Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Vision diye bi
Marka bu vardı bunu aldım buraya attığım fotoğraf 9-10. Dakika gibi çektiğim 5 dakika sonra daha koyulaştı kuruma çizgisi değildir umarım
Bu markayi duymadım canm İlk 10 dakika içerisinde gördüysen vardır yarın testi tekrarla istersen muhtemelen gün gün koyulaşır eğer gebelik varsa imkanın varsa da kan ver bence canm

Hayır bebegı de geçtim libido tavan ovulasyon dan ötürü. Aman aman bidaha kımse gelmesin 1 aylkkk
Gelmesin tabi ya
Kaç gün oldu. Buarada arkadaşımız listeyi giriyordu bi sure uzaklasmak istedi ya buradan. Sanrm tarhlerı guncelleyemeyecgz artk
Evet sanırım başka konu açılır belki
Geçen hafta Pazartesi yumurtan büyüyor dedi ama kesin ne zaman catladi bilmiyorum bata 8 gün kaldı kürtajdan sonra ikinci deneme diğer hamilelik altıncı ayda tutmustu bende pcos var malesef belli olmuyor hiçbir şey

Canım nasibin önünde pcos falan duramaz buna güven

Canım nasibin önünde pcos falan duramaz buna güven
Senin herkese moral ve motivasyon verip kendini aşırı strese sokman pekiiii kuzucum stres yapma dün ilişki olmuş bence perşembede olsun kaliteli sperm olsun hem. Bugün için zorlama bence olacağı varsa zaten tek ilişki ile bile olacak nasipten öte yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…