- 5 Mayıs 2018
- 14
- 21
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.621
Evet adet kanaması oldu ama miktar olarak azdı.tahlil yapılması daha önce yapıldığı için.Amin cnm sagol. Bildigin aktif adet kanaman oldu değil mi? Adet günü lh e2 progestoron testi yapılmadı mı sana onlar da az cok belli olurdu sanki
Amin canm bnm teşekkür ederimYaa bu çok çok güzel bir haber amaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimm hangi sebepten tüp bebek yapacaktınız sakıncası yoksa?
Rabbim yeterki ol desin gerçekten şahane mucizeler yaratıyorAmin canm bnm teşekkür ederimbnm 2yıldır istyrduk biz.rahmin t şeklindeydi amelihat oldm 3ay. önce ayrıca amh değerim hastanelerde hep farklı çıktı eşimdede 1.5 yıl önce sperm sorunu vardı ama o düzelmişti.bnm ameliyattan snra yine olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik
Aynenn gerçek bi mucizee❤Rabbim yeterki ol desin gerçekten şahane mucizeler yaratıyor❤ Sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum gercekren adına.
Canım 10.gün 140 iyi degil mi tam ikiye katlanmamış ama ben sorun olacağını düşünmüyorum saatler aynı mıydıKızlarr moralim çok bozuldu 2 gün önce verdiğim test 95,41 di şimdi 140 bu arada transferimin 10. Günü normal mi ?
Insallah canim insallahUmarım sımsıkı tutunmuşlardır sana.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder ve bunca çabanın mükâfatını en güzel şekilde alırsın inşallah.
Evet aynı saat doktorum herşey iyi dedi ama bilmiyorumCanım 10.gün 140 iyi degil mi tam ikiye katlanmamış ama ben sorun olacağını düşünmüyorum saatler aynı mıydı
Ben laboquick gebelik testinden yapmıştım erken gebelik testi değildi. Transferimin 4.günü test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı. Bu arada 5.gün emriyosuyduSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım şeyler acıbadem Fulya da tedavi görmekteyim Bu benim dördüncü transferim olacak daha önce iki kez aşılama geçirdim Transferimin yedinci günündeyim merak ettiğim nokta şu evde dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar acaba erken gebelik testi mi kullanıyorlar yoksa normal 4₺ Ye satılan testlerimi kullanıyorlar Ben dayanamayıp bugün evde test yaptım ve negatif sonuç çıktı. Bozmıcam moralimi diyordum ama yinede bozmuş oldum. Bu arada pozitif sonuç olan arkadaşları kutluyorum inşallah hayırlı vakitte bebişlerine kavuşurlar
Yok mu kimselerKızlarr moralim çok bozuldu 2 gün önce verdiğim test 95,41 di şimdi 140 bu arada transferimin 10. Günü normal mi ?
Rica ederim canım ne demek.Insallah canim insallahcok tesekkur ederim bu guzel dileklerin icin
Canım bu aşamayı yaşamadığım için hakkında çok bilgim yok o yuzden birsey yazamiyorum ama sorun oldugunu sanmiyorum degerin yükselmiş doktorunda iyi demiş bebeğin inşallah sağlıkla seninle kalır üzülme.Yok mu kimseler
Heer şey yolundadır. 1 hafta sonra seni kese görmeye çağırırlar.Yok mu kimseler