- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.461
Aynen inşallah sağ Salim kucağımıza almakta nasip olur:)Transfer hariç 9uncu gün 68,5 çıktı. Çokta farklı değilmiş
Amiin inşallah sağlıcakla devam ederAynen inşallah sağ Salim kucağımıza almakta nasip olur:)
Oo havuz işlemi bukadar sürüyor mu. İnşallah sonucu güzel olur bunca çaban mutlulukla sonuçlanırHayirlisi. Zaten havuz yapacagimiz icin transfer filan en erken nisan mayis gibi olur.
Amiin canım inşallah.Merhabalar bugun adet oldum yarin ilk dr kontrolum var bi aksilik çıkmassa yarin 4.tedavime bismillah diyip baslayacagim RABBIM BU YOLDAKI TUM ARKADASLARIMA YARDIM ETSİN ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN
Amin inşallahAmiin canım inşallah.Umarım bu defa olumlu sonuçlanır tedavin hayırlı olsun rabbim kucağını doldursun inşallah.
Peki tedavi sebebiniz nedir sakıncası yoksa?Amin inşallah
Bu mesajınızla test öncesi umut olmustunuz bana çok şükür kanda pozitifi gördüm. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde devamını nasip etsin. İsteyen herkese Allah'ım tez zamanda bu mutluluğu yasatsinİnşallah pozitif olurben bütün hemşirelere sordum normal dediler.benimde senin gibi oldu
Transfer hariç 9uncu gün 68,5 çıktı. Çokta farklı değilmiş
Yaa teşekkür ederimmOOO canım hayırlı olsun :)
Canım umutladırmak istemem ama evet gebelik belirtisi. Benim transfer den 5-6 gün sonra aksamları mide bulantım oluyordu coo fena. Pozitif aldım ama düşükle sonuclandı malesef. Siz inş pozitif alıp saglıcakla kucaklarsanız bebeginiziKuzular transferimin 8. Günü mide bulantılarım var koku hassasiyetim var belirti olabilir mi ?
Amiiiinnİnşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım ilk defa deneyeceğiz bu yüzden aynı hisleri paylaşıyoruz Allah bu sınavın üstesinden gelmemize yardim etsin, isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun ninşallah.
Kaçında transfer oldunuz8. Gün 73 çıktı transfer dahil 9. Gün sizin kaç çıktı
Benim sezaryen Doğumum var zaten 6 Ay beklemem lazımdı. Ocak adeti ve şubat adeti ile yumurta toplansa, embriyolar genetiğe gidecek sonuç gelecek en erken Nisan oluyor.Oo havuz işlemi bukadar sürüyor mu. İnşallah sonucu güzel olur bunca çaban mutlulukla sonuçlanır
Hmm anladım o zaman normal bukadar sürmesi, hayırlısı olsun sizin için inşallah.Benim sezaryen Doğumum var zaten 6 Ay beklemem lazımdı. Ocak adeti ve şubat adeti ile yumurta toplansa, embriyolar genetiğe gidecek sonuç gelecek en erken Nisan oluyor.
Amin inşallah kucaklarimizada alırız ,Bu mesajınızla test öncesi umut olmustunuz bana çok şükür kanda pozitifi gördüm. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde devamını nasip etsin. İsteyen herkese Allah'ım tez zamanda bu mutluluğu yasatsin