- 24 Aralık 2023
- 457
- 124
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.641
Seni cok iyi anliyorum benm gorumcem uzakta oldugu halde defalarca bebek istedigimzi soyledigm halde uzuldugumu anlattgm halde gcen telefonda bana yoksa ilacmi kullaniyosun gelin dedi laf agzma geldi ya sabir cektm Buyuk dedim ama baya sinirlendim yani bbegi istyen biri niye korunmk icin hap kullansnÖyle zaten yanlış anlamadım ben sadece sesimi şuan çıkaramıyorum ailemden uzakta bir şehirdeyim ve ailem hep beni kibar yetiştirdi nasıl diyeyim zatıf değilde insanlara pek böyle cevap veremem ha bende çok istiyorum o ayrı bir durum
Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin insanlar böyle soruların sorulmamasının ayıp olduğunu artık idrak edemiyor bende çok istiyorum insanlar soruyor düşünmüyoruz diyorum sonra dönüp senin yaşındayken benim 3 çocuğum vardı diyor sanki çok büyük marifet yakında biz yapmayı bilmiyoruz bir gün gelinde öğretin diyicemSeni cok iyi anliyorum benm gorumcem uzakta oldugu halde defalarca bebek istedigimzi soyledigm halde uzuldugumu anlattgm halde gcen telefonda bana yoksa ilacmi kullaniyosun gelin dedi laf agzma geldi ya sabir cektm Buyuk dedim ama baya sinirlendim yani bbegi istyen biri niye korunmk icin hap kullansn
Olmycak yas degil canim Yeterki Rabbmin izni olsunBenim yaş 41 canım 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi. Ama amh bakılmadı hiç! Sadece yaşından dolayı yumurta rezervin azalmıştır dediler. Hormon testlerim çok normal çıktı halbuki! Sonra devlette başka doktora gittim 4-5 korunmadan deneyin sonra gelin gebe kalabilirsiniz sonuçta kısır değilsiniz çocuklarınız varmış, 50 yasında kadın gördüm dedi bu ümit verdi açıkçası bakalım ne olacak dediğin gibi allah tan ümit kesilmez
Bu ayı adet bittiği günden itibaren 1 gün arayla değerlendirdik bol bol kuru incir yedik şu ara yumurtlama dönemindeyim
Evet kuzum ama o ancak catlama sandıgından once olduysa olur bence Dr 2gunde olurmu dedı kan vermıssın beklyoruzİlk defa oldu bnde doktr yerlesme olabilir diyince heyecnldm
Şu hanim hamimcik kişiligimi bozmk istemiyorum ta esimin koyunde bile gelin cocuk yapmak icin neyi bekliyo dmişler ki ben istanbldym dusunun ordan bile mudehale ediyorlar en son dicem sizden onay bekliyorduk dicem o olckKimsenin ağzı torba değil ki büzesin insanlar böyle soruların sorulmamasının ayıp olduğunu artık idrak edemiyor bende çok istiyorum insanlar soruyor düşünmüyoruz diyorum sonra dönüp senin yaşındayken benim 3 çocuğum vardı diyor sanki çok büyük marifet yakında biz yapmayı bilmiyoruz bir gün gelinde öğretin diyicem
Ovulasyon testinde catlama olduktan bi kac gun sonra gelmistiEvet kuzum ama o ancak catlama sandıgından once olduysa olur bence Dr 2gunde olurmu dedı kan vermıssın beklyoruz
10 gun deyınce 2. Gun anladım ben canım pardonOvulasyon testinde catlama olduktan bi kac gun sonra gelmisti
Ben de aynı şekilde demirime vitaminlere baktırırken acaba olabilir mi diye beta da istedim sadece hemogram çıkmış bende başka sonuç yok henüzVitaminlere baktrym diye onun icinde vermistm onlar cikmis beta cikmamis
Kafam eltime gttı bugujden beri yaa hesap yapamadım ahhah 4 günmüs evet10 gun deyınce 2. Gun anladım ben canım pardonozman bı oncekıne gore 10 gunun vardı. Hadi ınsllah erken catlamıssa yerlesmedir. Kafam gitti 4 oluyor dmi
Benim de aynı sabah görsem akşamına başlardı lekeyle beraber hafif ağrı da olurdu. 3aydır falan ağrı olmadan lekelenme başlıyor 2 3 güne gerçeği geliyor. Bir de eskiye göre de yoğunluğunda ve süresinde azalma varEvet önceden böyle değildi benim leke olurdu aynı gün sökülürdü şimdi uzun sürüyor sizin normalde böyle miydi hep
Sen sabah mi verdin canimBen de aynı şekilde demirime vitaminlere baktırırken acaba olabilir mi diye beta da istedim sadece hemogram çıkmış bende başka sonuç yok henüz
Çok şükür tattım ama şimdi ortak meyve istiyoruz çocuklarda büyüdü nasıl olur bilmiyorum bu yaştan sonraOlmycak yas degil canim Yeterki Rabbmin izni olsunAllah gonlune gore versn hem skma canini cocuklarin varmis en azindan anneliği tatmişsin
Canım sen vücut ısısı hakkında bilgi sahibiydin sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Nasıl değerlendiriyorduk?Üstte msjıma bakın nerdesnzzzz buarada yenı arkadaslar gelmıs sanrm hosgeldnz
21 Aralık 17 Ocak
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @Freyja93 24 Kasım 25 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık N n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak F freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak
Adetin 12gunu catlama oldu teste gore kuzum 16.gun ve 17.gun kahverengi leke geldi sonra kesildi ondan sonraki gunlerde ztn kasik agrisi filan cektim bir hafta gunden gune bi suru belirti oldu eger pozitif cikarsa buraya gun gun belirtilerimi yazicam basklarina fikir oldun diye inşallah10 gun deyınce 2. Gun anladım ben canım pardonozman bı oncekıne gore 10 gunun vardı. Hadi ınsllah erken catlamıssa yerlesmedir. Kafam gitti 4 oluyor dmi
Olur olur insallahÇok şükür tattım ama şimdi ortak meyve istiyoruz çocuklarda büyüdü nasıl olur bilmiyorum bu yaştan sonra
Ya eğer kırıldığı gücendiği bir olay yaşanmadıysa aranızda ben ortada bir kıskançlık olabileceğini sezdim. Umarım gerçekten toyluğundandır bize öyle gelmiştir. Siz yine de kendinizi doldurmayıp gözlemleyin boş yere kötü olup tadınızı kaçırmayınÜstte msjıma bakın nerdesnzzzz buarada yenı arkadaslar gelmıs sanrm hosgeldnz