- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Tamam canım ne yaptın geldi mi kocisinin yanına ne karara vardınız ?Beta takibi yaptırmadım ilaçla düşürdüğüm için kontrole gittim ve parça kalmamıştı doktor gitmiş herhangi bişeye gerek yok demişti
Anlattığınız ne tedavisi acabaadetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca
yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini
Geldim de ilkten yapalım dedik beklemeyelim diye hesapladım ayın 26 sı oldu kanama yok hala şimdide eşimle ailemin yanına geldik iş dolayısı ile sanırım benim bayramdan sonraya kalacak ramazanı da oruçlu geçirmek istiyorum transfer yaptırıp oruç tutsam da olmaz sanırımTamam canım ne yaptın geldi mi kocisinin yanına ne karara vardınız ?
Aslında hiç bı zararı yokmuş ama sürekli su içmek gerektiği için ben önceki tedavimde tutmamistim test gününe kadar nasıl rahat edeceksen öyle yap canım benimGeldim de ilkten yapalım dedik beklemeyelim diye hesapladım ayın 26 sı oldu kanama yok hala şimdide eşimle ailemin yanına geldik iş dolayısı ile sanırım benim bayramdan sonraya kalacak ramazanı da oruçlu geçirmek istiyorum transfer yaptırıp oruç tutsam da olmaz sanırım
Amin canım benim cümlemiz içinRabbim kucagina almayı nasip etsin arkadaşım inşallah bebeğim
cok tesekkur ederim canim, aynen transferin ertesi gunu dusen ben, cok pozitif bi aorasi var bu grubun, ve hepiniz dualarimdasinizBı an aklıma geldin bu düşen arkadaştı onuda ekleyelim diye aklımıza geleni ekledik hepinizden haber almak güzel
Sabah öğlen akşam ilaçlarımız var tutamazsın zaten. Biraz gecikebilir adetin canım.Geldim de ilkten yapalım dedik beklemeyelim diye hesapladım ayın 26 sı oldu kanama yok hala şimdide eşimle ailemin yanına geldik iş dolayısı ile sanırım benim bayramdan sonraya kalacak ramazanı da oruçlu geçirmek istiyorum transfer yaptırıp oruç tutsam da olmaz sanırım
Su içmem gerek ilaç içmem gerek rahat rahat orucumu tutayım dedim benim ilk tedavide transfer gebelik düşük ramazan geçti tek başıma da zor oldu sonra tutması aynı şeyi tekrarlamak istemedim hayırlısı artık tatlım Rabbim neylerse güzel eylerAslında hiç bı zararı yokmuş ama sürekli su içmek gerektiği için ben önceki tedavimde tutmamistim test gününe kadar nasıl rahat edeceksen öyle yap canım benim
Aynen su içmem lazım ilaç içmem lazım ben sıkıntı yapıcam bı sefer bayramdan sonra daha rahat olur havalar da ısınır biraz ayın 1 kadar bekliyim madem 10 gün geçmiş oluyor ilaç kullanırım olmadı söktürmek içinSabah öğlen akşam ilaçlarımız var tutamazsın zaten. Biraz gecikebilir adetin canım.
Evet hissediyorum kaşık ağrısı oluyorYumurtladigini hissedebiliyormusun benimki 28yirmidokuz gunde 14.gun olur yumurtlama diyolar ama ben hiç jasik ağrısı falan hissetmiyorum sanırım güzel büyümüyor yada catlamiyor
Arkadaşım önermişti onu denicemAnlattığınız ne tedavisi acaba
Canim nasil gecyi muaynen :)) onun artik elleri kollari cikmistirr ayy allahim hayirlisulylan kucagina almayi nasip etsin rabbimKanama anca geçer canım düşük yaptın sonuçta endişe etme sabret herşey o kadsr güzel olacakki göreceksin hep ama hep duamdasınAyy güzel güzel hazırlan transferine ortalama hangi ay gibi olur transferin belli mi amin inşallah hepimiz alalım kucağımıza inşallah. 8+5 im bugün bakalım birazdan muayeneye gidicem inşallah herşey yolundadır
Ben sata göre 9+1 im bugün ama biri 9+4 diğeri 8+5 çıktı. Doktor normal dedi. Zaten ikizlerde çok sık oluyor. 1 hafta fark zaten normal kabul ediliyor. Bazen biz de yanlış ölçebiliyoruz dedi doktorum. Zaten mühim olan sağlıklı gelişip büyümeleri 1hafta 10 gün çok önemli değil.
Adetle aynı gidiyo bacım
Şükür iyiydi bacım hatta renkli usg ile baktı ama fasulye gibi Bi görüntü el ayak yok vallaCanim nasil gecyi muaynen :)) onun artik elleri kollari cikmistirr ayy allahim hayirlisulylan kucagina almayi nasip etsin rabbimvalla bilmiyorumki 2 ay dinlen dedi yani nisan mayis gibi tranfer olurum bi aksilik olmazsa insallah ayy gelsin o gunlerdee ya inslalh tutar ama vok endiseleniyorum
İnşAllahm endişelerimiz bir türlu bitmiyorAdetle aynı gidiyo bacımsenşn diğer minikte yakalar kapatır arayı zaten gayet normal ikizlerde hep biri önden biri onun gerisinde olur
Kız bulantım yok ağrılara eskiye nazaran o bel kasık ağrıları geçti
Bende tek yumurta ikizi . Onu. İçin aynı gitmeli düşünüyordum. O yüzden endişeliyim. Sende sağlıcakla kucağina alırsın.Ben sata göre 9+1 im bugün ama biri 9+4 diğeri 8+5 çıktı. Doktor normal dedi. Zaten ikizlerde çok sık oluyor. 1 hafta fark zaten normal kabul ediliyor. Bazen biz de yanlış ölçebiliyoruz dedi doktorum. Zaten mühim olan sağlıklı gelişip büyümeleri 1hafta 10 gün çok önemli değil.