Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canim denediğin bir yol varmıydı sorun neydi sizin bilgilendirirsen bizleri de seviniriz
Merhaba canim. Benim esimin morfoloji ve ileri hareker 0. Gecen ay asilama yaptirdik tutmadi. Ben de bor problem yok cok sukur. Subattan beri esim tedavi goruyor ama biz 5 yildir istiyorduk. Rsbbim ol derse oluyormus. Bi de asilama tutmayınca ben 1 ay ara verip hemen tup bebek yaptirmak istemistim. Ara verdigimiz ay tuttu. Kafanin rahat olmasi gerektigini soylerlerdi hep de nasil olacak diye düşünürdüm. Bu ay inannin nasilsa tup olacak diye cok az bebaner olduk ve ben cok iştekli degildim. Simdi doktordan geliyorum 5 haftalikmis. Darisi hepinize insallah. Dunden beri kadinlar kulübünde bebek sahibi olmak icin uğraşan herkese dua ediyorum.

Canim insallah katlanır sag salim doğdukları gunleri görürüz. Öncesinde o kadar çok olumsuz sonuç görünce hem çok mutlu oluyorsunuz hem de acaba katlanacak mı kese olacak mı korkuları başlıyor
Stres yapmamak lazım aslında ben epey gevşek olmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla nasip olur bize de
Transfer gününü sayıyor musunuz
Hayır saymıyorum
Aa bi bakayım son adet tarihinden uygulamadan hesaplamıştım aslında

Selam kızlar bende sabah kan verdim sonuç bekliyorum nedense olumlu olacağına dair bir sonuç yok içimde yada içten içe kendimi en kötüsüne böyle hazırlamak istiyorum 5. Güne kadar mutluydum içim kıpır kıpırdı sonra bi boşluk oluştu içimde ne bileyim hafif belirtiler var gibiydi ara ara ağrım oluyordu 5. Günden sonra sanki hiç birşey olmamış gibiydi hakkımızda hayırlısı olsun umarım benim gibi bütün isteyen kardeşlerimin kucağı boş kalmaz

Merhaba inş hayırlı sonuçlar alırsınız. Kaçıncı gününüz bugün hiç idrar testi yaptirdinizmi

Benimde eşimin morfoloji ve ileri hareket 0 gerçekten bu yazdığınız mucize yeterki rabbim ol desin o kadar sevindim ki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bana da umut oldunuz belki tüp bebek öncesi bize de bir mucize olur

Sonucu bizede söyle canım merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…