Canım bende rapor çıkarttım ama gene yarısını ödüyorum az değil genede siz nasıl o kadar uyguna alıyorsunuzKadın doğum doktorum rapor çıkardı hiç ücret ödemiyorum. Hemen sende yaptır. 250 çok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende rapor çıkarttım ama gene yarısını ödüyorum az değil genede siz nasıl o kadar uyguna alıyorsunuzKadın doğum doktorum rapor çıkardı hiç ücret ödemiyorum. Hemen sende yaptır. 250 çok fazla
Ben yaptım canım 11+5 haftalığımSiz tüp bebek yspacskmusımız yoksa yaptınız mı
Amin canım benim inşallah bende kese için gitmiştim kalp atışında çağırmıştı ama gidemedim bende öyle hissediyorum Bi hediye götüreceğim Bi kaç haftaya belki usgye de koyarbiziAynen canim firsat olmadi gidemedik ama borclu hissediyorum kndimi en azindan belki prolutexi birak vs der bir de bebegi gorur hc gormedi transferden snra senin de oyle sanirim, en son transfere gtmstk smdi Allah nasip ederse bebislerle gtmek eminim cok farkli hissettirir, Allah nasip etsin insallah canim o gunleri de gormeyi benim daha var ama sen hftaya hbr edersin bizleri
Katkı payına muaf kısmını işaretleyecek dr canim. Yoksa bi kısmını ödüyorsunCanım bende rapor çıkarttım ama gene yarısını ödüyorum az değil genede siz nasıl o kadar uyguna alıyorsunuz
Tabiki az mi 250 tlVayy iyimiş kız bende istiyim bakim belki yapar iyi akıl verdin bana bunca zaman 250 den aldıklarıma saysınlar valla
Her seyi burada ogreniyoruz doktora soramadiklarimizi bile, iyi ki var herkes, kocaman kucakliyorum sizleri
Ay çok sağol bilgi için canım ama neden kendileri rapor çıkarırken bunu düşünmez anlamıyorum ya şimdi bir daha söylemekten ben utanıcamKatkı payına muaf kısmını işaretleyecek dr canim. Yoksa bi kısmını ödüyorsun
Beceremem diye agzdan kullanyrm. Sanirim ondan cnku hergun ilactan snra bi bas donmesi halszlk yapiyorCanım geçmiş olsun, progestanı fitil olarak alıyorum. Doktorum hap olarak zor olduğunu söylemişti. Yan etkisini çok hissettiriyormuş. Fitile dönsen doktoruna söyleyip. Hem vajinada daha etkiliymiş.
Canım benim doktorum bunların hiç birini bilmiyordu. Ben de raporlu olan bi kaç arkadaştan öğrendim. Belki seninki de bu muaf seçeneğini bilmiyodur. Söyle hemen yaptirir zaten sekreterineAy çok sağol bilgi için canım ama neden kendileri rapor çıkarırken bunu düşünmez anlamıyorum ya şimdi bir daha söylemekten ben utanıcam
Sagol canm. Progestan igneyi birakmistim. Demekki zamani degildi. 200 mg hapina basladim. Ama yan etkisi baya cokBadecim geçmiş olsun, neden kasılma oluyormuş ki rahimde, progestan iğne ya da fitil verseydi keşke, ağız kuruluğu yapar diye biliyorum hap şeklinde olanı, acaba kuruluk yaptı da o mu yaktı boğazını, inşallah ciddi bişey yoktur canım, kbabana da geçmiş olsun
Yazdım videoları falan da izledim hala tırsıyorum 9 kilo aldım ama kol bacak hiç yağlanmadı 5 kilo göğüsler 4 kilo göbeğe aldım resmenBen de biraz kilo almayı bekledim ama yavaş yavaş geceyim diyorum. Ön yan kısım. Google subkutan enjeksiyon bölgeleri yaz çıkar canim
Sen ne kullanıyorsun fitil? Ay progestan kokusundan nefer ediyorum gerçekten günlük ped falan da fayda etmiyor yağlı yağlı akıyorAynen tğpcğ Fikret bırak dedi hahaha tüpçü diyince böyle diyesim geliyor aynen ya bırakcam gerçekten fitil çok gıcık iğneden de gıcık hep akıyo falan gına gelmişti
Progestan kullanıyorum ama kokusu gelmiyo sadece yağlı yağlı akması çok gıcıkSen ne kullanıyorsun fitil? Ay progestan kokusundan nefer ediyorum gerçekten günlük ped falan da fayda etmiyor yağlı yağlı akıyor
Hmm o zaman bilmiyorlar demekki tamam çok sağol canımCanım benim doktorum bunların hiç birini bilmiyordu. Ben de raporlu olan bi kaç arkadaştan öğrendim. Belki seninki de bu muaf seçeneğini bilmiyodur. Söyle hemen yaptirir zaten sekreterine
Evettt sürekli çamaşır değiştirmekten gına geldiSen ne kullanıyorsun fitil? Ay progestan kokusundan nefer ediyorum gerçekten günlük ped falan da fayda etmiyor yağlı yağlı akıyor
Çok saolun amin , rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıcakla kavuşup büyütmeyi nasip etsin :)))Tabiki Buyur annesi sen bile sasirirsin .Ne zaman buyudu miniklerim dersin. Saglikla al kucagina
Bahceci 650 tlcik istyrmus gebelikte muayene icin o nedenle biz ya vercez ya da usg olmayacak cok buyuk ihtimalle canim insallah senin oyle olmazAmin canım benim inşallah bende kese için gitmiştim kalp atışında çağırmıştı ama gidemedim bende öyle hissediyorum Bi hediye götüreceğim Bi kaç haftaya belki usgye de koyarbizi
Allah gonlune gore versin canim su mubarek gunlerdeGünaydın kızlar Ayşegül ben nasılsınız ;
Ben dün gittim endometrium 10 mm çıktı ve ilaç iğnelere başladım estrofem coraspirin ve folbiola devam ustune ilave ilaçlar ve progeston iğnesi verdi 23.mart Salı gunu transferım var dua edın bana bu 3. trensferım