- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Karasbaby canım onu ekledi kader bacimkıbrıslı biri vardı yakın zmanada negatifi görmüştü unuttum o da vardı ekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karasbaby canım onu ekledi kader bacimkıbrıslı biri vardı yakın zmanada negatifi görmüştü unuttum o da vardı ekleyelim
Bana sordun canım heralde tek dondurulmuş embriyo 4 bc kalitesi orta kalite dediler bakalım haftaya cuma test günümNinja arkadaşa sen 3.gun transferi oldun demi ne dediler kalite hakkinda
adetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyuncaTamam canım inşallah bize umut ol güzel haberler vermen dileğiyle adetin beşinci günü baslaniyordu sanırım demi günde 1 klomen
Yumurtladigini hissedebiliyormusun benimki 28yirmidokuz gunde 14.gun olur yumurtlama diyolar ama ben hiç jasik ağrısı falan hissetmiyorum sanırım güzel büyümüyor yada catlamiyorUmut_bebek benim adet döngüm 24 günde bir canım . istersen sende sor klomeni bakalım ne diyecek.
Geldim Aygülüm şükür Bi sorun yokmuş 8+5 göründü renkli usg ile baktı fasulye gibi bak atıyım hattaOradadır annesi Bakalım doktor ne diyecek keyfi yerindemiymiş
Sağol canım benim sorduğun için geldik muayeneden büyümüş çok şükür herhangi Bi sıkıntı yok dediUkaderU naptın canım büyümüş mü bebiş
Bu tarçın bal kist yapabiliyormus canım bence ikisini bı arada yapma ben hiç cesaret edemedim o tarz şeylere dahada kötüye gider diye çünkü hormonları etkiliyormus bı arastirayim bakalimadetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca
yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini
Maşallah maşallah tek olduğu kesin yaniGeldim Aygülüm şükür Bi sorun yokmuş 8+5 göründü renkli usg ile baktı fasulye gibi bak atıyım hatta
Oyyy maşallah güzel güzel büyüyor o kadar kıymetli ki ultrasonları toparlayıp albüm yapılmalıGeldim Aygülüm şükür Bi sorun yokmuş 8+5 göründü renkli usg ile baktı fasulye gibi bak atıyım hatta
Benim ilk defa o yüzden nasıl bir belirtiyle karşılaşıcam bilmiyorum. İçim mutluluk dolu çok pozitifim enerjim çok iyi. Umarım güzel sonuçlar alırızÜç dört gün geçsin başlarız artık ben bu sefer daha rahatım nedense. Gündüz kahvaltı hazırla kalk dolaş evde, akşam olunca eşime su verirmisin şunu verirmisin yemeği ısıtırmısın ...
Ben her seferinde öyle oluyorum. Kalp atışı var deyinceye kadar. İki gün rahat oluyorum. Sonra yine endişe panik merakYok Aygülüm daha gitmedim birazdan gidicem muayene için. İnsan tereddüt ediyor ya bebek hala orada mı acaba diyorum
Beta takibi yaptırmadım ilaçla düşürdüğüm için kontrole gittim ve parça kalmamıştı doktor gitmiş herhangi bişeye gerek yok demiştiAynen canım aynı yollardan imtehanlardan geciyoruz sen beta takibinde ne kadar sonra gördün sıfır değeri
Sağolasın bacım seninde göreceğiz daha burada. Kesinleşti artık bu saatten sonra başka çıkmaz tek kesinV
Maşallah maşallah tek olduğu kesin yani
Hiç sorma her birine ayrı bakıyorum mucize gerçekten bunlar kısmet olursa inşallah yapıcamOyyy maşallah güzel güzel büyüyor o kadar kıymetli ki ultrasonları toparlayıp albüm yapılmalı
Aynen kız sorma valla muayene gününü iple çekiyorumBen her seferinde öyle oluyorum. Kalp atışı var deyinceye kadar. İki gün rahat oluyorum. Sonra yine endişe panik merak
Rabbim kucagina almayı nasip etsin arkadaşım inşallah bebeğimSağolasın bacım seninde göreceğiz daha burada. Kesinleşti artık bu saatten sonra başka çıkmaz tek kesin