-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.541
Canım hayırlı uğurlu olsun gayet güzel Rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar transferden sonraki 8. Günüm betam 95,41 çıktı
Sağol canım amin Allah razı olsunCanım hayırlı uğurlu olsun gayet güzel Rabbim sağlıkla kavuştursun
Canımm hayırlı olsun çok iyi çıkmış Rabbim tamamına erdirsin senin de belirtin yoktu de miKızlar benim test günüm perşembeydi bugün test yaptırdım 132 çıktı
Canım bunda da vardır bi hayır insaallah Rabbim ugrastirmadan tez zamanda nasip ederKızlar sonucum negatif çok ama çok kötüyüm...
Canım bende 7.güne kadar her şey normaldi yani ben bişey hissetmiyordum en azından dün lekelenme başladı kahverengi ağrı da oldu dün bugün de ağrı da vardıCanımm hayırlı olsun çok iyi çıkmış Rabbim tamamına erdirsin senin de belirtin yoktu de mi
tebrikler canimmmKızlar benim test günüm perşembeydi bugün test yaptırdım 132 çıktı
Sağol canım Rabbim tamamına erdirsintebrikler canimmm
Canım çok geçmiş olsun ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum allahın izni ile. İçin rahat etmeyecekse tekrar kan testi yaptırabilirsin yarın veya sonraki günKızlar dün ohss durumumumdan dolayı hastahaneye gittim karnimda şişlik vardı bugün daha iyiyim dün hastahanede yattım ama ileri derece değil diye hiç birşey yapmadilar takip ettiler sadece bugün çıktım ama aklıma takılan 22 Aralık da yaptırdım HCG 177 çıktı bu ilçede acilde yapılan değer 1 gün sonra 23 Aralık dün araştırma hastahanesinde yatirdiklarindaki değer 214 bir gunde olsa yapılan değer az geldi farklı yerlerde yapıldı için mi kafamda dolanıp duruyor bu durum
Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin canım çok sevindim.Kızlar transferden sonraki 8. Günüm betam 95,41 çıktı
Ne denir bilmiyorum lütfen kendini çok yıpratma Allah en kısa zamanda kucağını doldursun çok zor bi sınavdan geçiyoruz.Kızlar sonucum negatif çok ama çok kötüyüm...
Rabbim yardımcınız olsun üzülmeyin demek olmaz ama kendinizi fazla yıpratmayın .kolay bi süreç değil malûm.. bol bol dua edin en hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin inşallh bebeğinzKızlar sonucum negatif çok ama çok kötüyüm...
Yaptıracağım canım inşallah yoktur sorunCanım çok geçmiş olsun ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum allahın izni ile. İçin rahat etmeyecekse tekrar kan testi yaptırabilirsin yarın veya sonraki gün
Beta Hcg iki günde bir ikiye katlar. Değerlerin çok normal.Kızlar dün ohss durumumumdan dolayı hastahaneye gittim karnimda şişlik vardı bugün daha iyiyim dün hastahanede yattım ama ileri derece değil diye hiç birşey yapmadilar takip ettiler sadece bugün çıktım ama aklıma takılan 22 Aralık da yaptırdım HCG 177 çıktı bu ilçede acilde yapılan değer 1 gün sonra 23 Aralık dün araştırma hastahanesinde yatirdiklarindaki değer 214 bir gunde olsa yapılan değer az geldi farklı yerlerde yapıldı için mi kafamda dolanıp duruyor bu durum
Normal test günün ne zamandı canımKızlar ben salı test yaptırdım hemsire bi sonrakini 3 gün sonra istedi burda bakiyorum hep 2 gün sonra tekrarlanmış
Dert etme dr onun hesabını yapıyor bazısı 3 günde bir takip ediyor bazısı 2 günde mesela bende 3 gün yani bugün vercemKızlar ben salı test yaptırdım hemsire bi sonrakini 3 gün sonra istedi burda bakiyorum hep 2 gün sonra tekrarlanmış
Benim doktorum 2. Tahlilden sonra daha tahlil istemedi. Pazartesi günü ultrason yapalım dediKızlar ben salı test yaptırdım hemsire bi sonrakini 3 gün sonra istedi burda bakiyorum hep 2 gün sonra tekrarlanmış
Salı günüydü canımNormal test günün ne zamandı canım
Aa tamam canım herkes 2 gün deyince 3 olan da varmış doktoromu dinleyimDert etme dr onun hesabını yapıyor bazısı 3 günde bir takip ediyor bazısı 2 günde mesela bende 3 gün yani bugün vercem