- 14 Kasım 2024
- 1.152
- 376
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.361
2 gün daha test yap sonra silik olanı çatlama say 10 gün kala başka içmeye cnmKocam kaçiyor artık benden ndjdjdj ayın 12 sine kadar her gün deneyeceğim sonra salacağım ayın 26 sı regl günüm olmalı 16 sında başlayayım dedim duphostana
Bu ayda böyle oldu demekki takılma sen ona neticeye bak canımYok işte normalde olurdu affedersiniz sadece ilişkiden sonta ki gün oldu o da hep oluyor diye takmadıö normalde ağrım olurdu sancırdı
İnşallah düşümdüğümüz gibidir her ay değişiyor neyse hayırlısı hakkımızdaBu ayda böyle oldu demekki takılma sen ona neticeye bak canım
Aynen canim tam öyle. Birsey soruyorsun sanki oncesinde 100 kere yazmışım gibi sert bir dille yanitliyor. Mesela birgebeye de cok yazmisimdir sorular sormusumdur daha ürün almadan o hic terslemez biraz gec dönüş yapiyor ama cevap hep veriyor. Detayli ve yumusak bir dille yanitliyor. Ama innovitacı bacım hep tersss. Benden önce biriyle kavga etmis de hırsını benden aliyormuscasinaAy inşallah canm yaaaİkizler burcuyum canm
Kesinlikle katılıyorum iki ay önce onun testlerini kullandım kadın ne saniyosa kendini boş boş triplere giriyo azarlıyo hayır yani sen işinde usta olabilirsin insanlar bilmediklerini soruyo azarlayarak cevap vermek nedir çok saygısız bı kadın
Canim bazende boyle olur. Benimde 1 2 gun oldu dedigin gibi az bi akintim. Sonra kesilde. Teste göre bende sen gibiyim yumurtlama da catlamada oldu gibi. Sen bu aksam yine yap test. Bakalm ne olacak.Hiç yok akıntım bu kadar erken beklemiyordum ayın 10 unda bekliyprdum
12.günde tam belli olur bence
İşte bundan önceki ayları hep güzel değerlendirdim bu ayda sadece bu haftada özen gösterdim ama umudum yok açıkcası bu gece de bir yapayım bakayıö sonra ama bugüm boş geçecek dün zaten oldu spermler hala vücudumdurCanim bazende boyle olur. Benimde 1 2 gun oldu dedigin gibi az bi akintim. Sonra kesilde. Teste göre bende sen gibiyim yumurtlama da catlamada oldu gibi. Sen bu aksam yine yap test. Bakalm ne olacak.
3 gun 4 gun ust uste iliski de zor geliyor ustune yeniden denemek de zor geliyor anliyorum canim. Ama insan göz göre göre de bos gecmek istemiyor is
Çöpe attığınız mı buKızlar selam sabah idrar testi yapmıştım belli belirsiz birşey görmüştüm ama sonra netleşmedi gözükmedi onu çöpe attım bu testi de az önce yaptım hemen çıktı sizce bu test bozuk mudur? Olsaydı sabahta çıkmaz mıydı?
Bende ordan yazdım zaten o kişiden bahsediyorumSiz nerden yazdınız bu bayana ben intagramdan minnakkurabiyerden yazdım guxel cevap verdi bana
Valla öyle Ebru hanım geç yazıyo ama çok tatlı konuşuyo biliyo çünkü karşıdakinin sınavı zor bide ben üstelemiyim innovita satıcısı ürünü alırken çok minnoş aldıktan sonra aslan kesiliyo mübarekAynen canim tam öyle. Birsey soruyorsun sanki oncesinde 100 kere yazmışım gibi sert bir dille yanitliyor. Mesela birgebeye de cok yazmisimdir sorular sormusumdur daha ürün almadan o hic terslemez biraz gec dönüş yapiyor ama cevap hep veriyor. Detayli ve yumusak bir dille yanitliyor. Ama innovitacı bacım hep tersss. Benden önce biriyle kavga etmis de hırsını benden aliyormuscasinaahahahaha sinirlerim bozuldu ya.
Gözüküyor buKızlar selam sabah idrar testi yapmıştım belli belirsiz birşey görmüştüm ama sonra netleşmedi gözükmedi onu çöpe attım bu testi de az önce yaptım hemen çıktı sizce bu test bozuk mudur? Olsaydı sabahta çıkmaz mıydı?
Katılıyorum canim sana cidden oyle. Soru sorarken bir iki günlük test biriktirip sormak gerekiyor. Daha yap yap diyip duruyor zaten. Amaci test satmak mi nedir.Valla öyle Ebru hanım geç yazıyo ama çok tatlı konuşuyo biliyo çünkü karşıdakinin sınavı zor bide ben üstelemiyim innovita satıcısı ürünü alırken çok minnoş aldıktan sonra aslan kesiliyo mübarek
Başladinmi ovuasyon testine sen canimGecen aya göre olcaksam 26 Ocak canım cstlamaya göre degişebilirde
Aslinda zamani ne zamansa o zaman olacak tabiki. Ama iste ister istemez bizde günleri takip edince degerlendirmeyi istiyoruz. Insallah bu ay pozitifi alırız. Yoksa bu gidisle hunileri takcazİşte bundan önceki ayları hep güzel değerlendirdim bu ayda sadece bu haftada özen gösterdim ama umudum yok açıkcası bu gece de bir yapayım bakayıö sonra ama bugüm boş geçecek dün zaten oldu spermler hala vücudumdur
Laboquik mi ne bu testin markasi ? Teste göre pozitif gibi ama bence bir daha sabah yapmalisin ilk idrarla.Kızlar selam sabah idrar testi yapmıştım belli belirsiz birşey görmüştüm ama sonra netleşmedi gözükmedi onu çöpe attım bu testi de az önce yaptım hemen çıktı sizce bu test bozuk mudur? Olsaydı sabahta çıkmaz mıydı?
Öyle ya çok strese sebep oluyo ama işte biz uslanmiyoruzKatılıyorum canim sana cidden oyle. Soru sorarken bir iki günlük test biriktirip sormak gerekiyor. Daha yap yap diyip duruyor zaten. Amaci test satmak mi nedir.
Askinda gecen bir dr sey demisti, ovülasyon testleri tabi faydali, SATICISINA GELIR GETIRIR FAYDASI VAR TABI ama size hic bir faydasi olmaz stresten baska. Hakli..
Bizde yapamiyoruz bu testler olmadan napalim
Bu ay bende 4 ünde doktora gittim 18 mm çatlatma iğnesi yazdı 5 inde akşam 6 da vurdur dedi ewe geldim 4 ünde akıntım oldu ertesi gün iğneyi yine yaptırdım doktorum bugünü de dahil et değerlendir dedi normalde iğneden Bi gün sonra 3 gün demişti iflahım kurudu kaç gündür ana dediğin gibi bazen erken çatlayabiliyo yapacak bişe yok cefasına da sefasına da razıyım yeterki sağlıklı Bi şekilde olsunCanim bazende boyle olur. Benimde 1 2 gun oldu dedigin gibi az bi akintim. Sonra kesilde. Teste göre bende sen gibiyim yumurtlama da catlamada oldu gibi. Sen bu aksam yine yap test. Bakalm ne olacak.
3 gun 4 gun ust uste iliski de zor geliyor ustune yeniden denemek de zor geliyor anliyorum canim. Ama insan göz göre göre de bos gecmek istemiyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?