ediyorum tüp bebek mesela 20bin senin 19.999 paran olsun o 1lira için bile işlemin yarım kalır buna kanaat getirdim ben gördüklerimden bizde bir Dr kada bilgilendik klomeni bende düşündüm kendim kullansam mi falan cahil cesareti benimkisimerak ettim senin durum nasıl olacak testle takip edecekmisin koyulasmayi

Bı an aklıma geldin bu düşen arkadaştı onuda ekleyelim diye aklımıza geleni ekledik hepinizden haber almak güzel

valla aynen öyle 1 lira için bile yapmazlar . bana klomeni kendin kullanabilirsin dedi doktor . hafta sonu adet olmazsam pazartesi kan vericem canım .

kıbrıslı biri vardı yakın zmanada negatifi görmüştü unuttum o da vardı ekleyelim

valla aynen öyle 1 lira için bile yapmazlar . bana klomeni kendin kullanabilirsin dedi doktor . hafta sonu adet olmazsam pazartesi kan vericem canım .
Tamam canım inşallah bize umut ol güzel haberler vermen dileğiyle adetin beşinci günü baslaniyordu sanırım demi günde 1 klomen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…