- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Hahaha seslice güldüm valla kız sorma onlar devam etsin birazda yeter illallah geldi fitil den iğnedenSen çok istiyorsan devam edebilirsin deseydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha seslice güldüm valla kız sorma onlar devam etsin birazda yeter illallah geldi fitil den iğnedenSen çok istiyorsan devam edebilirsin deseydin
Ay ben hep göbekten yapıyorum ayrıca prolutexi de göbekten yapıyorumHep göbekten mi yapıyorsun?
Offf çok kötü ya prolutexi neden hala devamkiiAy ben hep göbekten yapıyorum ayrıca prolutexi de göbekten yapıyorum
Ya bugğn gittim işte doktora 11 +5 im devamı dedim dedi doğuma kadar öneriyoruz dedi sonra keselim dedi. Ben de tekrardan tüp bebek doktorum la görüştüm sadece kan sulandırıcı devam edilsin diğerlerini keselim dedi işte 2 tane iğnem kalmıştı dedim 2 gün daha vurayımOfff çok kötü ya prolutexi neden hala devamkii
Oksapar mi kullaniyosun? Eşme diyorum çocuğumun ismini oksapar koycamYa bugğn gittim işte doktora 11 +5 im devamı dedim dedi doğuma kadar öneriyoruz dedi sonra keselim dedi. Ben de tekrardan tüp bebek doktorum la görüştüm sadece kan sulandırıcı devam edilsin diğerlerini keselim dedi işte 2 tane iğnem kalmıştı dedim 2 gün daha vurayım
Oksapar kullanıyorum bulamayınca enox kullanıyorum. Sorma kız valla yakında isimleri öyle olacakOksapar mi kullaniyosun? Eşme diyorum çocuğumun ismini oksapar koycam
Ben rapor cikarttim 4 er kutu aliyorumOksapar kullanıyorum bulamayınca enox kullanıyorum. Sorma kız valla yakında isimleri öyle olacak
Canım benim pıhtılaşma faktorlerimde sıkıntı var. Bende tam tersi oldu keseyi görünce başladıkKizlar cok yazamasam da geceleri yatmadan okuyorum bir cirpida mesajlarinizi, bebisler buyumusler, zaman bazen durmus gibi hisstrse de akiyor galiba kan sulandirici ben sadece transferden once kullandm pozitifi gorunce biraktrdi dr, neye gore kullaniyorsunuz sizler, huzursuz oldm bi kullanmiyorum hc diye
Yaa devlete mi yazdırmak lazım kaçtır eczaneden elden alıyorum 250 TL tutuyor kuzenim korona olmuştu onda 2 kutu oksapar varmış sağolsun bana gönderecekBen rapor cikarttim 4 er kutu aliyorum
Bana hiç Bi test yapılmadı tedbir amaçlı kullanıyorumKizlar cok yazamasam da geceleri yatmadan okuyorum bir cirpida mesajlarinizi, bebisler buyumusler, zaman bazen durmus gibi hisstrse de akiyor galiba kan sulandirici ben sadece transferden once kullandm pozitifi gorunce biraktrdi dr, neye gore kullaniyorsunuz sizler, huzursuz oldm bi kullanmiyorum hc diye
Yok artik çiftimizin. Tatlım sağlık ocağına bile yazdıran 35 tl tutuyor neden o kadar para verdim şimdiye kadarYaa devlete mi yazdırmak lazım kaçtır eczaneden elden alıyorum 250 TL tutuyor kuzenim korona olmuştu onda 2 kutu oksapar varmış sağolsun bana gönderecek
Canim cok gecmis olsn cok sukur ki caresi var, benim bakildi mi emin degilim, cnku tup bebek doktoruna hc gidemedim sehir disinda oldugumdan transferden snra, devlet hastanesine gidiyorum kalp atisindan snra bayagi detayli tahlil istedi ama icin kan pihtilasmasina yonelik bisi var mi bilmyrm, ismini hatirliyor msn canim tahlilinCanım benim pıhtılaşma faktorlerimde sıkıntı var. Bende tam tersi oldu keseyi görünce başladık
Kadın doğum doktorum rapor çıkardı hiç ücret ödemiyorum. Hemen sende yaptır. 250 çok fazlaYaa devlete mi yazdırmak lazım kaçtır eczaneden elden alıyorum 250 TL tutuyor kuzenim korona olmuştu onda 2 kutu oksapar varmış sağolsun bana gönderecek
Genetik bakıyor sadece bu söylediğim teste. Ismi Trombofili Paneli canimCanim cok gecmis olsn cok sukur ki caresi var, benim bakildi mi emin degilim, cnku tup bebek doktoruna hc gidemedim sehir disinda oldugumdan transferden snra, devlet hastanesine gidiyorum kalp atisindan snra bayagi detayli tahlil istedi ama icin kan pihtilasmasina yonelik bisi var mi bilmyrm, ismini hatirliyor msn canim tahlilin
Evet canım bir kez bebek elimin altında hareket etti iğneyi yaparken içim bi tuhaf oldu. 45 derecelik acıyla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğinceHep göbekten mi yapıyorsun?
Kuzu benim bi kizim var o dogal yolla oldugundan hicbir sey kullanmamstm, acaba bundan kullanmamanin bi risk olmadigi sonucuna varabilir miyimBana hiç Bi test yapılmadı tedbir amaçlı kullanıyorum
Canim cok tesekkur ederim, doktora da gttgmde sorarim, protrombin zamani diye bir seye bakilmis kelimeler yakin geldi ama tamamen cahillik de ediyor olabilirim suanGenetik bakıyor sadece bu söylediğim teste. Ismi Trombofili Paneli canim
Bezdik yeminle ya bence kanama falan yoksa fitil de gereksiz bu arada zaten tüpçü de bırak demişHahaha seslice güldüm valla kız sorma onlar devam etsin birazda yeter illallah geldi fitil den iğneden
Bende bacağa geçip dönüşümlü yapmayı düşünüyorum artık. Göbekte yer kalmadıEvet canım bir kez bebek elimin altında hareket etti iğneyi yaparken içim bi tuhaf oldu. 45 derecelik acıyla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince