- 23 Şubat 2019
- 144
- 45
- 33
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.521
Yorumları okuyamadım hepsini hamilemisiniz. Kaçıncı günde ogrendinizMide ekşimesi sıcak basması ağızda metalik tat bide sürekli acıkma olmuştu bende
Aynen işte cok olumsuz baslıklara odanmak yerıne daha cok kafa dagıtmak ıcın bırbırımızle pozitif konusma taraftarıyım ben :) hatırlamam mı çok güzeldi D: mutluyduk tabi. artık insanlar da ama bırılerının mutsuzluğundan haz alıyor. kımseye fırsat vermemek ıcın kıçı hep dik tutmak lazım. önce kendımızı sevcez bızı ne mutlu edıyosa ona yöneleceğiz, olumsuz etkıleyen bır arkadas ortam mı var kaççç, ben artık cocukla alakalı konu acılınca da cok rahat terslıyorum soranı cunku kımsenın haddıne olan bır soru degıl zaten soran dusunsun ben bu ayıbı neden yaptım dıye. bence cok ayıp bısey cunkuAynen yaa gercekten her ruzgardan nemlenir oluyor insan bu surecte. Bazen forum da bana iyi gelmiyor. Benzer durumdaki birini okuyorum hikayesi kötü mesela hemen etkileniyorum. Dedigin gibi o enerjiyi cekiyoruz üstümüze.
Eskiden flash tv vardi hatirlar mısın bilmem hayat ne guzeldi orda he gun halay cekilir komik haberler falan olurdu keske o yıllardaki gibi olsa hayat. Valla o dalga gectigimiz donemlere dönmek isterdimiyice stres topuna döndük büyüdükçe
canım herkesın surecı farklı ama bak daha 4 ay oldu dıyosun deneyelı buna yıllarını veren ınsanlar var, her evlılıgın dınamıgı de farklı, kendını kımseyle kıyaslama bu senı hayatın boyunca mutsuz edecek bır dusunce seklıÖyle tabi. Allah herkese nasip etsin 4 ay oldu ben deneyeli benimle düğüne olan herkesin bebişi oldu inşallah bu ay yine olur duphaston kullanıyorum inşallah işe yarar inşallah bir tane bebiş tutar yada en azından ilaç onunda regl olurum
Sürekli bir sorununuz mu var deyip duruyorlar çok dolu kafam offffcanım herkesın surecı farklı ama bak daha 4 ay oldu dıyosun deneyelı buna yıllarını veren ınsanlar var, her evlılıgın dınamıgı de farklı, kendını kımseyle kıyaslama bu senı hayatın boyunca mutsuz edecek bır dusunce seklı
Kızlar ben 10 gün önce ztn gecikmemde pik görmüştüm ama terler negatif şimdi yine pike yakın ne anlama gelebilir bu kafam karıştı artık
Yani inşallah pozitife döner tabi bugün yapmadım ama yarın doktora gideceğim zaten genel kontrol için bende hiç belirti yokKesin sonuç mu acaba? 14 yumurtlama için ters erken olabilir belki? Adeti beklemekte fayda var diye düşünüyorum ben ay sonunu bekleyeceğim test için.
Onlarla olabildiğince görüşmeyin mesafenizi koruyun. Yakında hamile kaldığınızda cevaplarını da verirsiniz, demek ki sorunumuz yokmuş demi diye laf arasına sıkıştırın. Bişey derdim ama bam yemekten korkuyorum neyse anladınız siz :)Sürekli bir sorununuz mu var deyip duruyorlar çok dolu kafam offff
4 aylık evlilikte kim sorar bunu yani çoğu kişi senelerce çocuk düşünmüyor 4 çok kısa bir süre ilk aydan hamile kalan kişi sayısı çok azdırSürekli bir sorununuz mu var deyip duruyorlar çok dolu kafam offff
Allah seni kız anladım benOnlarla olabildiğince görüşmeyin mesafenizi koruyun. Yakında hamile kaldığınızda cevaplarını da verirsiniz, demek ki sorunumuz yokmuş demi diye laf arasına sıkıştırın. Bişey derdim ama bam yemekten korkuyorum neyse anladınız siz :
Bende onu düşünüyorum sürekli bir sorunummu var diye Allah kimseyi ailesinden uzakta bırakmasın kimseye laf dert anlatılmıyor4 aylık evlilikte kim sorar bunu yani çoğu kişi senelerce çocuk düşünmüyor 4 çok kısa bir süre ilk aydan hamile kalan kişi sayısı çok azdır
Canım pozitif bu. Ne zaman yaptın?
Bu ovülasyon testi galiba pik dedi çünküCanım pozitif bu. Ne zaman yaptın?
Bak göreceksin Allah büyük hamiş de kalacaksın bebeğini kucağına da alacaksın ama işte o zamanlar gelince bu kötü insanların seni üzdüklerini unutma ağızlarının payını verirsin o zaman. Hem şimdi bile vermelisin, kimene ya öyle bi şey nasıl söyler size, sanane benim hayatım de geç üzme kendini sakın sakınAllah seni kız anladım ben
Aaa ben kaçırmışın orayı canım. Bu arada sen daha çok çok yeni evlisin. Kim bu hadsiz soruları sorup seni bu kadar strese sokuyor. Ben 8 yıldır evliyim ve daha yeni deniyorum. Daha önce soranlara sen bakacaksan doğurayım diyordum susuyorlardıBu ovülasyon testi galiba pik dedi çünkü
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Bak göreceksin Allah büyük hamiş de kalacaksın bebeğini kucağına da alacaksın ama işte o zamanlar gelince bu kötü insanların seni üzdüklerini unutma ağızlarının payını verirsin o zaman. Hem şimdi bile vermelisin, kimene ya öyle bi şey nasıl söyler size, sanane benim hayatım de geç üzme kendini sakın sakın
Bddbdnsb ya ben öyle diyemiyorum niye bilmiyorum öyle anlarda kal geliyorAaa ben kaçırmışın orayı canım. Bu arada sen daha çok çok yeni evlisin. Kim bu hadsiz soruları sorup seni bu kadar strese sokuyor. Ben 8 yıldır evliyim ve daha yeni deniyorum. Daha önce soranlara sen bakacaksan doğurayım diyordum susuyorlardı
Canım pozitif bu. Ne zaman yaptın?yaptığım gibi attım şimdi size ovulasyon testi bu ama ben ztn pik görüp değerlendirmiştim normal gebelik testlerim negatif