Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Gecmis olsun canim umarim en kisa surede toparlae fistik salgin var cocuklar hep hasta benim yigenimde hasta .

Senin duzenlimi peki reglin hep 35gunde bir mi o zmn ben 12.gun falan basliyim anca testim az cunku bugun 9.gun sol kasigim agrimaya basladi niye blmyrm
ya hiç değil işte 35-42 gün arası değişiyor hep. olur zaten 2 günde 1 ilişki yapsan tutturursun inşallah :) ama ben artık akıntılarıma bakıyorum daha çok güveniyorum akıntılarıma

Hayırlısı canım benim o zaman beklicem görücen
umarım vardır test için erken geliyor bana herkes de aynı olmuyor ama bak hazır hissedersen bi yap bakalım ben gecikme beklicem ki eminim yok bende bir şey olsun vardır vakti zamanı

ya hiç değil işte 35-42 gün arası değişiyor hep. olur zaten 2 günde 1 ilişki yapsan tutturursun inşallah :) ama ben artık akıntılarıma bakıyorum daha çok güveniyorum akıntılarıma
Akinti az az gelmeye başladi bugun erken yumurtlama olur mu ki ama oyle cok degil akinti Daha 9.gunde olmz diye dusunyrm 35dongude

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…