• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çok geçmiş olsun canım size de uzun zamandır böyle bir şey yaşamadık bayağı sarsıldık dün gece yine yanıma aldım 39 olmuş ateşi antibiyotikte bu akşam 3 gün dolacak. Etkisi 3 günde adam akıllı ediyormuş biz henüz 6 yıldır 3.ye antibiyotik kullanıyoruz daha öncesinde kulaktan kullanmıştık maşallah ateş için hatırlamıyorum senede bir iki ateşlenir Ama bu seferki çok dirençli çok üzülüyorum test bile aklıma gelmiyor inan ki 🥺
Gecmis olsun canim umarim en kisa surede toparlae fistik salgin var cocuklar hep hasta benim yigenimde hasta .

Senin duzenlimi peki reglin hep 35gunde bir mi o zmn ben 12.gun falan basliyim anca testim az cunku 🙂bugun 9.gun sol kasigim agrimaya basladi niye blmyrm 🥺
ya hiç değil işte 35-42 gün arası değişiyor hep. olur zaten 2 günde 1 ilişki yapsan tutturursun inşallah :) ama ben artık akıntılarıma bakıyorum daha çok güveniyorum akıntılarıma

Kuzum geçen ay yaşadıklarımın aynıları var o yüzden ben regl olacağımı düşünüyorum yani benm için bunlar asla belırtı degıller Sadece bir kere yeşil gibi akıntım geldi bir daha gelmedi kızımı acile götürdüğümüzde Ben de idrar verdim yetişkin acile geçtim yanmam falan da yok gitmişken varsa ilaç kullanırım dedim şase falan ama enfeksiyon da öıkmadı tek beni şaşırtan oldu. Yeşil akıntı burada geçen birinde okudum yeşil akıntım geldi dedi hamile çıkan biriydi ama kim olduğunu hatırlamıyorum fakirin umudu lafı var ya çok doğru hahabah. Bir de geçen bir gün boyunca göğüs uçlarım acıdı ama şimdi maalesef o da yok. Yani göğsüm deli gibi ağrıyor içten akıntım var sol kasıkta ince batmalarım var her ay gibi yani regl belli
Hayırlısı canım benim o zaman beklicem görücen
umarım vardır test için erken geliyor bana herkes de aynı olmuyor ama bak hazır hissedersen bi yap bakalım ben gecikme beklicem ki eminim yok bende bir şey olsun vardır vakti zamanı 🌸

ya hiç değil işte 35-42 gün arası değişiyor hep. olur zaten 2 günde 1 ilişki yapsan tutturursun inşallah :) ama ben artık akıntılarıma bakıyorum daha çok güveniyorum akıntılarıma
Akinti az az gelmeye başladi bugun erken yumurtlama olur mu ki ama oyle cok degil akinti Daha 9.gunde olmz diye dusunyrm 35dongude🙂

Back