Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım bir gebenin gunlugümu testin? O testi ben gecen ay kullandım dogru sonuc icin 20 dk bekleyin diyordu gelen kagidında
Evet bir gebenin günlüğü marka tamamen kurumuş sonuca bakıyorum zaten canm
Ama olmadı yani anlamadım gün aşırı değerlendirdim rabbim nasip ederse olur etmezse de doktor kontrolü ile ilerlerlyecegim

Kızlar ben
Ama olmadı yani anlamadım gün aşırı değerlendirdim rabbim nasip ederse olur etmezse de doktor kontrolü ile ilerlerlyecegim
Bence teste devam et bir anda pik olabilir bu lh duzenli bir sekilde vucudumuzda yukselmiyo diye biliyorum. Düzenli bi şekilde artmayadabilir. Benimde bat 29 uydu 5 gün gecikti test yapiyorum ama negatif doktora gidicem sanırım bugun son testimi yapicam.

Geç döllenmedir belki canm git bencede kan tahlili verirsin en azından

Canmm sakince ilerle bir kaç gun sabah vucut ısına bak artmıssa yumurtlaman oldu demektir. Hatta elinle bile anlayabilirsin. Bak benim ovulasyon döneminde çatladığında vücut ısım dipte olur bugün de çok üşüyorum koltuk aldım 35.7 idi.Sabah ve ben şöyle düşünüyorum Bence herkesin yumurtası kendine göre yaşıyordur birkaç gün düşük kalıyor sonra çatlayıp iki gün daha düşük kalıp yükseliyor yani yükseldikten sonra da ısı iş işten geçti diyorlar. Isı yükselene dek mantıken ılskı olacak .. ordan anlayablrsın ovulasyon oldugunı

Haklısın canm her vücut bir değil tabiki günaşırı devam edicem bir hafta daha ondan sonra zaten muhtemelen bı hafta içinde regl gelir inşallah yakalamışımdır 5 6 aydır deniyoruz hemen hemen inşallah bu ay kısmet olur

Canm ateş ölçerim yok ama dediğin gibi elimle takip edicem

Kızlar bugün test yaptım tekrar. Bata 4 gün var. Sipsilik bi çizgi görüyorum. Testin arkasından flaşla bakınca çok daha belirgin gözüküyor. Daha önceki testlerimi de flaşla bakıp kontrol ettim onlarda bir şey gözükmedi o yüzden heyecanlandım . Siz de bakar mısınız fotoda pek belli olmuyor ama

Eklentiler

• IMG_20250101_144107.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250101_154422.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 29
Ben göremedim ama. Foto da mı öyle çıktı acaba bugün bende test yaptım benim ki de silik çıktı ama çok zor gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…