Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çok saol ben de gideyim en iyisi, kaçıncı günü istemişlerdi testi ben de denk getirmeye çalışayım. 3. Gün falan diye duymuştm ama zaten benim 4.güne pek kalmıyor

Kan testini ne zaman verdiniz? İdrar testleri ne zaman 3 tane pozitif çıktı? En kesin olan sonuç her daim kan testleridir.

Kızlar bir şey soracapım ben duphaston kullanıyorım ama ilişkimizde oluyor bir zararı varmı bir bilgisi olan var mı
Dupastonun ilişkiye herhangi bi zararı yoktur. Progesteron hormonudur, adet olamamışsanız sökülmesi için verilir, gebeyseniz düşük önlemesi için verilir, gebelik hazırlığındaysanız gebeliğin risksiz tutunması için verilir. Doktor kontrolüyle kullanılması gerekir bi de.

Bugün müydü regl gününüz? Gecikme var mı? Birde testler hangi marka resim bakabilir miyim

Kan testini ne zaman verdiniz? İdrar testleri ne zaman 3 tane pozitif çıktı? En kesin olan sonuç her daim kan testleridir.
Bugün verdim sabahtan. Dün gece olmam gerekirdi hala olmadım. İdrar testleri biri 9 gün önce biri 5 diğeri de 3 4 gün önce 2 erken gebelik 1 tane normal kaset. Bu sabahki kan da negatif verdi 1.20 ile. Normalde adet gecikmem olmaz o yüzden biraz değişik oldu bu ay şaşırdım ne yorum yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…