- 2 Aralık 2024
- 723
- 311
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.721
Tablo nasıl bence 0. 10 derece anca oynarHmm ben aynı saatte ölçmedim olmadı o zaman dimi?
Uyanır uyanmaz ölctn muHmm ben aynı saatte ölçmedim olmadı o zaman dimi?
Ayy inşallah canım ağzın bal yedinOlur olur insallah
Canım bu soruyu başka bir konuda görmüştüm bi incele istersen belki faydası olurKızlar bi bakar mısnız
Sorum çıkmamış heralde ben duphaston kullanıyorum ama ilişkim de oluyor bir zararı var mı sizceNoldu canım?
11. Gün 36.04Tablo nasıl bence 0. 10 derece anca oynar
Teşekkür ederimCanım bu soruyu başka bir konuda görmüştüm bi incele istersen belki faydası olurGebeliğe Hazırlık - Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği
Şuanda ısım düşük adette kactı o onemlı senin bence pike yakındır cnm11. Gün 36.04
12. Gün 36.03
13. Gün 36.02
EvetAyy inşallah canım ağzın bal yedinSen kan testi mi verdin?
Çok saol ben de gideyim en iyisi, kaçıncı günü istemişlerdi testi ben de denk getirmeye çalışayım. 3. Gün falan diye duymuştm ama zaten benim 4.güne pek kalmıyorEvet ya benimde tamamen aynı normalde daha sancılı geçerdi ve daha yoğun uzun olurdu şimdi kanama az oluyor geçen ay hormon testi verdim ben tiroidlerimde sıkıntı çıktı ilaç kullanıyorum bence gidip yaptır sende bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
Adette ölçmedim kiŞuanda ısım düşük adette kactı o onemlı senin bence pike yakındır cnm
Eee sonuççççç???
Dr mu verdi ilacı?Sorum çıkmamış heralde ben duphaston kullanıyorum ama ilişkim de oluyor bir zararı var mı sizce
Hayır o doğum kontrol hapı verdi ama ben bebek istediğim için onu değil bunu aldımDr mu verdi ilacı?
Aynı saatte olması gerektiğini bilmiyordum ve sabahlarıUyanır uyanmaz ölctn mu
Kızlar iyi geceler,
bir umuttur yaşamak deyip bir soru soracağım. Cahilliğime veriverin bu kızkardeşinizi
Şimdi benim bugün kan testi 1.20 negatif çıktı ya ve ben hala adet olmadım ya bir de üzerine şu kahrolası testlerde 3 tane pozitifi gördüm ya (ablamın da 3 tane oğlu var 4. Ye hamile olmasa bişi çıkmaz diyor testlerde bilemiyorum da yine de ) acaba diyorum sizce hala daha adet olmadığım halde bi umut var mıdır geç döllenme mümkün olabiliyor mu bu gibi durumlarda ne dersiniz ? Bilginize ve fikrinize ihtiyacım var da
Kan testini ne zaman verdiniz? İdrar testleri ne zaman 3 tane pozitif çıktı? En kesin olan sonuç her daim kan testleridir.Kızlar iyi geceler,
bir umuttur yaşamak deyip bir soru soracağım. Cahilliğime veriverin bu kızkardeşinizi
Şimdi benim bugün kan testi 1.20 negatif çıktı ya ve ben hala adet olmadım ya bir de üzerine şu kahrolası testlerde 3 tane pozitifi gördüm ya (ablamın da 3 tane oğlu var 4. Ye hamile olmasa bişi çıkmaz diyor testlerde bilemiyorum da yine de ) acaba diyorum sizce hala daha adet olmadığım halde bi umut var mıdır geç döllenme mümkün olabiliyor mu bu gibi durumlarda ne dersiniz ? Bilginize ve fikrinize ihtiyacım var da
Dupastonun ilişkiye herhangi bi zararı yoktur. Progesteron hormonudur, adet olamamışsanız sökülmesi için verilir, gebeyseniz düşük önlemesi için verilir, gebelik hazırlığındaysanız gebeliğin risksiz tutunması için verilir. Doktor kontrolüyle kullanılması gerekir bi de.Kızlar bir şey soracapım ben duphaston kullanıyorım ama ilişkimizde oluyor bir zararı varmı bir bilgisi olan var mı
Bugün müydü regl gününüz? Gecikme var mı? Birde testler hangi marka resim bakabilir miyimKızlar iyi geceler,
Bugün verdim sabahtan. Dün gece olmam gerekirdi hala olmadım. İdrar testleri biri 9 gün önce biri 5 diğeri de 3 4 gün önce 2 erken gebelik 1 tane normal kaset. Bu sabahki kan da negatif verdi 1.20 ile. Normalde adet gecikmem olmaz o yüzden biraz değişik oldu bu ay şaşırdım ne yorum yapacağımı şaşırdımKan testini ne zaman verdiniz? İdrar testleri ne zaman 3 tane pozitif çıktı? En kesin olan sonuç her daim kan testleridir.