Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yasayan cocugun var mi canim yoksa 2 gebeliginde sonlandi mi ? Kac haftalik kaybetmistin genetik test verdiniz mi
İlk denemede hamile kaldım şükur saglikli 2.5 yaşında 2. Denedik ilk denemede oda oldu ama 8. Haftada kalpleri durdu tek yumurta ikizi çok çok riskli bir gebelik mış sonuça gitti incelendi genetik temiz çıktı sorun yok sagliksiz gebelik bünye sonlandirmiş ara verdik yine başladik nasip olmadi daha kardeş planlıyoruz nasipse de ne sabır kaldi ne derman bende öyle bir umuda kapıldım gidiyorum

Ayy bu gece nobet tutcm sonuc cikana kadr uykum yok

Ay valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yok

Ay valla aynen oyle ani biri gelecekmi korkusu yok
Ben tüm akrabalardan kactım eşimin atamasıylaa işte. Burda Cat kapı gelenım yok bir kac arkadasm var 1 de komsum ama meraklı akrabalar yok asırı rahata alıştım yazın evime gittiğimde aman Allahım her gün plan program okullar acılsa da kacsakdıyorum eşime diğer eve. 2 ayrı ev ve duzenımız var burası daha iyi sakinlk acısından

Diger evin hangi sehirde canim

Kızlar bir şey soracapım ben duphaston kullanıyorım ama ilişkimizde oluyor bir zararı varmı bir bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…