-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.641
Çok bilmemekle beraber normal bana göre. Doktorunu arasaydin keskeYok mu kimseler
Canım benim bildiğim iki kat oluyo yani 50 daha eklemen lazım bence iyiHiç kafam yerinde değil doktor iyi dedi fakat yorumlara baktım en az %60 artış diyorlar bende 50 civarı artış var 95 den 140 a çıktı
Öyle 1 kat oluyor 2 kat olunca 190 civarı olması lazımdıCanım benim bildiğim iki kat oluyo yani 50 daha eklemen lazım bence iyi
Doktoruna sordunmu kaçıncı gündesin ? Aynı saatlerde yaptırmak lazım aynı saate mi verdin kanıÖyle 1 kat oluyor 2 kat olunca 190 civarı olması lazımdı
Doktorum herşey iyi dedi , evet aynı saat ve aynı yerDoktoruna sordunmu kaçıncı gündesin ? Aynı saatlerde yaptırmak lazım aynı saate mi verdin kanı
Doktorum herşey iyi dedi , evet aynı saat ve aynı yer
11.gün şuan dün vermiştim kanDoktoruna sordunmu kaçıncı gündesin ? Aynı saatlerde yaptırmak lazım aynı saate mi verdin kanı
Ozaman kafana takma canım11.gün şuan dün vermiştim kan
Canım 10. gün degeri olarak çok iyi 8.gün yatırmasaydın kafan karışmış olmayacaktı şöyle düşün doktorlar direkt 10.gunden itibaren istiyor demek ki onceki degerler kafa karıştırmasın diye boyle yapıyorlar sen yarin yine yap bu defa katlanacak gör bak içini ferah tut stres yapmaDoktorum herşey iyi dedi , evet aynı saat ve aynı yer
Slm arkadaslar transferimin 8. Gunu boyle cikti birdaha da denemeye korktum yarin kan testi gunum umarim pozitif olur oda. Aranizda boyle silik cikip sorun yasayan oldumu?
Çok mantıklıCanım 10. gün degeri olarak çok iyi 8.gün yatırmasaydın kafan karışmış olmayacaktı şöyle düşün doktorlar direkt 10.gunden itibaren istiyor demek ki onceki degerler kafa karıştırmasın diye boyle yapıyorlar sen yarin yine yap bu defa katlanacak gör bak içini ferah tut stres yapma
Bu yaptigim bugun ikinci test kan testimi bugun verdim sonuc pazartesi belli olucak. Yurtdisinda boyle bekliyoruz iste.Canım seni takip ediyorum merak ettim kan testi yaptırdın mı... ? Inşallah positif olmuştur sonucun..?
Hayırlı olsun canımBu yaptigim bugun ikinci test kan testimi bugun verdim sonuc pazartesi belli olucak. Yurtdisinda boyle bekliyoruz iste.
Ins oyledir canim sagolHayırlı olsun canım
Rabbim inşallah hayırlı zamanda sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım Rabbim emeklerini boş çıkarmasınKızlar daha öncede yazmıştım adetliyken yumurtam vardı diye pazartesi toplama yapıldı içinden yumurta çıktı ama yine işlem göremeden işlevini yitirdidoktor yeni bir tane daha aday yumurtan var onu büyütelim dedi hemen iğnelere başladık bugün kontrolüm vardı büyümüş iğneye devam ayrıca cetrotide da başladı pazartesi tekrar kontrolüm var bu sayfada çok hamiş var banada dua edin sizin duanız kabul olur