- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.921
İnşallah canım . Allahım tüm isteyenlere tüm bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı şekilde yanlarında da banaAnladm canm inşallah bu ay müjdeli haberi alıcaksın ben inanıyorum
Amin canm inşallah hepimizeİ
İnşallah canım . Allahım tüm isteyenlere tüm bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı şekilde yanlarında da bana
Gözüküyor var muhtemelenKızlar lütfen acil bakarmısınız bata 4 gün kaldı evde erken gebelik testim bittiği için kaset test yaptım ve bu şekilde çok çok silik çizgi var sankiEki Görüntüle 3529898
Bende görüyorum canm markası ne testinKızlar lütfen acil bakarmısınız bata 4 gün kaldı evde erken gebelik testim bittiği için kaset test yaptım ve bu şekilde çok çok silik çizgi var sankiEki Görüntüle 3529898
Vision diye biBende görüyorum canm markası ne testin
Bu markayi duymadım canm İlk 10 dakika içerisinde gördüysen vardır yarın testi tekrarla istersen muhtemelen gün gün koyulaşır eğer gebelik varsa imkanın varsa da kan ver bence canmVision diye bi
Marka bu vardı bunu aldım buraya attığım fotoğraf 9-10. Dakika gibi çektiğim 5 dakika sonra daha koyulaştı kuruma çizgisi değildir umarım
Daha öncesinde kimyasal geçirdim 2 gün önceerken gebelik yaptım onda çıkmamıştı o yüzden biraz tedirginim şuanBu markayi duymadım canm İlk 10 dakika içerisinde gördüysen vardır yarın testi tekrarla istersen muhtemelen gün gün koyulaşır eğer gebelik varsa imkanın varsa da kan ver bence canm
Ayy inşallah bende senden bekliyorum canımGüzel sonuçlar olsun inşallahhaberlerini bekliyorum
Sakin ol canm stres yapma yarın farklı bı marka ile dene o zaman canm yine görürsen bu sefer kan verDaha öncesinde kimyasal geçirdim 2 gün önceerken gebelik yaptım onda çıkmamıştı o yüzden biraz tedirginim şuan
Yani vücudunda birkaç gün içinde bir sıcaklık fark edersen ekstra ki Bence bunu herkesin anlar diye düşünüyorum anlarsın yakınında eczane varsa bulabilirsin kuzum ya da internettenCanm ateş ölçerim yok ama dediğin gibi elimle takip edicem
Tamam canm teşekkür ederim dikkat edicem bı fark görürsem yazarım sanaYani vücudunda birkaç gün içinde bir sıcaklık fark edersen ekstra ki Bence bunu herkesin anlar diye düşünüyorum anlarsın yakınında eczane varsa bulabilirsin kuzum ya da internetten
Gelmesin tabi yaHayır bebegı de geçtim libido tavan ovulasyon dan ötürü. Aman aman bidaha kımse gelmesin 1 aylkkk
Evet sanırım başka konu açılır belkiKaç gün oldu. Buarada arkadaşımız listeyi giriyordu bi sure uzaklasmak istedi ya buradan. Sanrm tarhlerı guncelleyemeyecgz artk
Ben cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum , senAyy inşallah bende senden bekliyorum canımne zaman test yapacaksın?
Canım nasibin önünde pcos falan duramaz buna güvenGelmesin tabi ya
Evet sanırım başka konu açılır belki
Geçen hafta Pazartesi yumurtan büyüyor dedi ama kesin ne zaman catladi bilmiyorum bata 8 gün kaldı kürtajdan sonra ikinci deneme diğer hamilelik altıncı ayda tutmustu bende pcos var malesef belli olmuyor hiçbir şey
Ayy inşallah bende senden bekliyorum canımne zaman test yapacaksın?
Ben cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum , sen
Senin herkese moral ve motivasyon verip kendini aşırı strese sokman pekiiiiCanım nasibin önünde pcos falan duramaz buna güven
İnşallah bu sefer bebeğine kavuşmuşsundurEvlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık istiyorduk . Ama olmadı bi kaç kez doktora gittim ben evleneli 1.5 yıl oldu
Tabiki zaten şunu tecrübe ettim pcos kesinlikle hayat kalitesini artırınca etkisi azalan bir şey ve ona göre vitaminler alıyorum bakalım nasipCanım nasibin önünde pcos falan duramaz buna güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?