-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.481
Deil deil rahat ol :))Ben de bu akşam test yaptırıcam. Adet ağrıları transferden bu yana halaa devam ediyor. İnşallah kötü bir şey değildir.
14 aralık transfer günü 25 aralık test günüKaçında transfer oldunuz
amin inşallah canım sağlıklı sıhatli büyüsün minikimiz bekletti ama geldi :)Yaa teşekkür ederimmdarısı sana olsun
Canim denediğin bir yol varmıydı sorun neydi sizin bilgilendirirsen bizleri de sevinirizIyi geceler arkadaslar. Ben bu ay tup bebek yaptiracaktim. Ama gerek kalmadi. Bugun 7. Gundu reglimin gectigi. Test yaptim cikti cok şükür. Yarin da doktor muayenesine gidecem. 5 ydir bu günü bekliyordum. Deminden beri tum isteyenlere dua ediyorum rabbim gönlümüze gore versin insallah
İnşallah olumlu olur ne zaman oldun transferKızlar kan verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlı, dua edin bana da
16 aralıkta transfer oldum acaba bende versem mi14 aralık transfer günü 25 aralık test günü
Kaçıncı gün emriyorsu peki16 aralıkta transfer oldum acaba bende versem mi
Canım 13 aralıkta oldum ben, doktorun dediği tarihi bekledimİnşallah olumlu olur ne zaman oldun transfer
Kaç çıktı değerin?Kızlar çok şükür kanda da olumlu çıktı, insaallah sağlıkla devam eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hiçbir belirtisi olmayanlara da umut olsun bugün 11.gün hiç bir belirti yok
Canım 155 çıktı cuma günü tekrar test istedi doktorum, 13 aralıkta transfer oldu 5.gün embriyosuydu 1 tane konmuştu normal degil miKaç çıktı değerin?
Hayırlıs olsun canım Allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsinCanım 155 çıktı cuma günü tekrar test istedi doktorum, 13 aralıkta transfer oldu 5.gün embriyosuydu 1 tane konmuştu normal degil mi
Canım Allah razı olsun çok sagol, amin cümlemize insaallahHayırlıs olsun canım Allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin
Bence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerekCanım 155 çıktı cuma günü tekrar test istedi doktorum, 13 aralıkta transfer oldu 5.gün embriyosuydu 1 tane konmuştu normal degil mi
Canim insallah katlanır sag salim doğdukları gunleri görürüz. Öncesinde o kadar çok olumsuz sonuç görünce hem çok mutlu oluyorsunuz hem de acaba katlanacak mı kese olacak mı korkuları başlıyorBence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerek
5.gün embriyosuKaçıncı gün emriyorsu peki
Transfer gününü sayıyor musunuzBence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerek
sanırım yanlış hesaplamışsınız bebeğinizin doğum tarihiniBence güzel çıkmış benim de 5. Gün embriyosu 9uncu gün 68,5 çıktı ben de yarın tekrar vercem nasipse senin değerlerine gelmesi gerek