- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.621
Kızlar bu vücut ısı ölçmeyi nasıl yapıyorsunuz? Ve değerlendirmesi nasıl yapılıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum anlamadım normalde regl olunca hemen devamı gelir sürekli tuvalete gidiyorum devamı varmı diye.. iben yurtdışında yaşıyorum burdaki testler yine iyi, bu zamana kadar hayalet çizgi bile çıkmadı bende beklemedeyimİdrar testlerine güven kalmadı ya artık en mantıklısı kan vermek yerleşme kanaması olmasın
Yok artik 4 aylik evlilikte cocuk aklimin ucunden gecmedi. 30 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim da 2 aydir bu dusunce olusmaya basladi. Ben o zaman öleyim. Boyle sacmalik mi olur Allah askina. Kendine gel guzelim 4 aylik evlilikte cocuk bile risk once evine duzenine esine alisman lazim.4 aylık evliyim
Aynen oyle hic umrumda degil evlendigimden beri gosteris meraklisi kimseyi evime cagirmadim kendim de gitmedim. Cekirdem ailemle mutluyumVallahi mutluyduk. Su c.vid doneminden sonra zaten misafirlikler falan da bitti eskiden misafirlikler bir cay koy geliyorum dan ibaretti simdi insanlar şov yapacaz diye bin tane çeşit yapıyor ben kimseye misafirlige de gitmiyorum. Bu yarisa girmek istemedigim icin kimseyi davet de etmiyorum az insanla görüşünce cok fazla soran insana maruz da kalmiyorum. Uc bes soran var tabi yine ama ben yeni kürtaj oldum ya artik onlar da sormaz.
Zaten olumsuz negatif enerjisi düşük insanlarla sohbeti de sevmem muhattap da olmam. Kendi kabugumda iyiyim ben kimse beni ellemesin hele
Benim yumurtlama değişiyor çünkü. Bazen erken bazen biraz geç oluyorSenin regl günün her ay değişiyor sanırım en son 7 aralıktı ikimizin çok kısa sürüyor senin arası anlaşılan yumurtlama değerlendirme yaptıysan güzel şeyler olablir evet his beslememek daha mantıklı gerçekten akışına bırakmak
KuzumKizlar beklenen adet gunume 10gun kala benim iki gun az az lekele gelmisti kahverengi doktr yerlsme olabilr dedi ama Cok erken degilmi sizce
İnşallah yoksa bu gece uyku uyuyamam
Kuzum adete 10kala yerlesme olur mu yumırtlama kanaması olablr benm dha once 2 kere oldu o kanama ovulasyon günlerinde. Ama ayrı konu olarak umarım gebelık vardır senin,Kizlar beklenen adet gunume 10gun kala benim iki gun az az lekele gelmisti kahverengi doktr yerlsme olabilr dedi ama Cok erken degilmi sizce
İnşallah yoksa bu gece uyku uyuyamam
Haklısınız sağ olunYok artik 4 aylik evlilikte cocuk aklimin ucunden gecmedi. 30 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim da 2 aydir bu dusunce olusmaya basladi. Ben o zaman öleyim. Boyle sacmalik mi olur Allah askina. Kendine gel guzelim 4 aylik evlilikte cocuk bile risk once evine duzenine esine alisman lazim.
Çok iyi canım hiç endişelenme inşallah pcos da yoktur ama eğer varsa da artık çok şükür herşeyin. Çaresi varBaşlarda evet ama şuan aştım
E manıza bazı hastahanelerin sonuçları düşmüyor ama siz Yine de bi sorunOzel laborotuarda yaptrmişti cikti olarak almadi ama e nabzda varmidr blmyrm
Of gerçekten benim de lekelenmeyle başlıyor içten içe acaba mı diyorum kaç aydır sonuç aynı. Bu ay bi kaç gün gecikmem olunca heycanlanmıştım geldi yine lekeler beni sinir etmeyeSanırım regl oldum iki aydır erken regl oluyorum pcosum şaşırtıcı benim için doktora gidip yumurta takibi yapıp ilaç kıllanmak istiycektim ovulsayonda pil göremiyorum 2 aydır ve son 3 aydır lekelenme ile 2-3 gün sürüyor sonra regl başlıyor tabi ben bu lekeleri önce bi yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum şuan olduğu gibi
İlk defa oldu bnde doktr yerlesme olabilir diyince heyecnldmKuzum
Kuzum adete 10kala yerlesme olur mu yumırtlama kanaması olablr benm dha once 2 kere oldu o kanama ovulasyon günlerinde. Ama ayrı konu olarak umarım gebelık vardır senin,
Olur cnmE manıza bazı hastahanelerin sonuçları düşmüyor ama siz Yine de bi sorun
Ya anladım canımhayırlsı olsun en güzeli olsun daBenim yumurtlama değişiyor çünkü. Bazen erken bazen biraz geç oluyor
Çörekotudan sonraki ay erken oluyor yumurtlama. Düzenliyo demek ki.
Değerlendirme oldu az da olsa bakalım pek sanmasam da
Bende pek yerleşme kanamasını bilmiyorum ama duyuyorum burda işteBilmiyorum anlamadım normalde regl olunca hemen devamı gelir sürekli tuvalete gidiyorum devamı varmı diye.. iben yurtdışında yaşıyorum burdaki testler yine iyi, bu zamana kadar hayalet çizgi bile çıkmadı bende beklemedeyim
Sakin yanlis anlama senin icin soyluyorum canim daha yolun cok basindasin seni bu psikolojiye sokanlar utansin. Cok yazikHaklısınız sağ olun
Öyle ama sanmıyorum pcos olduğunu benim yıllardır beslenme düzensizliğim var zayıf bir yapım varÇok iyi canım hiç endişelenme inşallah pcos da yoktur ama eğer varsa da artık çok şükür herşeyin. Çaresi var
Öyle zaten yanlış anlamadım ben sadece sesimi şuan çıkaramıyorum ailemden uzakta bir şehirdeyim ve ailem hep beni kibar yetiştirdi nasıl diyeyim zatıf değilde insanlara pek böyle cevap veremem ha bende çok istiyorum o ayrı bir durumSakin yanlis anlama senin icin soyluyorum canim daha yolun cok basindasin seni bu psikolojiye sokanlar utansin. Cok yazik
Cok degilmis aslnda o cvardaysaDevlette yaptirdim canim ben. Özelde de yaptırabilirsin. Karar sana kalmis. Ayrica 3 yil sarti da yok. Ben 2 yillik evli iken yaptirdim ilk. Özelde de ekstra maliyet cikariyorlar devlette de para odeniyor da 550 600 tl gibi birsey
Vitaminlere baktrym diye onun icinde vermistm onlar cikmis beta cikmamisSağlık ocağında ertesi gün çıkıyor genelde sonuçlar canım ben de bugün kan verdim bekliyorum ama henüz yok yarın çıkacak muhtemelen
Evet önceden böyle değildi benim leke olurdu aynı gün sökülürdü şimdi uzun sürüyor sizin normalde böyle miydi hepOf gerçekten benim de lekelenmeyle başlıyor içten içe acaba mı diyorum kaç aydır sonuç aynı. Bu ay bi kaç gün gecikmem olunca heycanlanmıştım geldi yine lekeler beni sinir etmeye