Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Genelde herkesin sol kasıgı agrıyor sebebi varmı çogunlugun sol yumurtalığı çalışıyor ozman değilmi
Vala benimde dikkatimi çekti bu gectigimiz ay sagdan yumurtlama oldu ama sol kasık agrısı yasadım hep şimdide soldan basladım anlamdım

Kızlar selam dün geceden beri alt karnım çok sert ve ağrılar girip çıkıyor ara sıra meme uclarım hissettirip geçiyor bugün öğleden sonra ağzımda böyle demir tadı oluştu sizce kist falan mı oldu? Yoksa ben artık kafayı mı sıyırıyorum

Çok heyecanlı benim de son yedi sayılır çıkmayacağını bile bile bu akşamdan beri şeytan dürtüyor yap diye

Gecmis olsun canim umarim en kisa surede toparlae fistik salgin var cocuklar hep hasta benim yigenimde hasta .
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet burada da öyle büyük salgın var O yüzden hiç anlayamıyorum böyle İnan ki test yapma hevesim bile yok aklıma geliyor ama yaparsam da bir hışım olur herhalde

Ben seni çok merak ediyorum ama bu senin psikolojine bağlı tabii ki de eğer testte negatif görüp üzülürüm diyorsan yapma ama eğer adet olunca daha çok üzülürüm diyorsan erken test yapabilirsin çok heyecanlı zamanın da az kalmış

Aynen snakı yıllardır tanıdığımız arkadaşımız gibi olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…