- 20 Aralık 2024
- 43
- 9
- 32
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.341
İnşaAllah dua yerine geçsinBugün yaptım çıkmadı dediğiniz için dedim yarın birdaha yapin bakalım inşallah bebiştir
Nasıl gidiyor misafirlik? Bendede aynı durum var, evde bir sürü insan varken degerlendirmek zor. Insan stres yapiyorYa bana umut oldun ya resmen evimde misafir olduğu için çok stres yapıyorum Bir de üstüne eşim döngümün 12. günü nöbeti var bir de 14 .günü tam çatlama günleri aşırı moralim bozuk az önce de uzayan akıntım geldi birkaç gün içinde yumurtlama olacak ama bana umut ışığı oldun tebrik ederim
Canım vallahi çok güzel gidiyor Aslında yani kayınvalidem sağolsun yardım ediyor uykuları derin olduğu için onlar salonda yatıyorlar banyo yatak odamın yanında hemen zaten. Uzak kalıyor salona birazOdamıza çekiliyoruz istediğimiz zaman daha sonrasında Ben malum biraz uzandım dün gece sonra duşa girdim kayınpederimin horlama sesleri falan geliyorNasıl gidiyor misafirlik? Bendede aynı durum var, evde bir sürü insan varken degerlendirmek zor. Insan stres yapiyor
Başınız sağolsun canim. Hayır canim neden kötü yapmis olasin. Ikisi farkli konular sonuçta cenaze evince olmamis bu konu sen kendi evindesin. Istemeyip yapmayabilirdin bu da gayet dogal veya yaptigin sey de gayet normal. Kendini suçlama.5 gün önce kuzenim vefat etti evinde ölü bulundu. 3 gün SONRA da eşim bana yanaştı geri çevirdim sonra pişman oldum. Taziye burda değil ama içim rahat etmedi sonra eşimle birliktelik oldu sizce ben kötü mü yaptım içim rahat değil
Testin efeksiz atarmsn
Bizde 4 kişi +1 cocukla misafirlik devam ediyor. Kayinvalidem çok sıkıntı ama aşırı negatif ve yorucu. Vallahi bu aydan umudu kestim. Sende yine kolaymis canımCanım vallahi çok güzel gidiyor Aslında yani kayınvalidem sağolsun yardım ediyor uykuları derin olduğu için onlar salonda yatıyorlar banyo yatak odamın yanında hemen zaten. Uzak kalıyor salona birazOdamıza çekiliyoruz istediğimiz zaman daha sonrasında Ben malum biraz uzandım dün gece sonra duşa girdim kayınpederimin horlama sesleri falan geliyoranlasılıyor uyudukları dün de çok yoruldular gezdik fln. Beni başta bir gülme aldı zaten zor adapte olabildim sizde kaç kişi var
Evet cnm gözüküyor senin günün gectimi ben bu gölge gibilere pek güvenmiyorum yarın testin varsa tekrar yap bence
Sen yaparsın bu işi hadi bakalımCanım vallahi çok güzel gidiyor Aslında yani kayınvalidem sağolsun yardım ediyor uykuları derin olduğu için onlar salonda yatıyorlar banyo yatak odamın yanında hemen zaten. Uzak kalıyor salona birazOdamıza çekiliyoruz istediğimiz zaman daha sonrasında Ben malum biraz uzandım dün gece sonra duşa girdim kayınpederimin horlama sesleri falan geliyoranlasılıyor uyudukları dün de çok yoruldular gezdik fln. Beni başta bir gülme aldı zaten zor adapte olabildim sizde kaç kişi var
Hayatımm benim regl düzensizliğim var.. İnan ben de mutlu olamadım güvenmiyorum. Sadece daha önce hiç böyle çıkmamıştı. Ben testlerle uğraşmayıp salı günü kan vermeyi düşünüyorum en temizi o gibi geliyor canımEvet cnm gözüküyor senin günün gectimi ben bu gölge gibilere pek güvenmiyorum yarın testin varsa tekrar yap bence
Umarım olur canım yeni yıla umutlu bakalımNormalde adet zamanı göğüslerim ağrırdı arada ama 3 aydır hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım 10 Ocak gibi adet olacam çatlama gününü değerlendirebilmiştir sadece ama bu sefer göğüslerime bıçak saplanıyor gibi ara ara ve sanki yanıyormuş gibi bi ağrı var umutlanmak istemiyorum aşırı negatif düşünen biriyim olmaz akesin falan diyorum ama istediğim içinde içimdeki umut hiç bitmiyor yumurtlama günümden sivilce falan çıkmıştı acaba olacak mı bu ay ya
Ben hemen kan verme taraftarı olmadığım için bilemiyorum cnm testte tam görmeden vermem ben senin için öyle rahat edecekse direk kan ver cnm ozman senHayatımm benim regl düzensizliğim var.. İnan ben de mutlu olamadım güvenmiyorum. Sadece daha önce hiç böyle çıkmamıştı. Ben testlerle uğraşmayıp salı günü kan vermeyi düşünüyorum en temizi o gibi geliyor canımSen ne dersin?
Pik gibi duryor benmde böyle oldu çok koyu olmadı ertesi gün silik olduKızlar test pikmi sizce ilk 5dk içinde çektim klomen kullandım doktor kontrolüm salı sizce yarinmi gitsem bu durumda yarın döngünün 17. Günü 12. Günü en büyük yumurta 11mmdi
Canım doktor arkadaşım önce kanda görürüz dört beş gün sonra idrara geçmeye başlar, testler güvenilir değil para tuzağı dedi bana. Kanda negatif sonuç görmek daha üzücü tabii bilmiyorum olmadı yarın çıkıp test alırım…Ben hemen kan verme taraftarı olmadığım için bilemiyorum cnm testte tam görmeden vermem ben senin için öyle rahat edecekse direk kan ver cnm ozman sen
Reçetesiz alabilirmiyim peki birazdaha geçikirsemBu daha iyi bence çünkü bebek varsa tutyor yoksa adet gorduruyor güzel bir ilaç
Balım heyecanını anlıyorum ama önce sakin ol şu idrara tuttuğun yete iki üç damla su koy gitmezse kuruma çizgisi değil ha içinde kaşmasın bir tane daha test ama bence en sağlıklısı adetten sonra yapmak günün geçerseSize bir şey sormak istiyorum 12 gün test yaptım aşılamanın ilk 6 dakika da bu görsel çıktı , ama 14 gün test yaptım şuan çizgi yok negatif gibi duruyor adete 2 gün var yarın 15 gün kan versem çıkar mı yada ,30 gün de bir adet görüyorum geç döllenme olabilir de teste yansımıyor mu lütfen kafam çok karışık, yıkadım suyun altına tuttum gitmedi çizgi
En iyisi adet günü kan vermek canım öyle , ama dediğini yapacağım şimdiBalım heyecanını anlıyorum ama önce sakin ol şu idrara tuttuğun yete iki üç damla su koy gitmezse kuruma çizgisi değil ha içinde kaşmasın bir tane daha test ama bence en sağlıklısı adetten sonra yapmak günün geçerse