Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Iyi geceler arkadaslar. Ben bu ay tup bebek yaptiracaktim. Ama gerek kalmadi. Bugun 7. Gundu reglimin gectigi. Test yaptim cikti cok şükür. Yarin da doktor muayenesine gidecem. 5 ydir bu günü bekliyordum. Deminden beri tum isteyenlere dua ediyorum rabbim gönlümüze gore versin insallah
Canim denediğin bir yol varmıydı sorun neydi sizin bilgilendirirsen bizleri de seviniriz

Canım 155 çıktı cuma günü tekrar test istedi doktorum, 13 aralıkta transfer oldu 5.gün embriyosuydu 1 tane konmuştu normal degil mi
Bence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerek 🤗

Bence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerek 🤗
Canim insallah katlanır sag salim doğdukları gunleri görürüz. Öncesinde o kadar çok olumsuz sonuç görünce hem çok mutlu oluyorsunuz hem de acaba katlanacak mı kese olacak mı korkuları başlıyor

sanırım yanlış hesaplamışsınız bebeğinizin doğum tarihini

X