Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet bir de istediğini bilince daha çok yarasını deşiyorlar insanların çok canım yanıyor

Hayır aksine hep abla gibi davranıyorum en son bı ev kazası yaşadıgımda aradı. Gecms olsn vs ama klasik yüzü gülüp laflaro sokan biri. Cok sonra jetonlar düşüyor bende. Yani taşlar yerine oturuyor ama bu yaptığı gerçekten olmaması gereken bir şey. Bir yenge olarak arayıp kutlaması gerekiyordu bırak aramayı mesaj ble atmadı. sadece WhatsApp durumunda kalp attı resmen kıskançlık yapıyor evet ben ondan 7 yıl önce evlendim neredeyse fakat hala ama hala evimin tarzı farklıdır aşırı kıskanmıstı geldıgı gb evını ovmeler fln basitce hareketler. Yani hepsini yuttum Ama bu yaptığına içerledim küçücük kızım bile farkında aramadı beni dedi

Canım sen vücut ısısı hakkında bilgi sahibiydin sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Nasıl değerlendiriyorduk?
Vucut ısıısı her sbah aynı saatte ölçülür yumurtlama olduğunda LH pik zamanı EN DÜĞÜKTEDİR ISI. sonrasında takıp eden 3 gun ısı yuksekse catlamıs demektır. Tek tez avantajı yumurtlama olduktan sonra ısı artar artar ısı oncesı ılskıler olmalıdır. Ortalama ovulasyon günlerini ve ısıyı anlamak için birkaç ay takip etmen yeterli

Ya eltiler genelde iyi anlaşsada içten içe hep kiyaslama yaparlar kendileryle ben cevremde oyle gordum tabi iyi niyetli olanlarda vardr bişey diyemem ... Evanora
Evet öyle yapıyor canım Yani resmen bunu seziyorum Aslında bunu yapması gereken kişi benim dışarıdan bakınca Çünkü ilk gelin benim genelde ikinci kıskanılır. Ama ben evını cok hegendgmı de dıle getrdım. Hatta bızım evımız yenılenmsto onunkını de yenıledıler çok konuda fikir verdim yardımcı oldum gittim en güzel hediyelerden birini aldım her konuda düşündüm manevi olarak da yanında oldum. Bana yapılmayan bazı detayları ona yaptılar yine kıskançlık yapmadım mutlu oldum. Karşılığında beklediğim tek şey Dünya tatlısı kızıma karşı sevgi ama onu bile vermedi. İhtiyacım var mı yok. Sadece kayınvalidem n bunu duymsı lazm ozma n rahtlıcam...

Aman Boşver en guzeli gorumcelerin ve eltilerin uzakta olani benimkiler uzaktayken bile benim adamin ayarini bozuyorlar yakinda olsam beni çiğ çiğ yerler

Aman Boşver en guzeli gorumcelerin ve eltilerin uzakta olani benimkiler uzaktayken bile benim adamin ayarini bozuyorlar yakinda olsam beni çiğ çiğ yerler
Biz uzaktayız ıste çokk. Ama 1.5 yıl sonra evime dönecgım onun Evalt katımda suan. Ben evımı kapadım esyalarım vs hersey duruyor evimizde. yazları gdyruz ve okul tatıllerinde. Yani bir buçuk yıl sonra kürkçü dükkanına döneceğiz tamamen. bakalım o zaman nasıl olacak

Böyle şeylere önem vermeyen biri olabilir mi? Özel günlerde aramam ve beni de aramazlar kutlama sevmem çok anlam yüklemem belki benim gibi biridir.. sevdiklerime sürekli bir şeyler götürürüm mutlaka sevdiğimi hissettiririm ancak özel günler benim için bir anlam ifade etmiyor yapmacık geliyor. Yani kötü niyetli olmadan sadece kutlamamış olabilir canınızı buna sıkmayın

Uyy Allah yardimcin olsun bacim o zman
benim esimde diyor gidelim memlekette yasayalm aman aman burda iyiyim ben diyorum uzktyken dertleri bitmiyo yakinda olsa bn adamla hergun boks maci yaparim kavga gurultu

Kuzum pardon ben yanls anlamam yanı bana göre erken gebelik belrtisi yok. Sadcee yerlesme kanaması meme ucu artk benı varmı yaaa pskoljısne sokra cnku dgerlerı hep progesteron yuzunden

Özel günleri önemsiyor baskalarına karşı tutumlarını gördüm cok 1 yıldır canm. Malesef bilerek yaptı cok bellı. Ve vermek istediği mesaj şu ki ben senin çocuğunu önemsemiyorum sadece konu bu değil yani benim suratıma bakıp biz bir hafta 10 günlük tatillerde uçakla gidiyoruz evimize ve arabamız burada kaldığı için kayınpederin arabasını kullanıyorum yani benim suratıma bakıp Ekim ayında dedik ki daha Yeni evlenmişti bir günlük evliydi abla ocakta arabayla gelin Ben dolmuşla gitmek zorunda kalıyorum bir yerlere bakar mısın Yani bunun gibi daha çok saçma sapan yap lafalr hadsızlk

Kuzum pardon ben yanls anlamam yanı bana göre erken gebelik belrtisi yok. Sadcee yerlesme kanaması meme ucu artk benı varmı yaaa pskoljısne sokra cnku dgerlerı hep progesteron yuzunden
kiz ondanda cektim bi kac gun gogus uclarim felaket agridi iki gundr de tiksinti geldi yumrutadan filan midem bulandi eger negatif cikarsa en azndan hrseyi tek tek kaydettim onumzdeki ay ayni seyler olursa kndimi dinlemem

Uyy Allah yardimcin olsun bacim o zman
benim esimde diyor gidelim memlekette yasayalm aman aman burda iyiyim ben diyorum uzktyken dertleri bitmiyo yakinda olsa bn adamla hergun boks maci yaparim kavga gurultu
Biz 6bck yıl evımzdeydk aıle apartmanı canm. Eşim aniden atandı sınava calsmadan girdi hop devlete gectı özelden . Öğretmen olduıgu ıcım enaz 3 yıl buradayız ıste evımız var kurulu düzen var herseyım orada kaşıgıma kadar . Yuvamı cok özlüyorum mecbur döneceğiz

kiz ondanda cektim bi kac gun gogus uclarim felaket agridi iki gundr de tiksinti geldi yumrutadan filan midem bulandi eger negatif cikarsa en azndan hrseyi tek tek kaydettim onumzdeki ay ayni seyler olursa kndimi dinlemem
Yemin ediyorum kendimi gördüm yaklaşık 4-5 aydır not ediyorum ve diyorum ki değişik bir belirti olursa hamileyim ama her seferinde nasıl oluyorsa değişik belirti oluyor ama öyle çıkmıyorum Bu arada senin yerleşme kanaması ve meme ucun varsa bence kesinlikle hamilesin inşallah

O zaman seni kıskanıyor kesin. Ve yaptığı arabayla gelin lafı çok terbiyesizce. O zaman kendine araba alsın kayınpederinin arabasını kendininmiş gibi sana laf söylüyor.. Mesafe koy yani sohbet et kavga etme ancak sana bunu söyleyecek kadar samimiyet kurma. Böyle insanlar yaklaştıkça laflarıyla üzmeye çalışır insanı maalesef. Sabır diliyorum

Aynen oyle hic umrumda degil evlendigimden beri gosteris meraklisi kimseyi evime cagirmadim kendim de gitmedim. Cekirdem ailemle mutluyum
En iyisini yapmissin valla. Insanlarin tek derdi birnirine hava atmak. Cidden kendi kendimize yasamak cok daha güzel. Alıştık ya bide rahat rahat oturuyoruz uzaniyoruz rahat giyiniyoruz. Canim istemezse temizligi erteliyorum falan filan. Aman milletle mi ugrascaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…