- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.881
Canım bir gebenin gunlugümu testin? O testi ben gecen ay kullandım dogru sonuc icin 20 dk bekleyin diyordu gelen kagidındaTabi orası öyle ama ne bileyim canım çok sıkıldıen yüksek dündü zaten testte az kaldı bundan sonra pik görmem ben regl tarihini neye göre hesapliycam şimdi
Tamam balım dikkat et ama yine deYüzüm de uzun zamandır
inşallah vardır canım . Niyetim üzülmemek için dayana bilirsem bir kaç gün beklemek
Evet bir gebenin günlüğü marka tamamen kurumuş sonuca bakıyorum zaten canmCanım bir gebenin gunlugümu testin? O testi ben gecen ay kullandım dogru sonuc icin 20 dk bekleyin diyordu gelen kagidında
Bence teste devam et bir anda pik olabilir bu lh duzenli bir sekilde vucudumuzda yukselmiyo diye biliyorum. Düzenli bi şekilde artmayadabilir. Benimde bat 29 uydu 5 gün gecikti test yapiyorum ama negatif doktora gidicem sanırım bugun son testimi yapicam.Evet bir gebenin günlüğü marka tamamen kurumuş sonuca bakıyorum zaten canm
Ama olmadı yani anlamadımgün aşırı değerlendirdim rabbim nasip ederse olur etmezse de doktor kontrolü ile ilerlerlyecegim
Geç döllenmedir belki canm git bencede kan tahlili verirsin en azındanKızlar ben
Bence teste devam et bir anda pik olabilir bu lh duzenli bir sekilde vucudumuzda yukselmiyo diye biliyorum. Düzenli bi şekilde artmayadabilir. Benimde bat 29 uydu 5 gün gecikti test yapiyorum ama negatif doktora gidicem sanırım bugun son testimi yapicam.
Çok iyi yapıyorsun stres yapma ama bak akışına bırak stres yaptıkça zorlaşıyor herşeyBende dün boştu bugün dolu olucak uygulamada en verimli gün diyor bugün için bakalım ben elimden geleni yapıyım da sonrası kısmet nasip
Hayır bebegı de geçtim libido tavan ovulasyon dan ötürü. Aman aman bidaha kımse gelmesin 1 aylkkkStres çok etkili bende bunu yaşamıştımya bence gerçekten olayın heyecanına odaklan o senin kocan herkesi boşver
Hahahahahah dimiiii. Sonu karakolda bitmesin de ,benimde aklıma gelmişti bize misafir gelecekti o zamanlar dedim gelirse arabaya binelim gidelim her yol mübah iyiki kimse gelmemişti o aklı iyi bilirim
Kaç gün oldu. Buarada arkadaşımız listeyi giriyordu bi sure uzaklasmak istedi ya buradan. Sanrm tarhlerı guncelleyemeyecgz artkAy amin inşallah doktor yumurtlamışsın dedi bakalım beklemedeyiz
Canmm sakince ilerle bir kaç gun sabah vucut ısına bak artmıssa yumurtlaman oldu demektir. Hatta elinle bile anlayabilirsin. Bak benim ovulasyon döneminde çatladığında vücut ısım dipte olur bugün de çok üşüyorum koltuk aldım 35.7 idi.Sabah ve ben şöyle düşünüyorum Bence herkesin yumurtası kendine göre yaşıyordur birkaç gün düşük kalıyor sonra çatlayıp iki gün daha düşük kalıp yükseliyor yani yükseldikten sonra da ısı iş işten geçti diyorlar. Isı yükselene dek mantıken ılskı olacak .. ordan anlayablrsın ovulasyon oldugunıEvet bir gebenin günlüğü marka tamamen kurumuş sonuca bakıyorum zaten canm
Ama olmadı yani anlamadımgün aşırı değerlendirdim rabbim nasip ederse olur etmezse de doktor kontrolü ile ilerlerlyecegim
Haklısın canm her vücut bir değil tabiki günaşırı devam edicem bir hafta daha ondan sonra zaten muhtemelen bı hafta içinde regl gelir inşallah yakalamışımdır 5 6 aydır deniyoruz hemen hemen inşallah bu ay kısmet olurCanmm sakince ilerle bir kaç gun sabah vucut ısına bak artmıssa yumurtlaman oldu demektir. Hatta elinle bile anlayabilirsin. Bak benim ovulasyon döneminde çatladığında vücut ısım dipte olur bugün de çok üşüyorum koltuk aldım 35.7 idi.Sabah ve ben şöyle düşünüyorum Bence herkesin yumurtası kendine göre yaşıyordur birkaç gün düşük kalıyor sonra çatlayıp iki gün daha düşük kalıp yükseliyor yani yükseldikten sonra da ısı iş işten geçti diyorlar. Isı yükselene dek mantıken ılskı olacak .. ordan anlayablrsın ovulasyon oldugunı
Canm ateş ölçerim yok ama dediğin gibi elimle takip edicemCanmm sakince ilerle bir kaç gun sabah vucut ısına bak artmıssa yumurtlaman oldu demektir. Hatta elinle bile anlayabilirsin. Bak benim ovulasyon döneminde çatladığında vücut ısım dipte olur bugün de çok üşüyorum koltuk aldım 35.7 idi.Sabah ve ben şöyle düşünüyorum Bence herkesin yumurtası kendine göre yaşıyordur birkaç gün düşük kalıyor sonra çatlayıp iki gün daha düşük kalıp yükseliyor yani yükseldikten sonra da ısı iş işten geçti diyorlar. Isı yükselene dek mantıken ılskı olacak .. ordan anlayablrsın ovulasyon oldugunı
Ben atlattımHahahahahah dimiiii. Sonu karakolda bitmesin de ,
İnşallah bize de nasip olacak canım bir gün. Dua edeliminşallah benimde yumurtalarım büyümüyor bende çok umutsuzum
Ben göremedim ama. Foto da mı öyle çıktı acaba bugün bende test yaptım benim ki de silik çıktı ama çok zor gözüküyorKızlar bugün test yaptım tekrar. Bata 4 gün var. Sipsilik bi çizgi görüyorum. Testin arkasından flaşla bakınca çok daha belirgin gözüküyor. Daha önceki testlerimi de flaşla bakıp kontrol ettim onlarda bir şey gözükmedi o yüzden heyecanlandım . Siz de bakar mısınız fotoda pek belli olmuyor ama
Sen de flaşla testin arkasından bakmayı deneseneBen göremedim ama. Foto da mı öyle çıktı acaba bugün bende test yaptım benim ki de silik çıktı ama çok zor gözüküyor
Sen de flaşla testin arkasından bakmayı denesenefotoğraf var mı testin
Sen de flaşla testin arkasından bakmayı denesenefotoğraf var mı testin
Ay ne flaşla görüyorum ama fotoğraf çekerken gözükmüyorSen de flaşla testin arkasından bakmayı denesenefotoğraf var mı testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?