• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bilgisi olan var mı yorum yapabilecek
IMG_4876.jpeg

Kızlar selam dün geceden beri alt karnım çok sert ve ağrılar girip çıkıyor ara sıra meme uclarım hissettirip geçiyor bugün öğleden sonra ağzımda böyle demir tadı oluştu sizce kist falan mı oldu? Yoksa ben artık kafayı mı sıyırıyorum

Çok heyecanlı benim de son yedi sayılır çıkmayacağını bile bile bu akşamdan beri şeytan dürtüyor yap diye 🤣

Gecmis olsun canim umarim en kisa surede toparlae fistik salgin var cocuklar hep hasta benim yigenimde hasta .
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet burada da öyle büyük salgın var O yüzden hiç anlayamıyorum böyle İnan ki test yapma hevesim bile yok aklıma geliyor ama yaparsam da bir hışım olur herhalde

Hayırlısı canım benim o zaman beklicem görücen
umarım vardır test için erken geliyor bana herkes de aynı olmuyor ama bak hazır hissedersen bi yap bakalım ben gecikme beklicem ki eminim yok bende bir şey olsun vardır vakti zamanı 🌸
Ben seni çok merak ediyorum ama bu senin psikolojine bağlı tabii ki de eğer testte negatif görüp üzülürüm diyorsan yapma ama eğer adet olunca daha çok üzülürüm diyorsan erken test yapabilirsin çok heyecanlı zamanın da az kalmış

Kızlar hiç birbirimizi tanımadığımız halde bile size yazınca çok rahatlıyorum gerçekten iyi ki varsınız herkes herkese cevap vermesem de ben de herkese mesajını okumaya çalışıyorum elimden geldiğince Rabb'im hepimize bebişler nasip etsin
Aynen snakı yıllardır tanıdığımız arkadaşımız gibi olmuşuz

Back