- 16 Eylül 2024
- 1.170
- 801
- 34
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.681
Benim dedigim devletteki fiyat canim. Ozelde 15 20 bin civariydi en son ama simdi ne oldu fiyatlari bilmiyorum.Cok degilmis aslnda o cvardaysa
İlk denemede hamile kaldım şükur saglikli 2.5 yaşında 2. Denedik ilk denemede oda oldu ama 8. Haftada kalpleri durdu tek yumurta ikizi çok çok riskli bir gebelik mış sonuça gitti incelendi genetik temiz çıktı sorun yok sagliksiz gebelik bünye sonlandirmiş ara verdik yine başladik nasip olmadi daha kardeş planlıyoruz nasipse de ne sabır kaldi ne derman bende öyle bir umuda kapıldım gidiyorumYasayan cocugun var mi canim yoksa 2 gebeliginde sonlandi mi ? Kac haftalik kaybetmistin genetik test verdiniz mi
Ayy bu gece nobet tutcm sonuc cikana kadr uykum yokYemin ediyorum kendimi gördüm yaklaşık 4-5 aydır not ediyorum ve diyorum ki değişik bir belirti olursa hamileyim ama her seferinde nasıl oluyorsa değişik belirti oluyor ama öyle çıkmıyorum Bu arada senin yerleşme kanaması ve meme ucun varsa bence kesinlikle hamilesin inşallah
Abovv Ozellere simdi hiç yaklaşilmaz kiBenim dedigim devletteki fiyat canim. Ozelde 15 20 bin civariydi en son ama simdi ne oldu fiyatlari bilmiyorum.
Ayrica 3 sene sarti yok aşılama da devlette. Haberin olsun canim
Canım kaçta verdinnnHayirrrBeni siniyo Yaradan bugun
Ben de yatakta senın sonucunu bekliyorumHayirrrBeni siniyo Yaradan bugun
Sağlık ocağında geç düşüyor sanırım ozaman büyük ihtimal yarın sabah çıkarHayirrrBeni siniyo Yaradan bugun
Ay valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yokEn iyisini yapmissin valla. Insanlarin tek derdi birnirine hava atmak. Cidden kendi kendimize yasamak cok daha güzel. Alıştık ya bide rahat rahat oturuyoruz uzaniyoruz rahat giyiniyoruz. Canim istemezse temizligi erteliyorum falan filan. Aman milletle mi ugrascaz..
Benimde ocakta dogum ocaktaİnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim
Sabah 9.30 gibi vermiştimCanım kaçta verdinnn
Ben tüm akrabalardan kactım eşimin atamasıylaa işte. Burda Cat kapı gelenım yok bir kac arkadasm var 1 de komsum ama meraklı akrabalar yok asırı rahata alıştım yazın evime gittiğimde aman Allahım her gün plan program okullar acılsa da kacsakdıyorum eşime diğer eve. 2 ayrı ev ve duzenımız var burası daha iyi sakinlk acısındanAy valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yok
Rabbim yardimcin olsun dogumda canim saglicakla kucagina alirsin inşallahBenimde ocakta dogum ocakta
Aaaa baya da olmuş canm uyksuz kalma alarm kur bak bebiş varsa uyumak lazm dinlenmen lazmSabah 9.30 gibi vermiştim
Amin korkuyorum ilk doğum inşallah sağlıkla kucağıma alayimRabbim yardimcin olsun dogumda canim saglicakla kucagina alirsin inşallah
Diger evin hangi sehirde canimBen tüm akrabalardan kactım eşimin atamasıylaa işte. Burda Cat kapı gelenım yok bir kac arkadasm var 1 de komsum ama meraklı akrabalar yok asırı rahata alıştım yazın evime gittiğimde aman Allahım her gün plan program okullar acılsa da kacsakdıyorum eşime diğer eve. 2 ayrı ev ve duzenımız var burası daha iyi sakinlk acısından
Ozeldemi yapcn devlettmi cnm korkma Rabbim yardim eder.Amin korkuyorum ilk doğum inşallah sağlıkla kucağıma alayim
Ztn gec yatiyorum normldedeAaaa baya da olmuş canm uyksuz kalma alarm kur bak bebiş varsa uyumak lazm dinlenmen lazm
Devlette canim inşaallahOzeldemi yapcn devlettmi cnm korkma Rabbim yardim eder.