- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.941
Bende hergün bir dilim incirli pestil yiyorum hergün yesem sıkıntı olurmu acabaÇörek otu bal tarcin kurunu yapiyorum ben canim bugun 8.gun yaninda heegun bi tane Kuru incir yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hergün bir dilim incirli pestil yiyorum hergün yesem sıkıntı olurmu acabaÇörek otu bal tarcin kurunu yapiyorum ben canim bugun 8.gun yaninda heegun bi tane Kuru incir yiyorum
Genelde herkesin sol kasıgı agrıyor sebebi varmı çogunlugun sol yumurtalığı çalışıyor ozman değilmiBendede ara ara sol kasık agrıyor arada gögsüm sızlıyor ovülasyon basladı 4 güne pik olur sanırım
Evet betaHCG ise hayır
Vala benimde dikkatimi çekti bu gectigimiz ay sagdan yumurtlama oldu ama sol kasık agrısı yasadım hep şimdide soldan basladım anlamdımGenelde herkesin sol kasıgı agrıyor sebebi varmı çogunlugun sol yumurtalığı çalışıyor ozman değilmi
Benim sağ kasığım ağrıyor bu ayGenelde herkesin sol kasıgı agrıyor sebebi varmı çogunlugun sol yumurtalığı çalışıyor ozman değilmi
Niye perhiz süresini bu kadar uzun tuttunuz 5 günde olur ama doktorlar genel olarak 3 ve 4 gün istiyorKızlar bilgisi olan var mı yorum yapabilecek
Eki Görüntüle 3532831
Morfoloji baya düşük görünüyor tabi daha iyi bilen birileri vardırKızlar bilgisi olan var mı yorum yapabilecek
Eki Görüntüle 3532831
Hiç fark etmiyor canımKan testi için açlık tokluk fark eder mi
Ovusyon belirtileri bi kac gun oncedenmi oluyo acabaBendede ara ara sol kasık agrıyor arada gögsüm sızlıyor ovülasyon basladı 4 güne pik olur sanırım
Bilmiyorumki kuzum bsy olmz bence ya 10gunden fazla yedigin zaman zarar diyorlarBende hergün bir dilim incirli pestil yiyorum hergün yesem sıkıntı olurmu acaba
Bende evet ovulasyon dönemi başlayınca başlıyor belirtilerimde cnmOvusyon belirtileri bi kac gun oncedenmi oluyo acaba
Nebilim bende 1 dilim yiyorum hergün demire iyi geliyor diyeBilmiyorumki kuzum bsy olmz bence ya 10gunden fazla yedigin zaman zarar diyorlar
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet burada da öyle büyük salgın var O yüzden hiç anlayamıyorum böyle İnan ki test yapma hevesim bile yok aklıma geliyor ama yaparsam da bir hışım olur herhaldeGecmis olsun canim umarim en kisa surede toparlae fistik salgin var cocuklar hep hasta benim yigenimde hasta .
Ben seni çok merak ediyorum ama bu senin psikolojine bağlı tabii ki de eğer testte negatif görüp üzülürüm diyorsan yapma ama eğer adet olunca daha çok üzülürüm diyorsan erken test yapabilirsin çok heyecanlı zamanın da az kalmışHayırlısı canım benim o zaman beklicem görücen
umarım vardır test için erken geliyor bana herkes de aynı olmuyor ama bak hazır hissedersen bi yap bakalım ben gecikme beklicem ki eminim yok bende bir şey olsun vardır vakti zamanı
Olsun kuzum vardr bundada bir hayir bi an once toparlar inşallahCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet burada da öyle büyük salgın var O yüzden hiç anlayamıyorum böyle İnan ki test yapma hevesim bile yok aklıma geliyor ama yaparsam da bir hışım olur herhalde
Aynen snakı yıllardır tanıdığımız arkadaşımız gibi olmuşuzKızlar hiç birbirimizi tanımadığımız halde bile size yazınca çok rahatlıyorum gerçekten iyi ki varsınız herkes herkese cevap vermesem de ben de herkese mesajını okumaya çalışıyorum elimden geldiğince Rabb'im hepimize bebişler nasip etsin