- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.501
Merhaba canim. Benim esimin morfoloji ve ileri hareker 0. Gecen ay asilama yaptirdik tutmadi. Ben de bor problem yok cok sukur. Subattan beri esim tedavi goruyor ama biz 5 yildir istiyorduk. Rsbbim ol derse oluyormus. Bi de asilama tutmayınca ben 1 ay ara verip hemen tup bebek yaptirmak istemistim. Ara verdigimiz ay tuttu. Kafanin rahat olmasi gerektigini soylerlerdi hep de nasil olacak diye düşünürdüm. Bu ay inannin nasilsa tup olacak diye cok az bebaner olduk ve ben cok iştekli degildim. Simdi doktordan geliyorum 5 haftalikmis. Darisi hepinize insallah. Dunden beri kadinlar kulübünde bebek sahibi olmak icin uğraşan herkese dua ediyorum.Canim denediğin bir yol varmıydı sorun neydi sizin bilgilendirirsen bizleri de seviniriz
Ama,esimin sperm sayisinda problem yoktu kuzumCanim denediğin bir yol varmıydı sorun neydi sizin bilgilendirirsen bizleri de seviniriz
Gözünüz aydın cok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallahKızlar çok şükür kanda da olumlu çıktı, insaallah sağlıkla devam eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hiçbir belirtisi olmayanlara da umut olsun bugün 11.gün hiç bir belirti yok
Çıkabilir varsa canım5.gün embriyosu
Stres yapmamak lazım aslında ben epey gevşek olmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla nasip olur bize deCanim insallah katlanır sag salim doğdukları gunleri görürüz. Öncesinde o kadar çok olumsuz sonuç görünce hem çok mutlu oluyorsunuz hem de acaba katlanacak mı kese olacak mı korkuları başlıyor
Hayır saymıyorumTransfer gününü sayıyor musunuz
Aa bi bakayım son adet tarihinden uygulamadan hesaplamıştım aslındasanırım yanlış hesaplamışsınız bebeğinizin doğum tarihini
IVF due date calculator | Flo
Find out when your baby is likely to be born — and get your FAQs about IVF and due dates answered.flo.health
Korkuyorum .. bugün transfer hariç 8.gün olumsuz birşey çıkarsa yıpratırım kendimi diye çekiniyorumÇıkabilir varsa canım
Hayırlısı canım test günü bekle o zamanKorkuyorum .. bugün transfer hariç 8.gün olumsuz birşey çıkarsa yıpratırım kendimi diye çekiniyorum
rica ederim sağlıkla mutlulukla doğsun
Merhaba inş hayırlı sonuçlar alırsınız. Kaçıncı gününüz bugün hiç idrar testi yaptirdinizmiSelam kızlar bende sabah kan verdim sonuç bekliyorum nedense olumlu olacağına dair bir sonuç yok içimde yada içten içe kendimi en kötüsüne böyle hazırlamak istiyorum 5. Güne kadar mutluydum içim kıpır kıpırdı sonra bi boşluk oluştu içimde ne bileyim hafif belirtiler var gibiydi ara ara ağrım oluyordu 5. Günden sonra sanki hiç birşey olmamış gibiydi hakkımızda hayırlısı olsun umarım benim gibi bütün isteyen kardeşlerimin kucağı boş kalmaz
Bugün 10.gün 7. Gün idrar testi yapmıştım negatif cıktı zatenMerhaba inş hayırlı sonuçlar alırsınız. Kaçıncı gününüz bugün hiç idrar testi yaptirdinizmi
Inş güzel haberler alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle. Idrar testi yanıltıcı olabilir.Bugün 10.gün 7. Gün idrar testi yapmıştım negatif cıktı zaten
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin çok mutlu oldumCanım 155 çıktı cuma günü tekrar test istedi doktorum, 13 aralıkta transfer oldu 5.gün embriyosuydu 1 tane konmuştu normal degil mi
Canım Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşallah ❤Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin çok mutlu oldum☺
Çok sevindim canım benim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerKızlar çok şükür kanda da olumlu çıktı, insaallah sağlıkla devam eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hiçbir belirtisi olmayanlara da umut olsun bugün 11.gün hiç bir belirti yok
Amin canım insaallahÇok sevindim canım benim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler
Benimde eşimin morfoloji ve ileri hareket 0 gerçekten bu yazdığınız mucize yeterki rabbim ol desin o kadar sevindim ki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bana da umut oldunuz belki tüp bebek öncesi bize de bir mucize olurMerhaba canim. Benim esimin morfoloji ve ileri hareker 0. Gecen ay asilama yaptirdik tutmadi. Ben de bor problem yok cok sukur. Subattan beri esim tedavi goruyor ama biz 5 yildir istiyorduk. Rsbbim ol derse oluyormus. Bi de asilama tutmayınca ben 1 ay ara verip hemen tup bebek yaptirmak istemistim. Ara verdigimiz ay tuttu. Kafanin rahat olmasi gerektigini soylerlerdi hep de nasil olacak diye düşünürdüm. Bu ay inannin nasilsa tup olacak diye cok az bebaner olduk ve ben cok iştekli degildim. Simdi doktordan geliyorum 5 haftalikmis. Darisi hepinize insallah. Dunden beri kadinlar kulübünde bebek sahibi olmak icin uğraşan herkese dua ediyorum.
Canım 7. Gün çok erken değil mi bildiğim kadarıyla beta hcg önce kana karışır sonra idarara. İnşallah kan testi sonucun pozitif olur rabbim hayırlısını nasip etsin.Bugün 10.gün 7. Gün idrar testi yapmıştım negatif cıktı zaten
Sonucu bizede söyle canım merakla bekliyoruzSelam kızlar bende sabah kan verdim sonuç bekliyorum nedense olumlu olacağına dair bir sonuç yok içimde yada içten içe kendimi en kötüsüne böyle hazırlamak istiyorum 5. Güne kadar mutluydum içim kıpır kıpırdı sonra bi boşluk oluştu içimde ne bileyim hafif belirtiler var gibiydi ara ara ağrım oluyordu 5. Günden sonra sanki hiç birşey olmamış gibiydi hakkımızda hayırlısı olsun umarım benim gibi bütün isteyen kardeşlerimin kucağı boş kalmaz