Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kullandigimiz ilaclar evde hamilelik testini etkiler mi? Evde yapmak istiyorum artik ama eger negatifse negatif pozitifse pozitif cikar mi yoksa ilaclar etkileyebilir mi, kan testini mi beklemeliyim?

Kullandigimiz ilaclar evde hamilelik testini etkiler mi? Evde yapmak istiyorum artik ama eger negatifse negatif pozitifse pozitif cikar mi yoksa ilaclar etkileyebilir mi, kan testini mi beklemeliyim?
Taze transfer ise çatlatma iğnesi etkileyebilir. Ben onu takip etmiştim etkisi geçti mi diye

Kızlar günaydın bugün 9.gün dayanamadım idrar testi yaptım fotograf atıyorum size de silik bir 2. Çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Ne ? Silik mi ? Maşallah Allah devamını getirsin inşallah çok sevindim Kan tahlili yaptırınca da sonucu bekliyorum hayırlı olsun inşallah

Amiin, inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır

Daha önce var mıydı bi belirti

Canım bu silik değil bariz belli dün konuşmuştuk hiç belirtim yok diyodun benimde yok inşallah bende görürüm pozitifi
Canım hala hicbir belirtim yok burda 7.gününde test yapıp olumlu gören arkadaşları görünce evde test vardı dayanamayıp yaptım, daha once hiç silik bile çıkmamıştı nasıl yorumlayacagimi bilemedim, insaallah sen de hepimizde kanda pozitifi görürüz ve kucağımıza alırız

İnşallah canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…