- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Ninja arkadaşa sen 3.gun transferi oldun demi ne dediler kalite hakkindaKime sordum bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ninja arkadaşa sen 3.gun transferi oldun demi ne dediler kalite hakkindaKime sordum bebeğim
Üç dört gün geçsin başlarız artık ben bu sefer daha rahatım nedense. Gündüz kahvaltı hazırla kalk dolaş evde, akşam olunca eşime su verirmisin şunu verirmisin yemeği ısıtırmısın ...Benimki dondurulmuştu. Galiba bu süreçte bir fark olmaz.9 mart test günü. Nasıl olacak çok heycanlıyum. Belirti kaçıncı gün başlıyor acaba. Gerçi herkeste aynı belirtiler olmuyor ama insan kendini dinliyorAllahım inş güzel haberler vermeyi nasip eder bizlere. Herkese çok teşekkürler güzel yorumlarınız için
Oooo çok erken görmüşsünüz ,neden kürtaj olmuştunuz ? Özel değilse tabi :)Geçen sefer 3.gün embriyoyu idrarda 7.gün gördüm bu transferimde 3.gün bakalım bu seferki tek embriyo oldu. Benim bundan önceki Aralık 11 de kürtajla sonlandı. Fazla beklemedim o yüzden değişik duygular içerisindeyim.
Ne çıktı kromozomda dusuklerin genel sebebi sanırım embriyo genetiği esinizde morfolojik sorun varmiydi genetikte ne çıktıSebep yok, zaten boş gebeliğin tam olarak neden olduğu bilinmiyormuş.Bebekte olan kromozom sorunları diye düşünüyorlar. Sadece 2. olduğu için eşim ve bana genetik-kromozom testleri yapılmıştı.
Belkide kimyasal değildir canim benim inşallah olmaz.evet bende duydum onu bende buaydan sonra ovulasyon testine yonelecegim daha önce hiç girismedim böle işlere ama artık sıkı takip yapacağım zaten aylardır vitamin kullanıyoruz doktorların verdiği yumurta kalitesi için olanlardan hiç değilse bı hamilelik oldu şuan ilaçların etkisi de hala devam ediyordur düşükten sonra 2ay korunmak gerekliymiş diyor bazı görüşler bazısida sonraki adeti değerlendirin diyor pcos var bende inositol tarzı takviye kullanacağım olmazsa zaten direk gidip eczaneden alabiliyoruz devlet karşılamıyor ne olsa yada diyorum Dr yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi alsam yspsammi diye dudunuyorum4 yıldır evliyiz son üç yıla kadar korunuyordum .son bir yıldır çocuk isityoruz. eşimde ileri harekette problem vardı. benim amh 0,80 yaşım 38 bu yüzden çok fazla normal deneme yapamadan sadece yaşımdan ötürü tüpe yolladılar.2 kere başarısız oldu az çok hatırlıyorsunuzdur
canım herkes için cevap veriyim en başından yaptıklarımı (tabi henüz hamile değilim kimsayal olmasından şüpheleniyorum bence öyle olacak.) çünkü aşağıda söyleyeceğim birkaç şeyi yapamadım o yüzden kimyasaldır diye düşünüyorum.bu bile benim için güzel birşey
öncelik bir gebenin günlüüğü sayfasından ovulasyon testi aldım .
eğer bu ay hamile kalamazsam bal çörek otu tarçın kürü var onu denicem yuumurta büyütmeye iyi geliyormuş.
sonra prowomen diye bir vitamin önerildi yumurta kalitesi için iyi dediler onu aldım 2 gündür içiyorum içinde herşeyi barındıran bir vitamin
sonra dogy yöntemiyle eşimle ilişki yaşamıştım sonrasında yüzüstü yattım 30 dakika hiç kalkmadım bu ay onu denedim önümüzdeki aylarda da denicem
hatta bu ay hamile kalırsam size yazacaktım bunları bunları yaptım sizde deneyin diye .
8. Hafta kalbi durdu canım. Bir gün öncesi kalbini duyduk sorun yoktu ama ertesi gün ağrım oldu kahverengi kanamam başladı sabahında devam edince doktora gittim. Kesenin içindeki de bozulmuştu. Bekletmedim aynı gün aldırdım.Oooo çok erken görmüşsünüz ,neden kürtaj olmuştunuz ? Özel değilse tabi :)
Ovulasyon testini geçen ay yaptım, bende yumurta iki tane oluyor spermler bulamadı herhaldeBelkide kimyasal değildir canim benim inşallah olmaz.evet bende duydum onu bende buaydan sonra ovulasyon testine yonelecegim daha önce hiç girismedim böle işlere ama artık sıkı takip yapacağım zaten aylardır vitamin kullanıyoruz doktorların verdiği yumurta kalitesi için olanlardan hiç değilse bı hamilelik oldu şuan ilaçların etkisi de hala devam ediyordur düşükten sonra 2ay korunmak gerekliymiş diyor bazı görüşler bazısida sonraki adeti değerlendirin diyor pcos var bende inositol tarzı takviye kullanacağım olmazsa zaten direk gidip eczaneden alabiliyoruz devlet karşılamıyor ne olsa yada diyorum Dr yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi alsam yspsammi diye dudunuyorum
muayneye gidiyorum direk tüpe yolluyorlar .buna maddi gücün yetiyormu manevi olarak hazırmısın diyen yok.Belkide kimyasal değildir canim benim inşallah olmaz.evet bende duydum onu bende buaydan sonra ovulasyon testine yonelecegim daha önce hiç girismedim böle işlere ama artık sıkı takip yapacağım zaten aylardır vitamin kullanıyoruz doktorların verdiği yumurta kalitesi için olanlardan hiç değilse bı hamilelik oldu şuan ilaçların etkisi de hala devam ediyordur düşükten sonra 2ay korunmak gerekliymiş diyor bazı görüşler bazısida sonraki adeti değerlendirin diyor pcos var bende inositol tarzı takviye kullanacağım olmazsa zaten direk gidip eczaneden alabiliyoruz devlet karşılamıyor ne olsa yada diyorum Dr yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi alsam yspsammi diye dudunuyorum
piki yakaladın mı senOvulasyon testini geçen ay yaptım, bende yumurta iki tane oluyor spermler bulamadı herhalde
Bu süreçte heran herşey olabiliyor gerçekten işimiz zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer hayırlı güzel haberler alırsınız8. Hafta kalbi durdu canım. Bir gün öncesi kalbini duyduk sorun yoktu ama ertesi gün ağrım oldu kahverengi kanamam başladı sabahında devam edince doktora gittim. Kesenin içindeki de bozulmuştu. Bekletmedim aynı gün aldırdım.
Evet eşimde morfoloji ( %3 ) sorunu vardı ama genetik testlerimiz de hiçbir sorun çıkmadı, Her şey olması gerektiği gibiydi o yüzden doktorlar normal yolla denemeye devam etmemizi söylediler. Morfoloji sorununda sadece gebe kalmamda gecikme olacağını ,morfolojik sorunlu bir spermin yumurtayı dölleyemeyeceğini söyledi gittiğim tüm doktorlarda.Ne çıktı kromozomda dusuklerin genel sebebi sanırım embriyo genetiği esinizde morfolojik sorun varmiydi genetikte ne çıktı
Yaaa kalbi duyup kaybetmek çok daha zordur, hep ondan korkuyorum bende. İnşallah bu sefer ki sağlıklıca tutunsun gelsin inşallah :)8. Hafta kalbi durdu canım. Bir gün öncesi kalbini duyduk sorun yoktu ama ertesi gün ağrım oldu kahverengi kanamam başladı sabahında devam edince doktora gittim. Kesenin içindeki de bozulmuştu. Bekletmedim aynı gün aldırdım.
Geçmiş olsun diyecek pek bişey olmuyor malesef hakkında hayırlısıEvet canım malesef
bende onu etiketlicektim unutmuştum :)
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler güzel haberler duymak bizede iyi geliyor. Bende kalp atışını hayırlısıyla bi duyabilseydimMerhaba kızlar. Grubumuzun tekrar aktif olmasından dolayı ben de çok mutluyum. İnşallah hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır, bekleyen transfer olanlar da pozitifleri görür. Ben de kontrolden geliyorum. İkisi de iyi bebeklerin baya büyümüşler artık bebek gibi görünüyorlar kalpleri de pırpır. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
Teşekkürler canım, hepimizinki inşallah. Ne kadarlıksın şuan, duyarsın inşallah en kısa zamanda.Maşallah canım sağlıkla büyüsünler güzel haberler duymak bizede iyi geliyor. Bende kalp atışını hayırlısıyla bi duyabilseydim