Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tamam canım inşallah bize umut ol güzel haberler vermen dileğiyle adetin beşinci günü baslaniyordu sanırım demi günde 1 klomen
adetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca

yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini

Umut_bebek Umut_bebek benim adet döngüm 24 günde bir canım . istersen sende sor klomeni bakalım ne diyecek.
Yumurtladigini hissedebiliyormusun benimki 28yirmidokuz gunde 14.gun olur yumurtlama diyolar ama ben hiç jasik ağrısı falan hissetmiyorum sanırım güzel büyümüyor yada catlamiyor

Eklentiler

• IMG_20210226_154906.jpg
    IMG_20210226_154906.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 55
adetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca

yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini
Bu tarçın bal kist yapabiliyormus canım bence ikisini bı arada yapma ben hiç cesaret edemedim o tarz şeylere dahada kötüye gider diye çünkü hormonları etkiliyormus bı arastirayim bakalim

Üç dört gün geçsin başlarız artık🤣 ben bu sefer daha rahatım nedense. Gündüz kahvaltı hazırla kalk dolaş evde, akşam olunca eşime su verirmisin şunu verirmisin yemeği ısıtırmısın ...
Benim ilk defa o yüzden nasıl bir belirtiyle karşılaşıcam bilmiyorum. İçim mutluluk dolu çok pozitifim enerjim çok iyi. Umarım güzel sonuçlar alırız😇🙏🙏

Kızlar 21 ocak düşük kanaması başladı geçti şükür tekrar kanamayı 21 şubat mı olması gerekiyor 26 oldu fakat kanama falan yok ne kadar beklemem gerekiyor sizce

X