- 28 Ekim 2022
- 6.536
- 16.629
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MuhteşemOylama nasıl gidiyor gençler
Biz tutturamıyoruz tutturman güzelMuhteşem
Söz meclisten dışarı oynadığım at genellikle kazanır
Canım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorumBiz tutturamıyoruz tutturman güzel
Bunu yaptığın için teşekkür ederiz Genelde bakılmıyorCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Açtım tek tek ürünleri inceledim ismine vermedim oylarımı
Bildirim gelince bir canlandı buralarC A N O 44 olmuşuzDört dörtlük olmuşuz
Bana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygunCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Ellerinize sağlık başarılar dilerim canımBana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygun
Seninki de gerçekten çok güzel görünüyor ben Nane Limon Kabugu nu kovalarsın diye düşünmüştüm zaten bildirim ileBana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygun
Yaaa ne güzel inceleyip oy vermenizCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Arada ki fark ufürükdenSeninki de gerçekten çok güzel görünüyor ben Nane Limon Kabugu nu kovalarsın diye düşünmüştüm zaten bildirim ile
He ya birinci olursan artık bir kaç işimi halledersin CIA naneliArada ki fark ufürükden
6 hislerimi kaybettim iki oğlan çocuğu sahibi olduğumdanHe ya birinci olursan artık birkaç işimi halledersin CIA naneli
Sen üfledin ya ondan Önümüzdeki ay kimi üflesen acabaHe ya birinci olursan artık bir kaç işimi halledersin CIA naneli
Bence hala iyisin6 hislerimi kaybettim iki oğlan çocuğu sahibi olduğumdan
Geçen arabayı kaçırdı büyük
Benim ki 1 senelik söz sonrası olduSen üfledin ya ondan Önümüzdeki ay kimi üflesen acaba
Tabi ki Bilen bilir buranın da üfürükçü başı benimSen üfledin ya ondan Önümüzdeki ay kimi üflesen acaba