Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tamam canım inşallah bize umut ol güzel haberler vermen dileğiyle adetin beşinci günü baslaniyordu sanırım demi günde 1 klomen
adetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca

yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini

Umut_bebek benim adet döngüm 24 günde bir canım . istersen sende sor klomeni bakalım ne diyecek.
Yumurtladigini hissedebiliyormusun benimki 28yirmidokuz gunde 14.gun olur yumurtlama diyolar ama ben hiç jasik ağrısı falan hissetmiyorum sanırım güzel büyümüyor yada catlamiyor

Bu tarçın bal kist yapabiliyormus canım bence ikisini bı arada yapma ben hiç cesaret edemedim o tarz şeylere dahada kötüye gider diye çünkü hormonları etkiliyormus bı arastirayim bakalim

Üç dört gün geçsin başlarız artık ben bu sefer daha rahatım nedense. Gündüz kahvaltı hazırla kalk dolaş evde, akşam olunca eşime su verirmisin şunu verirmisin yemeği ısıtırmısın ...
Benim ilk defa o yüzden nasıl bir belirtiyle karşılaşıcam bilmiyorum. İçim mutluluk dolu çok pozitifim enerjim çok iyi. Umarım güzel sonuçlar alırız

Aynen canım aynı yollardan imtehanlardan geciyoruz sen beta takibinde ne kadar sonra gördün sıfır değeri
Beta takibi yaptırmadım ilaçla düşürdüğüm için kontrole gittim ve parça kalmamıştı doktor gitmiş herhangi bişeye gerek yok demişti

Kızlar 21 ocak düşük kanaması başladı geçti şükür tekrar kanamayı 21 şubat mı olması gerekiyor 26 oldu fakat kanama falan yok ne kadar beklemem gerekiyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…