Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay ne bilim zaten gıcık oldum bugün ona 🙄 dedim ilaçlara devam mı dedi doğuma kadar öneriyoruz dedi dedim hepsi mi yani 12. Haftada keseriz demiştiniz dedim diyo tüp bebek merkezinle de görüş kesebikiriz o zaman dedi. Dedim kan sulandırıcı ya devam edim o zaman dedim et dedi kendim sordum kendim cevapladım. Tek tek soruyorum şu ilacı kesim mi bunu kesim mi diye gelmiş ablacım evet sadece kan sulandırıcı devam diyor. O kadsr para veriliyor 3 dakka cevap vermek zor geldi sanki uyuz. Bu söylemez kesin bana cinsiyeti 😅
Kız ben tüpe hazırlayan doktorla devam ediyorum da noluyo o da aynı her gittiğimde şu ilaç bu ilaç diyorum 🤣
Hatırlatmasam demez yani şunu keselim devam edelim diye. Ultrasonda kaç dk bakıyor ortalama hemen bitirip göndereyim şeyinde mi yoksa uzun mu bakıyor? Acele acele bakmıyorsa söyler ya napcak söylemeyip mecbur soyleyecek bi gün kaçış yok🤣

Te
Çok sevindim canım 🥰 stresle sonuç bekledin değil mi 😅 Allah ım sağlıkla devam ettirsin inşallah 🤲
Teşekkür ederim 🤗 Canim hiç stres yapmadım hatta sonucumu almayı bile unuttum aradan 4 gün geçti bugün ark hatırlattı da öyle aldım 🙈
Bu gebeligimde icim daha rahat. Artık akışına bırakıyorum. Topikte iyi geldi açıkçası.🤗 Öncekilerde stres yaptimda ne oldu kucagim yine bomboş kaldı. Teslim oldum bu sefer. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için 🙏🌱

Biz gözükür sandık üstten baktık göremedi. Alttan baktı onuda çok kurcalamak istemedi kan ver değerine bakalım dedi. Haftaya gideceğim canım. Bu değerle göremedik.
Üstten zor görünür tabii alttan bakmasi lazımdı. Hangi gün gidiceksin haftaya? Anacım bu çocuk işleri de hep böyle. O günü bekle bu günü bekle 😑 kucaklayana kadar rahat yok yani 🤤

Kız ben tüpe hazırlayan doktorla devam ediyorum da noluyo o da aynı her gittiğimde şu ilaç bu ilaç diyorum 🤣
Hatırlatmasam demez yani şunu keselim devam edelim diye. Ultrasonda kaç dk bakıyor ortalama hemen bitirip göndereyim şeyinde mi yoksa uzun mu bakıyor? Acele acele bakmıyorsa söyler ya napcak söylemeyip mecbur soyleyecek bi gün kaçış yok🤣
Beni tüp doktoru zaten antepte gidemem ama ona tablo hediye götürcem bi kaç haftaya söz vermiştim pozitif olursam diye 🤣 tabloyu verirken belki der gel Bi usg ye koyayım diye 🙏🏻 bu uzun bakıyor aslında o yönden hakkını yemiyim bugğn baya uzun baktı ve her defasında renkli ile de bakıyo renkliyle bakarken karnımı dürttü galiba bebek hareket etsin diye anlamadım o kısmı. Ama gıcık etti bugğn eşimde vardı eşim ayar oldu diyo Bi daha gıcık konuşursa bozarım onu diyo dur dedim sakin 🤣 bişey sorulmuyor ya dediğin gibi anca söyleyince yani

Beni tüp doktoru zaten antepte gidemem ama ona tablo hediye götürcem bi kaç haftaya söz vermiştim pozitif olursam diye 🤣 tabloyu verirken belki der gel Bi usg ye koyayım diye 🙏🏻 bu uzun bakıyor aslında o yönden hakkını yemiyim bugğn baya uzun baktı ve her defasında renkli ile de bakıyo renkliyle bakarken karnımı dürttü galiba bebek hareket etsin diye anlamadım o kısmı. Ama gıcık etti bugğn eşimde vardı eşim ayar oldu diyo Bi daha gıcık konuşursa bozarım onu diyo dur dedim sakin 🤣 bişey sorulmuyor ya dediğin gibi anca söyleyince yani
Bir şey de diyemiyorum ki kim bilir kaç tane hastası var beni mi hatirlicak 🤣
Ay ben senin yerinde olsam ortaya pozitif gebelik testi kenarlara da gülen yüzler çizer onu verirdim 🤣🤣

Bir şey de diyemiyorum ki kim bilir kaç tane hastası var beni mi hatirlicak 🤣
Ay ben senin yerinde olsam ortaya pozitif gebelik testi kenarlara da gülen yüzler çizer onu verirdim 🤣🤣
Yani hatırlamıcak tabi 🤣 iyi dedin kız o da çok güzel bir resim olur valla at yapacaktım onu demeseydim dediğin çok yerinde olurdu 🤩

Hahahha ay doğru dedin kız Bi yere gizlicem o resmi burda sana da atıcam 😅😅😅
Dali halt etmiş senin bebeye büyüyünce anlat böyle bir şey yaptım diye 🤣
Ilerde tablonun anlamını falan çözmeye çalışırlarsa uzaktan izleyip kıs kıs gülsün 🤣🤣🤣

Dali halt etmiş senin bebeye büyüyünce anlat böyle bir şey yaptım diye 🤣
Ilerde tablonun anlamını falan çözmeye çalışırlarsa uzaktan izleyip kıs kıs gülsün 🤣🤣🤣
Hahaha he valla kız anlatıyım ilerde belki tablonun gizemini çözerler falan filan çocuk faydalansın peh peh peh 🤣🤣

X