Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Maşallah canım Allah tamamıni nasip etsin 🤲
Amin canım inşallah sende bence kafana takma hem 2 gün değil hemde farklı yerlede yaptırmışsın. Önceden ne kadar fark olabilir ki derdim geçen ay transfer iptal olduğunda bakılan progesteron hormonunda iki farklı hastaneden iki farklı sonuç aldım . O yüzden içini rahat tut:)

Amin canım inşallah sende bence kafana takma hem 2 gün değil hemde farklı yerlede yaptırmışsın. Önceden ne kadar fark olabilir ki derdim geçen ay transfer iptal olduğunda bakılan progesteron hormonunda iki farklı hastaneden iki farklı sonuç aldım . O yüzden içini rahat tut:)
Valla zaten yattım hiç bir şey yapmadılar hiç gitmeyeydim de 2 günde 1 kan verip kendi doktoruma gideydim neyse hayırlısı artık 🤲

12 Aralıkta oldu. Cumartesi günü keseyi görmek için çağırdı doktor. Ben çok erken olduğunu düşünüyorum ama bakalım 🤔
Benim de 14 aralık iki gün sonra senden. Değerin 1500ü geçerse görünme ihtimali var diyolar inşallah görürsün 🤗 ben de bugün kan verdim bakalım doktorum ne diyecek değere

Estrofem sabah akşam 2 şer tane, jel sabah ve aksam, pregesteron iğne her sabah, kan sulandırıcı iğne her akşam, ve vitaminler içimiz dışımız ilaç igne oldu tek sağlıkla ilerlesin de herşeye katlanırız
Ben daha farklı kullanıyorum,
Estrofem sabah akşam 1
Crione jel sabah akşam
Oksapar 1
Coraspin 1
Progestan iğne 3 günde 1 (2 ampul)

X