Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yaa 5 gün canlı kalabildiğini bilmiyordum .Çok .Haklısın aslında böyle günlere takılmak ekstra strese sokuyor insanı .Çok teşekkür ederim cevabın için

Başla hemen adetin hangi saat baslarsaa basladin o 1gunun artık canım 2 güne pik olursun ozaman sen bende hayırlısyla bir adet olaydım 2 aydır ne guzeel erkenden oluyordum bugün olmam lazımdı olmadım inşaallah yarın sabah olurum biran önce

Yaa 5 gün canlı kalabildiğini bilmiyordum .Çok .Haklısın aslında böyle günlere takılmak ekstra strese sokuyor insanı .Çok teşekkür ederim cevabın için
Ben yumurtalama günü de yaptım yumurtlama öncesinde de ama olmadı canım stres yapıyorum aşırı derecede insanın çevresindeki herkes de ilk aylarda hamile kalınca insan kendinde bi sorun arıyor niye olmuyor telaşına kapılıyorsun biraz salsak herşey güzel olacak da işte Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın canım

Hahahah e ne yapsinlar o da bir ihtiyac ilahi ya sen cesaretlen de torun gönder onlara diye ön ayak olmaya calismislardir ne olmuuuss cekinme canim sende birsey olmaz yahu bunlar gayet dogal seyler sessizce hersey halledilir bisey olmaz
Ayyy hıc aynı ev tecrübesi olmayıncaa insan bir utanıyormuş asıl mevzu ben bu ay hamile kalırsam kaynanası varken gebe kaldı derler hahahahah ay ck güldümmmm

Kesinlikle öyle dediğin gibi herkes ilk aylardan hamile kalınca insan ister istemez strese giriyor .Sorun arıyor .Amin inşallah Allah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin ,o duyguyu yaşatsın

Evet canım dogru dedin. Benm aşırı bel bacak agrım yok pikken olyordu ısım da daha dusmedı az da olsa. Bugece degerlendrmek yerine salı mı degerlendrem duorum kararszm bel ve kasık Batmam var brz oyy valla cok kararsızım. 3 günluk sperm oluyor salı degerlenrse de . Sanlı bu ay 15.gun olcak gbi pik olunca da 2 gun ıcınde mı catlyodu yaaa. Sen bıdaha test yaptın mı canm

Sağol canım teşekkür ederim içim rahatladı biraz iyi ki varsınız

Seni çok iyi anlıyorum çok sevdiğimiz bir abimiz yazın vefat etti ve biz de tam ovulasyonda ertesi gün birlikte olmak zorunda kaldık uzulme doğanın kanunu başınız sağolsun

Bende anlatayım gülün o zman Benm kayınvalidede çok düşkün oğullarına
eltimin kombisi bozulmuştu duşa giremezler diye kapısına kovayla maşraba bırakmış siz yeterki yapın ben kovayı ayarlarım olmuş

Cnm bende bu çatlama işini anlamadım şimdi benim 15 Aralık adetin 12.gunu pik oldu sabah 8de aksam 10gibide hafif silik oldu 16 Aralık 13.gunu daha çok silik oldu 17 Aralık 14 gun tam silik oldu şimdi benimde buna göre 13.gün çatladı denildi silik olunca benim bugün catlamadan sonra 14.gunumdu adet olmadım yarın 15.gunum hangi günü baz almak lazım kafam iyice karıştı bana göre de pik gördüğümüz gün yumurta çatlıyor ertesi günüde silik olunca pik günü catladiginindan emin olmuş oluyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-30-00-56-26-118_com.lollitech.connect.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 28
4 gün varken enson test yaptım cnm çıkmadı onlarda regl ağrısı yaşayınca 3gundr bnde yoktur diye yapmadım bekliyorum yarın geceye kadarda olmazsam salı günü yaparım anca

Canım 16 Aralık çatlamış silik olduğu tarih çatlar pike eklemiyoruz 14 siliğe ekliyoruz. Kızımın 38 ateşi var evdeki calpol 6 plus açıldığı 6 ay olmuş 7 aydır ateslenmıyordı kuşum ya ilişki yapamadık bız de kaldı. Gitmişken ovulasyon testi sor dedim kışın yasadığım sehir epey eksik bazı konularda umarım orda vardır ovulasyon testi

Siliklesince çatlıyor canım siliklestigi günden 14 gün sonra test yapabilirsin denedinmi hiç test

Tmam işte 16 Aralık'tan saydigimda 14. gündeydim şimdi 15.gun oldu geçmiş olsun cnm yarını değerdir ama mutlaka sende test olmasa bile ateşi ölç catlamadan öncede içerde sprem olması lazim

Ayyy hıc aynı ev tecrübesi olmayıncaa insan bir utanıyormuş asıl mevzu ben bu ay hamile kalırsam kaynanası varken gebe kaldı derler hahahahah ay ck güldümmmm
Ohh sefan olsun kiz yeterki hamile kal bosver kim varken olduysa oldu.

Ayni evde zaten bence de farkli bir durum olur yiaaa. Nasil gidiyor yolunda mi hersey misafirlerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…