• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar hiç birbirimizi tanımadığımız halde bile size yazınca çok rahatlıyorum gerçekten iyi ki varsınız herkes herkese cevap vermesem de ben de herkese mesajını okumaya çalışıyorum elimden geldiğince Rabb'im hepimize bebişler nasip etsin
Valla bende o kadar aliştimki buraya girmeye akşm diyorum daha girmiycem dusunmuycem gebelik filan yine dayanamiyorum🤗Bagimlilik yaptı bura bana 🥰

Canım kanamanın kesilmesine çok sevindim Bence birkaç güne peak olur gibi hatta hatırlarsan benim de bu renk olup ertesi gün peak oldu. Akıntı nasıldı? Hadi rahat bir nefes Al artık😍
Çok sagol kuzum kesildi ilaclar etki etti. Dr zaten kanama gördüğüne şaşırmıştı. Insallah bundan sonra düzene girer hersey. Bebegimiz gelir saglikla artik...
Ya kuzum benim bugun testin rengi açılmaya basladi yeniden. Dün pik miydi demek ki bende bilemedim açıkçası. Takip etmeye devam etsem mi bilemedim.

Kuzum akintim ayıptır söylemesi uzayan seffaf akıntıydı. Bugun pek yoktu saat 5 gibi akıntımın icinde incecik kıl gibi bir kan damlacigi gördüm. Acaba catlama miydi bugün. Fotosunu eklesem mi testlerin

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir duşuk yaşadım ondan sonra normal şekilde âdet gördüm son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım 2024 oldu ama hala adet olmadım evde testler yaptım negatif çıktılar kan testi yaptırdım 3 Ocak 2025 ve dün Od’a <2 çıktı beklenen adetimin üstünden 9 gün geçiyor bu durumda olupta pozitif olanlar var mı acaba???!

Ne dicem yaaa artımed test güvenilmez mi? Eşim eczanede onu bulmuş. Tavsiye etmişler güya

Kızlarcım ne diyorsunuz 🤔

Eklentiler

• 20250107_172802.jpg
    20250107_172802.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 36
kızlar merhaba, ben temmuz ayında rahim filmi çekildim iki tüpümde kapalı çıktı 21 kasımda tüp açma ameliyatı oldum çok şükür iki tüpümde açıldı. 24 aralıkta adetimi oldum. 9uncu günden itibaren 3 ocaktan başlayarak ovülasyon testi yaptım ama 9 ocakta il dışına çıkmam gerekecek sizce bu ovülasyon testleri 9una kadar pik olur mu? adetim çok düzenli değildir o yüzden takvimden bakıp sayarak hesap yapamıyorum döngüm çok değişiyor bazen 30-35 bazen 40 oluyor

Eklentiler

• 88590E77-68FC-4B25-8286-8CCFAADCDE6B.jpeg
    88590E77-68FC-4B25-8286-8CCFAADCDE6B.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben seni çok merak ediyorum ama bu senin psikolojine bağlı tabii ki de eğer testte negatif görüp üzülürüm diyorsan yapma ama eğer adet olunca daha çok üzülürüm diyorsan erken test yapabilirsin çok heyecanlı zamanın da az kalmış
Yok kuşum üzülmem adet olucam biliyorum zaten o yüzden hiç test toplarına girmem önümüzdeki aya lazım olur pazartesi hormon testi yaptırıcam bir de eşim içinde kapsamlı sperm testi verdircem ona verdirmiştim bi sıkıntı yoktu ama doktorum tek tek istedi çünkü 6 ay bitti detaylı incelemeye alalım artık dedi ilk de hiç bir sorun yok dendi doktora gittiğimiz de en azından böyle destekle daha iyi olur gibime geliyor ne yazdım ya yoruldum 😂

kızlar merhaba, ben temmuz ayında rahim filmi çekildim iki tüpümde kapalı çıktı 21 kasımda tüp açma ameliyatı oldum çok şükür iki tüpümde açıldı. 24 aralıkta adetimi oldum. 9uncu günden itibaren 3 ocaktan başlayarak ovülasyon testi yaptım ama 9 ocakta il dışına çıkmam gerekecek sizce bu ovülasyon testleri 9una kadar pik olur mu? adetim çok düzenli değildir o yüzden takvimden bakıp sayarak hesap yapamıyorum döngüm çok değişiyor bazen 30-35 bazen 40 oluyor
Yarın yada sonraki gün pik olucak bence canım çok az kalmış bu gece yine test yap pike yakın çünkü hayırlısı olur umarım 🙏🌸

Ortadaki yumurtlama sondaki çatlama olmuş canım sende kist vardı demi o yüzden teste devam et sen değerlendir ama 🌸
Ustteki ikisi dün sabah ve aksam. En alttaki de bugunku. Bende galiba catlama oldu diye düşünüyorum kuzucum. Bende pcos var evet canim. Kendisi beni cok sevmis olsa gerek terketmiyor hic 🤓

Ustteki ikisi dün sabah ve aksam. En alttaki de bugunku. Bende galiba catlama oldu diye düşünüyorum kuzucum. Bende pcos var evet canim. Kendisi beni cok sevmis olsa gerek terketmiyor hic 🤓
O zaman kesin değerlendirmeye al canım bu gün ama testi 3 4 gün daha devam ettir garanti olsun

Back