Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben gittim geldim kızlar sanırım erkendi gözükmedi. Kan verdim 2 saate onun değerlerine bakıp görüşeceğiz doktorla. 5+2 oldum ama varla yok arası emin olamadı.
Ama 5+4 deydim bizde görememiştik , yolk bile yoktu ,sadece kese vardı , henüz erken bence ben 6+4 de görmüştüm hem bebekleri hem kalplerini.

Yaa kızlar zaman ne çabuk geçmiş. Çoğunuzla kasım topiğinden tanışıyoruz zaten kese muayeneleri kalp atışları okudukça heyecanlanıyorum 😍 sanki ben de poztifi yeni almış gibiyim sanki kalp atışını yeni duymuşum gibi ama 20 hafta olmuş bile. Inşallah burda doğum haberlerimizi de vermek nasip olur😍
Ne güzel yazmışsın kuzum , zaman cidden çok hızlı geçiyor sanki dün ilaçlara başlamışım gibi , 4 ayda hayatımız nasılda değişti . allahım herkese nasip etsin dileyen , isteyen. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alır ben doğurdum deriz :)

Beni tüp doktoru zaten antepte gidemem ama ona tablo hediye götürcem bi kaç haftaya söz vermiştim pozitif olursam diye 🤣 tabloyu verirken belki der gel Bi usg ye koyayım diye 🙏🏻 bu uzun bakıyor aslında o yönden hakkını yemiyim bugğn baya uzun baktı ve her defasında renkli ile de bakıyo renkliyle bakarken karnımı dürttü galiba bebek hareket etsin diye anlamadım o kısmı. Ama gıcık etti bugğn eşimde vardı eşim ayar oldu diyo Bi daha gıcık konuşursa bozarım onu diyo dur dedim sakin 🤣 bişey sorulmuyor ya dediğin gibi anca söyleyince yani
Aynen bebeğin pozisyonunu değiştirmek için dürtüyorlar ,benim doktorumda yapıyor onu ,araştırdım bir şey olmazmış ama :)

Ya o çok yakıyor sorma ondan. Kurtuluş yok bize yine de korkmuyo değilim bırakınca bişey olur mu diye inşallah aynen devam eder 🙏🏻😊
Nosking Nosking size bu kan sulandırıcıları tüp bebek diye mi verdiler yoksa bu mtfr mustasyon durumları var onlardan dolayı mı heterozigot ,homozigot filan, bendede biri bozuk ama gerek duymadılar hiç.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Yarın iki arkadaşım ve eşleri ile buluşacağız. Arkadaşlarımdan biri hamile ve bana erkenden söylemişti. Ben 12. haftaya kadar beklemek istiyordum ama şimdi 10+1’im, yarın söylesekmi bu arkadaşlarımıza, eşimle karar veremedik. Şimdiye kadar hiç kimseye söylemedik, ailelerimize de daha söylemedik. Ne dersiniz, yarın söylesekmi?
Yani içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın bence, benim de ilk öğrenen hatta süreci bilen sadece 2 yakın kız arkadaşımdı . Kimse bilmiyordu. Tutmazsa ailelere demeyiz hiç demiştik . Öğrenincede hemen söylememiştik .

Günaydın kızlar Ayşegül ben nasılsınız ;
Ben dün gittim endometrium 10 mm çıktı ve ilaç iğnelere başladım estrofem coraspirin ve folbiola devam ustune ilave ilaçlar ve progeston iğnesi verdi 23.mart Salı gunu transferım var dua edın bana bu 3. trensferım :dua:
Yaaa canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah 🤲
Benimde sanirim nisanın ilk haftası birlikte gün sayarız artik 😍

4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?
Meraba öncelikle gebeliğin iz hayırlı olsun çok sevindim böyle pozitif leri görünce içim e hep umut doğuyor bende dün 4bb kalitede 1 embriyo transferi oldum embriyo kalitesini kafam a çok takıyordum ama sizin gibi olumlular ı görünce bu fikirden kurtuluyorum çok şükür daha önce hep çift 5. Gün transfer olmuştum ve kalite de a harfi de vardı gerçi boş gebelik le sonuçlandı nasıl Bi algıysa 5 olunca ya da a a olunca daha kalite li diye beynime yazmışım aslında hepsi gebelik vaad eden embriyo öyle olmasa transfer etmiyorlar bu düşünceden sizlerin sayesinde kurtuluyorum inşallah çok uzattım kusura bakmayın bide transfer sonrası olmaz sa olmaz yaptığınız bişey var mı

Yazdım videoları falan da izledim hala tırsıyorum 9 kilo aldım ama kol bacak hiç yağlanmadı 5 kilo göğüsler 4 kilo göbeğe aldım resmen
🤣🤣🤣 ben de 15 haftada 6 kg aldim. Benimde bacak yağlanması düzenli spor da yapiyorum sen öyle deyince korktum şimdi daha çok acır çünkü 🙈

Meraba öncelikle gebeliğin iz hayırlı olsun çok sevindim böyle pozitif leri görünce içim e hep umut doğuyor bende dün 4bb kalitede 1 embriyo transferi oldum embriyo kalitesini kafam a çok takıyordum ama sizin gibi olumlular ı görünce bu fikirden kurtuluyorum çok şükür daha önce hep çift 5. Gün transfer olmuştum ve kalite de a harfi de vardı gerçi boş gebelik le sonuçlandı nasıl Bi algıysa 5 olunca ya da a a olunca daha kalite li diye beynime yazmışım aslında hepsi gebelik vaad eden embriyo öyle olmasa transfer etmiyorlar bu düşünceden sizlerin sayesinde kurtuluyorum inşallah çok uzattım kusura bakmayın bide transfer sonrası olmaz sa olmaz yaptığınız bişey var mı
Merhaba benim de 4bb ilk transferim pozitif şuan 12.haftamiz bitti daha yuksek kalitede olup tutmayan çok embriyo var içinizi ferah tutun dilerim pozitif haberi alırsınız 😊

Merhaba benim de 4bb ilk transferim pozitif şuan 12.haftamiz bitti daha yuksek kalitede olup tutmayan çok embriyo var içinizi ferah tutun dilerim pozitif haberi alırsınız 😊
Ayyy çok güzel yaa rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. gerçekten içime su serpiliyor sizleri gördükçe inşallah benimde pozitif olur nasip etsin rabbim

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Yarın iki arkadaşım ve eşleri ile buluşacağız. Arkadaşlarımdan biri hamile ve bana erkenden söylemişti. Ben 12. haftaya kadar beklemek istiyordum ama şimdi 10+1’im, yarın söylesekmi bu arkadaşlarımıza, eşimle karar veremedik. Şimdiye kadar hiç kimseye söylemedik, ailelerimize de daha söylemedik. Ne dersiniz, yarın söylesekmi?
Canım benim fikrim ben bana söylediyse kesin söylerdim. Zaten 12 haftaya da az kalmış 🤗

X