Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Seni cok iyi anliyorum benm gorumcem uzakta oldugu halde defalarca bebek istedigimzi soyledigm halde uzuldugumu anlattgm halde gcen telefonda bana yoksa ilacmi kullaniyosun gelin dedi laf agzma geldi ya sabir cektm Buyuk dedim ama baya sinirlendim yani bbegi istyen biri niye korunmk icin hap kullansn bazen cidden siniri aşiyorlar

Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin insanlar böyle soruların sorulmamasının ayıp olduğunu artık idrak edemiyor bende çok istiyorum insanlar soruyor düşünmüyoruz diyorum sonra dönüp senin yaşındayken benim 3 çocuğum vardı diyor sanki çok büyük marifet yakında biz yapmayı bilmiyoruz bir gün gelinde öğretin diyicem

Olmycak yas degil canim Yeterki Rabbmin izni olsunAllah gonlune gore versn hem skma canini cocuklarin varmis en azindan anneliği tatmişsin

Şu hanim hamimcik kişiligimi bozmk istemiyorum ta esimin koyunde bile gelin cocuk yapmak icin neyi bekliyo dmişler ki ben istanbldym dusunun ordan bile mudehale ediyorlar en son dicem sizden onay bekliyorduk dicem o olck Bunlar yuzunden baski altinda hissdyrz ya insanlara ne anlamyrm biz cocuk dogurunca onlar rahatlyck mi ki blemiyorum nie bu dert tasa ,

Kızlar size içimi dökmek istiyorum benim bir eltim var Ekim'de evlendiler. Aile apartmanındayız normalde fakat ben bir süre evimden uzağım sadece yazları gidiyorum. Malum kayınvalidem yeni geldi kızımın doğum gününü kutladık bana inanın en az 200 kişi Instagram ve WhatsApp dahili mesaj attı hiç aklıma gelmeyecek insanlar bile kızımın ne kadar güzel hazırlandığını ne kadar tatlı olduğunu vesaire vesaire klasik kız çocuklarına ettiğimiz iltifatlar . Ki bu söylediğim yanlış anlaşılmasın kızım elhamdülillah önce sağlıklı sonra sarışın Okyanus gözleri olan benim için tabii ki de dünya tatlısı bir kız çocuğu sokakta görenler bile resmini çekmek istiyor Yani sevilmeyecek bir çocuk dahi değil içten içe soğuk tavırlarını seziyordum kızıma karşı yapmacık ama neyse onca insan yazıp doğum günümüzü kutladı ama benim eltim bir mesaj dahi atmadı yazın her şeyi iyi güzelldi bana gelip gidiyordu tabii kaynım da geliyordu çağırıyordu sonrasında ama ben buraya geldiğimden beri tekrar uzağa geldiğimden beri düğünden sonra klasik eltiler gibi değişti Ben ondan büyüğüm ve hep ablalık yaptım Yani hiçbir zaman art niyetle davranmadım o patavatsız dolu laflarıyla hatta birkaç yanlış kelime kullandı bana onu bile görmezden geldim Yeni evlendi dedim cahillik dedim evlilik alanında cahil diye düşündüm ama bu yaptığında bir art niyet aramakta haksız mıyım?

Evet önceden böyle değildi benim leke olurdu aynı gün sökülürdü şimdi uzun sürüyor sizin normalde böyle miydi hep
Benim de aynı sabah görsem akşamına başlardı lekeyle beraber hafif ağrı da olurdu. 3aydır falan ağrı olmadan lekelenme başlıyor 2 3 güne gerçeği geliyor. Bir de eskiye göre de yoğunluğunda ve süresinde azalma var çocuk için ciddileştiğimizden beri bu şekilde başta strest ettim heralde dedim sonra hava değişimi dedim ama sinir bozucu olmaya başladı. Bu ay kontrole gidip reglken bakılan testi mi sorsam diyorum.

21 Aralık 17 Ocak

10 gun deyınce 2. Gun anladım ben canım pardon ozman bı oncekıne gore 10 gunun vardı. Hadi ınsllah erken catlamıssa yerlesmedir. Kafam gitti 4 oluyor dmi
Adetin 12gunu catlama oldu teste gore kuzum 16.gun ve 17.gun kahverengi leke geldi sonra kesildi ondan sonraki gunlerde ztn kasik agrisi filan cektim bir hafta gunden gune bi suru belirti oldu eger pozitif cikarsa buraya gun gun belirtilerimi yazicam basklarina fikir oldun diye inşallah

Üstte msjıma bakın nerdesnzzzz buarada yenı arkadaslar gelmıs sanrm hosgeldnz
Ya eğer kırıldığı gücendiği bir olay yaşanmadıysa aranızda ben ortada bir kıskançlık olabileceğini sezdim. Umarım gerçekten toyluğundandır bize öyle gelmiştir. Siz yine de kendinizi doldurmayıp gözlemleyin boş yere kötü olup tadınızı kaçırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…