- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.521
Amiiin inşallahAmin canım insaallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşallahAmin canım insaallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Amin kuzumm darısı hepiciğinize inşallahamin inşallah canım sağlıklı sıhatli büyüsün minikimiz bekletti ama geldi :)
Evet ben de o yüzden başka topiklere girmiyorum moralim bozulmasın diyeCanlar başka topiklerde okuyorum en olumlu en umut dolu olan burası sanki
Amin kuzumm darısı hepiciğinize inşallah
Bakalım yarınki değer nasıl olacaakamin inşallah canım ya :) biz demiştik 1 haftadan sınra bellli olur diye :)
Bakalım yarınki değer nasıl olacaak
Canlar başka topiklerde okuyorum en olumlu en umut dolu olan burası sanki
Yaa kızlar iyi ki varsınız gerçekten banada umut oluyor burada yazılanlar. Açtığım topik amacına ulaştığı için çok mutluyum inşallah hepimiz bebekli oluruz burada.Evet ben de o yüzden başka topiklere girmiyorum moralim bozulmasın diye
Hayırlı olsun inşallahKızlar transferden sonraki 8. Günüm betam 95,41 çıktı
Sevinmekle tedirgin olmak arasındayım korkuyorum hala nasıl bir değerHayırlı olsun inşallah
Güzel canım benim 8. Gün değerim 73 gayet güzel önemli olan iki kat artış :) bende yarın tekrarlayacağımSevinmekle tedirgin olmak arasındayım korkuyorum hala nasıl bir değer
Üzme kendini rabbim en koşa zamanda normal yoldan nasip etsinKızlar sonucum negatif çok ama çok kötüyüm...
Benim 7.gün 52ydi hiç korkmana gerek yok canımSevinmekle tedirgin olmak arasındayım korkuyorum hala nasıl bir değer
Allah sağlıkla devamını getirsin kucağına almayı nasip etsinKızlar transferden sonraki 8. Günüm betam 95,41 çıktı