- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Bacağın tam olarak neresine yapılıyor benim bacakta yağlı yer yok gibi acıyacak diye şeyapamiyorumBende bacağa geçip dönüşümlü yapmayı düşünüyorum artık. Göbekte yer kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacağın tam olarak neresine yapılıyor benim bacakta yağlı yer yok gibi acıyacak diye şeyapamiyorumBende bacağa geçip dönüşümlü yapmayı düşünüyorum artık. Göbekte yer kalmadı
Yok canım bu o değil. Örneği olması lazim yollicamCanim cok tesekkur ederim, doktora da gttgmde sorarim, protrombin zamani diye bir seye bakilmis kelimeler yakin geldi ama tamamen cahillik de ediyor olabilirim suan
Ben de biraz kilo almayı bekledim ama yavaş yavaş geceyim diyorum. Ön yan kısım. Google subkutan enjeksiyon bölgeleri yaz çıkar canimBacağın tam olarak neresine yapılıyor benim bacakta yağlı yer yok gibi acıyacak diye şeyapamiyorum
Evet ciddiyim inan bilmiyordum yazdırıldığını yeni öğrendim sayılır iyi dedin valla gidip sağlık ocağına yazdıralımYok artik çiftimizin. Tatlım sağlık ocağına bile yazdıran 35 tl tutuyor neden o kadar para verdim şimdiye kadar
Çarşamba mı gitsem acabaÜstten zor görünür tabii alttan bakmasi lazımdı. Hangi gün gidiceksin haftaya? Anacım bu çocuk işleri de hep böyle. O günü bekle bu günü bekle kucaklayana kadar rahat yok yani
Bende istiyim bariKadın doğum doktorum rapor çıkardı hiç ücret ödemiyorum. Hemen sende yaptır. 250 çok fazla
Canim cok tesekkur ederim bana yapilmadi, Allah razi olsn ben doktora gttgmde bi danisayim, cok cok sagolasinYok canım bu o değil. Örneği olması lazim yollicam
Varabilirsin tabiki neden olmasın yine sorarsın doktoruna aklında kalmasınKuzu benim bi kizim var o dogal yolla oldugundan hicbir sey kullanmamstm, acaba bundan kullanmamanin bi risk olmadigi sonucuna varabilir miyim
Aynen tğpcğ Fikret bırak dedi hahaha tüpçü diyince böyle diyesim geliyor aynen ya bırakcam gerçekten fitil çok gıcık iğneden de gıcık hep akıyo falan gına gelmiştiBezdik yeminle ya bence kanama falan yoksa fitil de gereksiz bu arada zaten tüpçü de bırak demiş
Evet yerinde olsam ben de öyle yapardım doğru kararÇarşamba mı gitsem acaba
Eşimin işine göre ayarlarım canım. Gittiğimde kalbimi de duyayım istiyorum biraz geç gitsem iyi olmaz mı
Benimki biraz zorluk çıkardı ama ısrar et. Madem doğuma kadar kullanmamı öneriyosunuz o kadar para veremem dedim. Dedim de dedim Tanıya "Venöz Yetmezliği" yazacak sonra tanıyı yazdıktan sonra katkı payından muaf seçeneğini işaretleyecek. Sonra hiç para ödemeyeceksinizBende istiyim bari
Rica ederjm ne demekCanim cok tesekkur ederim bana yapilmadi, Allah razi olsn ben doktora gttgmde bi danisayim, cok cok sagolasin
Aynen canim hatt 12.hftada tup bebekVarabilirsin tabiki neden olmasın yine sorarsın doktoruna aklında kalmasın
Vayy iyimiş kız bende istiyim bakim belki yapar iyi akıl verdin bana bunca zaman 250 den aldıklarıma saysınlar vallaBenimki biraz zorluk çıkardı ama ısrar et. Madem doğuma kadar kullanmamı öneriyosunuz o kadar para veremem dedim. Dedim de dedim Tanıya "Venöz Yetmezliği" yazacak sonra tanıyı yazdıktan sonra katkı payından muaf seçeneğini işaretleyecek. Sonra hiç para ödemeyeceksiniz
Her seyi burada ogreniyoruz doktora soramadiklarimizi bile, iyi ki var herkes, kocaman kucakliyorum sizleriRica ederjm ne demek
Ayy sende mi hediye götüreceksin bende 12. Haftamda hediye götürcem hem de teşekkür edicem teşekkür edemeden ayrılmıştım merkezden il dışından gittiğim için. En güzeli gitmişken sor bende öyle yapıcamAynen canim hatt 12.hftada tup bebek
doktoruna gideyim hem hediyesini vereyim hem prolutexi hem de kan sulandiriciyi sorayim, yasadigim yer cok kucuk imkanlar kisitli, o vakte kdr da bebis insallah saglikla cikar
Ben ocakta yaptım tutmadı bidaha yapmayı düşünüyorumEvet tüp bebek. İki arkadaş hariç onlar transfer beklerken sürpriz yaşayanlar. Sen peki tüp bebek mi düşünüyorsun
Siz tüp bebek yspacskmusımız yoksa yaptınız mıEvet hepimiz tüp bebek yaptıranlar olarak bir araya geldik
Aynen canim firsat olmadi gidemedik ama borclu hissediyorum kndimi en azindan belki prolutexi birak vs der bir de bebegi gorur hc gormedi transferden snra senin de oyle sanirim, en son transfere gtmstk smdi Allah nasip ederse bebislerle gtmek eminim cok farkli hissettirir, Allah nasip etsin insallah canim o gunleri de gormeyi benim daha var ama sen hftaya hbr edersin bizleriAyy sende mi hediye götüreceksin bende 12. Haftamda hediye götürcem hem de teşekkür edicem teşekkür edemeden ayrılmıştım merkezden il dışından gittiğim için. En güzeli gitmişken sor bende öyle yapıcam
İnşallah tutar bu sefer. Bir rahatsızlığınız var mı? Sen nerdesin peki nerde oldun?Ben ocakta yaptım tutmadı bidaha yapmayı düşünüyorum