- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.581
Amin canım inşallah sende bence kafana takma hem 2 gün değil hemde farklı yerlede yaptırmışsın. Önceden ne kadar fark olabilir ki derdim geçen ay transfer iptal olduğunda bakılan progesteron hormonunda iki farklı hastaneden iki farklı sonuç aldım . O yüzden içini rahat tut:)Maşallah canım Allah tamamıni nasip etsin❤
İnşallah kuzum rabbim herkese nasip etsin :) burdaki herkesin güzel haberlerini almak nasip olur:)Çok şükür canımDarısı bizim başımıza inşallah.
Valla zaten yattım hiç bir şey yapmadılar hiç gitmeyeydim de 2 günde 1 kan verip kendi doktoruma gideydim neyse hayırlısı artıkAmin canım inşallah sende bence kafana takma hem 2 gün değil hemde farklı yerlede yaptırmışsın. Önceden ne kadar fark olabilir ki derdim geçen ay transfer iptal olduğunda bakılan progesteron hormonunda iki farklı hastaneden iki farklı sonuç aldım . O yüzden içini rahat tut:)
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın inşallah:)Valla zaten yattım hiç bir şey yapmadılar hiç gitmeyeydim de 2 günde 1 kan verip kendi doktoruma gideydim neyse hayırlısı artık
Amin canım rabbim olumsuz sonuç alanların yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah.Amin inşallahBurası gerçekten çok uğurlu bir sayfa oldu,genelde pozitif. İnşallah negatif çıkanlarda en kısa zamanda yavrularına kavuşur.
Amiiinn canım inşallahİnşallah kuzum rabbim herkese nasip etsin :) burdaki herkesin güzel haberlerini almak nasip olur:)
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalimİnşallah güzel sonuçlar alacaksın inşallah:)
12 Aralıkta oldu. Cumartesi günü keseyi görmek için çağırdı doktor. Ben çok erken olduğunu düşünüyorum ama bakalımTransferin ayın kaçında olmuştu tarihlerimiz aynı gözüküyo
Benim de 14 aralık iki gün sonra senden. Değerin 1500ü geçerse görünme ihtimali var diyolar inşallah görürsün12 Aralıkta oldu. Cumartesi günü keseyi görmek için çağırdı doktor. Ben çok erken olduğunu düşünüyorum ama bakalım
Çıktı mı sonucunBenim de 14 aralık iki gün sonra senden. Değerin 1500ü geçerse görünme ihtimali var diyolar inşallah görürsünben de bugün kan verdim bakalım doktorum ne diyecek değere
Çok şükür cnım rabbim kucağına da almayı nasip etsin:)Evet 186 çıktı çok şükür
Amiin hepimize inşallah sağlıcakla kolaylıkla doğuralım inşallahÇok şükür cnım rabbim kucağına da almayı nasip etsin:)
Estrofem sabah akşam 2 şer tane, jel sabah ve aksam, pregesteron iğne her sabah, kan sulandırıcı iğne her akşam, ve vitaminler içimiz dışımız ilaç igne oldu tek sağlıkla ilerlesin de herşeye katlanırızArkadaşlar hangi ilaçlari kullanıyorsunuz, nasıl gidiyo
Ben daha farklı kullanıyorum,Estrofem sabah akşam 2 şer tane, jel sabah ve aksam, pregesteron iğne her sabah, kan sulandırıcı iğne her akşam, ve vitaminler içimiz dışımız ilaç igne oldu tek sağlıkla ilerlesin de herşeye katlanırız
Progestan günde 2 kapsülBen daha farklı kullanıyorum,
Estrofem sabah akşam 1
Crione jel sabah akşam
Oksapar 1
Coraspin 1
Progestan iğne 3 günde 1 (2 ampul)
Sabah akşam 2 şer estorfemArkadaşlar hangi ilaçlari kullanıyorsunuz, nasıl gidiyo
Sizin bahçeci miydi bire bir aynı gibi deSabah akşam 2 şer estorfem
Sabah akşam 1 tane crione jel
Öğlen 1 progesteron iğne
Öğlen 1 oksapar iğne
D vitamini ve multi vitamin kullanıyorum .
Evet Diyarbakır bahçeciSizin bahçeci miydi bire bir aynı gibi de