Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Yaa bu çok çok güzel bir haber ama 😍😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimm🙏 hangi sebepten tüp bebek yapacaktınız sakıncası yoksa?
Amin canm bnm teşekkür ederim🤗🥰 bnm 2yıldır istyrduk biz.rahmin t şeklindeydi amelihat oldm 3ay. önce ayrıca amh değerim hastanelerde hep farklı çıktı eşimdede 1.5 yıl önce sperm sorunu vardı ama o düzelmişti.bnm ameliyattan snra yine olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik

Amin canm bnm teşekkür ederim🤗🥰 bnm 2yıldır istyrduk biz.rahmin t şeklindeydi amelihat oldm 3ay. önce ayrıca amh değerim hastanelerde hep farklı çıktı eşimdede 1.5 yıl önce sperm sorunu vardı ama o düzelmişti.bnm ameliyattan snra yine olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik
Rabbim yeterki ol desin gerçekten şahane mucizeler yaratıyor 😍❤ Sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum gercekren adına.🤗

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım şeyler acıbadem Fulya da tedavi görmekteyim Bu benim dördüncü transferim olacak daha önce iki kez aşılama geçirdim Transferimin yedinci günündeyim merak ettiğim nokta şu evde dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar acaba erken gebelik testi mi kullanıyorlar yoksa normal 4₺ Ye satılan testlerimi kullanıyorlar Ben dayanamayıp bugün evde test yaptım ve negatif sonuç çıktı. Bozmıcam moralimi diyordum ama yinede bozmuş oldum. Bu arada pozitif sonuç olan arkadaşları kutluyorum inşallah hayırlı vakitte bebişlerine kavuşurlar

Estrofem 8 saat arayla ikişer tane içiyorum ve gece yatarken 3tane fitil gibi koyuyoruz.
Oksopar iğne günde 1
Folilasit günde 1
Coraspin günde 1
Crinone jel günde 2
Prednol hergun yarım
Çok fazla benim estrofem

Kızlarr moralim çok bozuldu 2 gün önce verdiğim test 95,41 di şimdi 140 bu arada transferimin 10. Günü normal mi ?

Slm arkadaslar transferimin 8. Gunu boyle cikti birdaha da denemeye korktum yarin kan testi gunum umarim pozitif olur oda. Aranizda boyle silik cikip sorun yasayan oldumu?

Eklentiler

• CC132E7B-97D3-4415-8957-B10DC2202CEE.jpeg
    CC132E7B-97D3-4415-8957-B10DC2202CEE.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar yeniden merhaba. Transferden sonra altıncı gün kan değerim 2.2 idi. Bugün dokuzuncu gün 8.8 geldi. Değer çok mu düşük ki

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım şeyler acıbadem Fulya da tedavi görmekteyim Bu benim dördüncü transferim olacak daha önce iki kez aşılama geçirdim Transferimin yedinci günündeyim merak ettiğim nokta şu evde dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar acaba erken gebelik testi mi kullanıyorlar yoksa normal 4₺ Ye satılan testlerimi kullanıyorlar Ben dayanamayıp bugün evde test yaptım ve negatif sonuç çıktı. Bozmıcam moralimi diyordum ama yinede bozmuş oldum. Bu arada pozitif sonuç olan arkadaşları kutluyorum inşallah hayırlı vakitte bebişlerine kavuşurlar
Ben laboquick gebelik testinden yapmıştım erken gebelik testi değildi. Transferimin 4.günü test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı. Bu arada 5.gün emriyosuydu

Teşekkür ederim canım. Artık beni neler bekliyor yaşayıp göreceğim. Bu dördüncü denemem dondurulmuşlarım daha var. İnşallah gerek kalmaz ama aksi takdirde birdaha denermiyiz bilmiyorum. Yani dr denemek isticekmi yoksa genetik inceleme der. Eger genetik inceleme derse bildiğim kadarıyla epey pahalı emribrito bası 200 dolar fln istiyorlardı gecen sene mıhtemelen ona da gücümüz yetmicek. Her namazımdan sonra dua ediyorum ağlayarak içimdeki canlara ruhundan üfle diyerek. Gücüm kalmadı zira

Kızlar benim transfer ta 2 ocak a şarkti. ..transfer öncesi rahim kalınlığı için bişeyler yemem gerekir mi? Yardımcı olursanız sevinirim kizlar

Merhaba cnm dr hap yada iğne vermedimi? Benimde rahim duva cok ince oldugu için climara diye bi bant var ondan kullandım. Transfer zamanı 8.5 olmustu

X