- 22 Haziran 2018
- 327
- 394
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.441
Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasınGunaydin dun adet oldum bu sabah da doktora gittim. 1 tane 18 mm lik yumurta onden gidiyormus. Bu ayi atlayalim onumizdeki ay baslayalim dedi doktor. Ocak adetine kaldim.
KEsinlike oyle ama onceki tedavimde De durum boyle idi Hatta ondan bir onceki ayda da boyle idi. OnumuZdeki ayda da yine onden giden bir yumurta olmasi kuvvetle muhtemel.Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın
Benim de iki üç gündür koku hassasiyetim var köpek gibiyim resmenKuzular transferimin 8. Günü mide bulantılarım var koku hassasiyetim var belirti olabilir mi ?
Ben de bu akşam test yaptırıcam. Adet ağrıları transferden bu yana halaa devam ediyor. İnşallah kötü bir şey değildir.İnşallah sende görürsün pozitifi ben bugün yine test yaptircam. Çok adet ağrım var normal diolar ama korkuyorum
İnşallah birdahaki ay önden giden olmazda tedavine başlarsın hayırlısı neyse o olsun inşallahGunaydin dun adet oldum bu sabah da doktora gittim. 1 tane 18 mm lik yumurta onden gidiyormus. Bu ayi atlayalim onumizdeki ay baslayalim dedi doktor. Ocak adetine kaldim.
Ben de bu akşam test yaptırıcam. Adet ağrıları transferden bu yana halaa devam ediyor. İnşallah kötü bir şey değildir.
Canım endişelenme kötü birşey yoktur, insaallah katlanmıştır değerin bize de yaz
Hayirlisi. Zaten havuz yapacagimiz icin transfer filan en erken nisan mayis gibi olur.İnşallah birdahaki ay önden giden olmazda tedavine başlarsın hayırlısı neyse o olsun inşallah
Canım benim cuma günü transferim olmuştu, pazartesi işe başladım haftasonunu evde dinlenerek geçirmiştim ama kahvaltı fln hazırlayıp basit yemekleri de yapmıştım. Ilk 2 gün duş almadım. Ananas ve kabak çekirdeği yedim. Kabiz olmamaya çalıştım bunun için de sabahları kayısı ve incir yedim. Ama sonucum yarın belli olacak bilmiyorum bunlar işe yaradı mıArkadaşlar mrb bugün 5.Gün embriyo trannsferim oldu transfer sonrasi nelere dikkat ettiniz ıstırahat ettinizmi canlar bilgi verirmisiniz lütfen
Canım bende transferden 1 saat sonra 1 saatlik yol gittim böyle sürekli yatmadım ilk üç gün iş yapmadım ama gezdim dışarı da çıktım alışveriş de yaptım.sonra ufak ufak işler yapmaya başladım . Hatta dün 8. Gün dü yavaş yavaş evi de temizledim . Şuan kanda pozitifArkadaşlar mrb bugün 5.Gün embriyo trannsferim oldu transfer sonrasi nelere dikkat ettiniz ıstırahat ettinizmi canlar bilgi verirmisiniz lütfen
Kaç çıktı kanda? Bende kan verdim de düşük mü diye merak ediyorumCanım bende transferden 1 saat sonra 1 saatlik yol gittim böyle sürekli yatmadım ilk üç gün iş yapmadım ama gezdim dışarı da çıktım alışveriş de yaptım.sonra ufak ufak işler yapmaya başladım . Hatta dün 8. Gün dü yavaş yavaş evi de temizledim . Şuan kanda pozitif
Bana haber ver olurmu,Canım benim cuma günü transferim olmuştu, pazartesi işe başladım haftasonunu evde dinlenerek geçirmiştim ama kahvaltı fln hazırlayıp basit yemekleri de yapmıştım. Ilk 2 gün duş almadım. Ananas ve kabak çekirdeği yedim. Kabiz olmamaya çalıştım bunun için de sabahları kayısı ve incir yedim. Ama sonucum yarın belli olacak bilmiyorum bunlar işe yaradı mı
herkes gidiyor :)) ben de birkaç kez kalkıp gittim henüz sonuç almadım ama bir şey olmaz dedi doktor ve burada herkes gitmiş. üstelik benim biraz boşaltmıışlardı da ama dayanılacak bir şey değil kiKızlar birde transfer sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kaldım okadar su içmişim ki tuvaletten çıkamadım 10 defa gittim heraldebiraz bundan tedirgin oldum
8. Gün 73 çıktı transfer dahil 9. Gün sizin kaç çıktıKaç çıktı kanda? Bende kan verdim de düşük mü diye merak ediyorum
Transfer hariç 9uncu gün 68,5 çıktı. Çokta farklı değilmiş8. Gün 73 çıktı transfer dahil 9. Gün sizin kaç çıktı