Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benimki dondurulmuştu. Galiba bu süreçte bir fark olmaz.9 mart test günü. Nasıl olacak çok heycanlıyum. Belirti kaçıncı gün başlıyor acaba. Gerçi herkeste aynı belirtiler olmuyor ama insan kendini dinliyor😇Allahım inş güzel haberler vermeyi nasip eder bizlere. Herkese çok teşekkürler güzel yorumlarınız için🎈❤️❤️
Üç dört gün geçsin başlarız artık🤣 ben bu sefer daha rahatım nedense. Gündüz kahvaltı hazırla kalk dolaş evde, akşam olunca eşime su verirmisin şunu verirmisin yemeği ısıtırmısın ...

Geçen sefer 3.gün embriyoyu idrarda 7.gün gördüm 😉 bu transferimde 3.gün bakalım bu seferki tek embriyo oldu. Benim bundan önceki Aralık 11 de kürtajla sonlandı. Fazla beklemedim o yüzden değişik duygular içerisindeyim.
Oooo çok erken görmüşsünüz ,neden kürtaj olmuştunuz ? Özel değilse tabi :)

Sebep yok, zaten boş gebeliğin tam olarak neden olduğu bilinmiyormuş.Bebekte olan kromozom sorunları diye düşünüyorlar. Sadece 2. olduğu için eşim ve bana genetik-kromozom testleri yapılmıştı.
Ne çıktı kromozomda dusuklerin genel sebebi sanırım embriyo genetiği esinizde morfolojik sorun varmiydi genetikte ne çıktı

4 yıldır evliyiz son üç yıla kadar korunuyordum .son bir yıldır çocuk isityoruz. eşimde ileri harekette problem vardı. benim amh 0,80 yaşım 38 bu yüzden çok fazla normal deneme yapamadan sadece yaşımdan ötürü tüpe yolladılar.2 kere başarısız oldu az çok hatırlıyorsunuzdur

canım herkes için cevap veriyim en başından yaptıklarımı (tabi henüz hamile değilim kimsayal olmasından şüpheleniyorum bence öyle olacak.) çünkü aşağıda söyleyeceğim birkaç şeyi yapamadım o yüzden kimyasaldır diye düşünüyorum.bu bile benim için güzel birşey

öncelik bir gebenin günlüüğü sayfasından ovulasyon testi aldım .

eğer bu ay hamile kalamazsam bal çörek otu tarçın kürü var onu denicem yuumurta büyütmeye iyi geliyormuş.

sonra prowomen diye bir vitamin önerildi yumurta kalitesi için iyi dediler onu aldım 2 gündür içiyorum içinde herşeyi barındıran bir vitamin

sonra dogy yöntemiyle eşimle ilişki yaşamıştım sonrasında yüzüstü yattım 30 dakika hiç kalkmadım bu ay onu denedim önümüzdeki aylarda da denicem

hatta bu ay hamile kalırsam size yazacaktım bunları bunları yaptım sizde deneyin diye .
Belkide kimyasal değildir canim benim inşallah olmaz.evet bende duydum onu bende buaydan sonra ovulasyon testine yonelecegim daha önce hiç girismedim böle işlere ama artık sıkı takip yapacağım zaten aylardır vitamin kullanıyoruz doktorların verdiği yumurta kalitesi için olanlardan hiç değilse bı hamilelik oldu şuan ilaçların etkisi de hala devam ediyordur düşükten sonra 2ay korunmak gerekliymiş diyor bazı görüşler bazısida sonraki adeti değerlendirin diyor pcos var bende inositol tarzı takviye kullanacağım olmazsa zaten direk gidip eczaneden alabiliyoruz devlet karşılamıyor ne olsa yada diyorum Dr yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi alsam yspsammi diye dudunuyorum

Oooo çok erken görmüşsünüz ,neden kürtaj olmuştunuz ? Özel değilse tabi :)
8. Hafta kalbi durdu canım. Bir gün öncesi kalbini duyduk sorun yoktu ama ertesi gün ağrım oldu kahverengi kanamam başladı sabahında devam edince doktora gittim. Kesenin içindeki de bozulmuştu. Bekletmedim aynı gün aldırdım.

Belkide kimyasal değildir canim benim inşallah olmaz.evet bende duydum onu bende buaydan sonra ovulasyon testine yonelecegim daha önce hiç girismedim böle işlere ama artık sıkı takip yapacağım zaten aylardır vitamin kullanıyoruz doktorların verdiği yumurta kalitesi için olanlardan hiç değilse bı hamilelik oldu şuan ilaçların etkisi de hala devam ediyordur düşükten sonra 2ay korunmak gerekliymiş diyor bazı görüşler bazısida sonraki adeti değerlendirin diyor pcos var bende inositol tarzı takviye kullanacağım olmazsa zaten direk gidip eczaneden alabiliyoruz devlet karşılamıyor ne olsa yada diyorum Dr yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi alsam yspsammi diye dudunuyorum
Ovulasyon testini geçen ay yaptım, bende yumurta iki tane oluyor spermler bulamadı herhalde🤣🤣

muayneye gidiyorum direk tüpe yolluyorlar .buna maddi gücün yetiyormu manevi olarak hazırmısın diyen yok.
bu ay doktora gitmeden klomen bile kullanmayı düşünüyorum hatta sordum ona kullnabilirsin dedi . ek olarak yukarda yazdıklarımı denicem bakalım ne olacak . he birde eşime çakşır suyu kendimde hayıt suyu içicem. bu ay fena planlar yaptım RABBİM boş çıkarmasın emeklerimizi

8. Hafta kalbi durdu canım. Bir gün öncesi kalbini duyduk sorun yoktu ama ertesi gün ağrım oldu kahverengi kanamam başladı sabahında devam edince doktora gittim. Kesenin içindeki de bozulmuştu. Bekletmedim aynı gün aldırdım.
Bu süreçte heran herşey olabiliyor gerçekten işimiz zor 🙁 Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer hayırlı güzel haberler alırsınız 🤗

Ne çıktı kromozomda dusuklerin genel sebebi sanırım embriyo genetiği esinizde morfolojik sorun varmiydi genetikte ne çıktı
Evet eşimde morfoloji ( %3 ) sorunu vardı ama genetik testlerimiz de hiçbir sorun çıkmadı, Her şey olması gerektiği gibiydi o yüzden doktorlar normal yolla denemeye devam etmemizi söylediler. Morfoloji sorununda sadece gebe kalmamda gecikme olacağını ,morfolojik sorunlu bir spermin yumurtayı dölleyemeyeceğini söyledi gittiğim tüm doktorlarda.

Yaaa kalbi duyup kaybetmek çok daha zordur, hep ondan korkuyorum bende. İnşallah bu sefer ki sağlıklıca tutunsun gelsin inşallah :)

Merhaba kızlar. Grubumuzun tekrar aktif olmasından dolayı ben de çok mutluyum. İnşallah hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır, bekleyen transfer olanlar da pozitifleri görür. Ben de kontrolden geliyorum. İkisi de iyi bebeklerin baya büyümüşler artık bebek gibi görünüyorlar 😍 kalpleri de pırpır. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza. 🙏🏻🎈🍀

Bende yeni çıktım geçen hafta çarşamba kanama gelmişti kesildi anında pazara kadar lekelenme olmuştu pazartesi kalbinin attığını görmüştük dün gene kanama gibi geldi o da hemen kesildi şuan ikiside iyi rahim içinde kanama alanı gözükmüyor nerden geliyor anlamadım kalpleri atıyor sıkıntı yok dedi biraz yaramaz olucaklar herhalde korkutuyorlar beni her hafta yüreğim ağzımda yaşıyorum bişey olacak diye

Merhaba kızlar. Grubumuzun tekrar aktif olmasından dolayı ben de çok mutluyum. İnşallah hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır, bekleyen transfer olanlar da pozitifleri görür. Ben de kontrolden geliyorum. İkisi de iyi bebeklerin baya büyümüşler artık bebek gibi görünüyorlar 😍 kalpleri de pırpır. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza. 🙏🏻🎈🍀
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler 🥰 güzel haberler duymak bizede iyi geliyor. Bende kalp atışını hayırlısıyla bi duyabilseydim ❤️

Maşallah canım sağlıkla büyüsünler 🥰 güzel haberler duymak bizede iyi geliyor. Bende kalp atışını hayırlısıyla bi duyabilseydim ❤️
Teşekkürler canım, hepimizinki inşallah. Ne kadarlıksın şuan, duyarsın inşallah en kısa zamanda.

X