- 5 Mayıs 2018
- 14
- 21
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.601
Gebeyken mi ilaç kullanmışsınızKızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Evet ama herhangi bi etkisi olmaz dedi doktorGebeyken mi ilaç kullanmışsınız
İyi bari çok şükür sağlıkla gelsin inşallah miniğinizEvet ama herhangi bi etkisi olmaz dedi doktor
Amiiinnİyi bari çok şükür sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz
Rabbim yar yardımcınız olsn güzel hayırlı sonuç almayı nasip etsnHerkese merhaba. Sabahtan beri bu topikte yazilanlarin hepsini okudum. Ne guzel cogunluk pozitif sonuclar almis. Okudukca cok mutlu oldum. Benim de transferimin 6. gunu bu gun. 2 tane besinci gun embriyosu transfer edildi. Yasim 38, test gunum haftaya persembe. Heyecanla bekliyorum. Lutfen benim icin de dua edin. Umarim hepomiz bebeklerimoze en kisa surede kavusuruz.
AmiinRabbim yar yardımcınız olsn güzel hayırlı sonuç almayı nasip etsn
Canım tebrik ederim ne güzel olmuş öyle sağlıkla ilerler insaallah ❤Kızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Tebrik ederim cnm saglıcakla kucakla inşallah.Kızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Sizin adiniza cok sevindim. Insallah rabbim bana ve bekleyen herkese bu mutlulugu nasip etsinKızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Ya teşekkür ederimCanım tebrik ederim ne güzel olmuş öyle sağlıkla ilerler insaallah ❤
Üstüne görme olayı olmuş canm.bn zaten tüp bebeğe başlicaz die bu ayı çok değerlendrmedim adet başlayınca tedavi için gittik ama herşey normaldi 1hafta iğneleri kullanıp kontrole gidince yumurtalara bakarken keseyi de gördükTebrik ederim cnm saglıcakla kucakla inşallah.
Ben anlayamadım tam olarak gebelik ne zmn olusmus? adetin 2.günü tedavi baslanıyor
Tedaviye baslamadan once mi gebelik varmıs üstüne gorme mi olmus. Birde tedavi ye baslamadan once hormon testleri yapılıyor yine orada belli olurdu, kafam durdu gercekten ☺
Gercekten cok ilginç olmus tam bir mucizeÜstüne görme olayı olmuş canm.bn zaten tüp bebeğe başlicaz die bu ayı çok değerlendrmedim adet başlayınca tedavi için gittik ama herşey normaldi 1hafta iğneleri kullanıp kontrole gidince yumurtalara bakarken keseyi de gördük
Teşekkür ederim gerçekten öyle olduGercekten cok ilginç olmus tam bir mucize
Tebrik ederim tekrardan
Amin cnm sagol. Bildigin aktif adet kanaman oldu değil mi? Adet günü lh e2 progestoron testi yapılmadı mı sana onlar da az cok belli olurdu sankiTeşekkür ederim gerçekten öyle oldurabbim herkese bu sevinci kat kat yaşatsn
Yaa bu çok çok güzel bir haber amaKızlar Bnde ilkdwfa bu Ay tüp bebeğe başlayanlardanm. 1haftalık iğne kullanım sonucu bugün kontrole gittim .yumurtalarım tam istenilen gbi olmamş ama gebe olduğumu öğrendim şaka gbihala şoklardaym.bu sayfa bana öyle iyi geldi ki bnde bi güzel bi haber verim dedim.❤❤rabbim burdaki herekes bu güzel haberi almayı nasip etsin
Umarım sımsıkı tutunmuşlardır sana.Herkese merhaba. Sabahtan beri bu topikte yazilanlarin hepsini okudum. Ne guzel cogunluk pozitif sonuclar almis. Okudukca cok mutlu oldum. Benim de transferimin 6. gunu bu gun. 2 tane besinci gun embriyosu transfer edildi. Yasim 38, test gunum haftaya persembe. Heyecanla bekliyorum. Lutfen benim icin de dua edin. Umarim hepomiz bebeklerimoze en kisa surede kavusuruz.